• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitirdim ve ayrıldık

canım çok belli ki yiyecekti bir halt yiyemedi ve suçu kızın üstüne attı..
ama demek ki böyle bir niyeti var,bu defa olmadı,yine deneyecektir seni aldatmayı
gerçekten dürüst olup beraber senı alıp gıtseydi kızın yanına madem,dimi yani
bence fazla üzerinde durma,kapında köpek olacak o zaten belli ama güven bir kere gittimi,şüpheyle geçmiyor hayat...

aynen affetsem bile hergün kafamda kurmaktan acaba napıyo diye kafayı yerim şüphe şüphe şüphe. en güvendiğim noktadan vurdu beni. daha da güvenmem zaten .

şu an sana yapılan haksızlıktan dolayı tabiki sinirle hırsını almak istiyosun ama bence intikam vs önce insanın kendisine yakışır mı ona bakmalı. eğer sen kendine çirkin davranış, yalan sözleri yakıştırmıyorsan boşver.
zaten umursamamazlık bir insana verilebilecek en güzel derstir...
aynen öyle ne derse desin istediği kadar özür dilenicek bişey yapmadım ben desin yaptığının affedilebilir bir tarafı yok güvenimi sarstı gururumu kırdı :( olan bana oldu bi şekilde intikam almalıyım süründürmeliyim onu ama nasıl?

şu an sana yapılan haksızlıktan dolayı tabiki sinirle hırsını almak istiyosun ama bence intikam vs önce insanın kendisine yakışır mı ona bakmalı. eğer sen kendine çirkin davranış, yalan sözleri yakıştırmıyorsan boşver.
zaten umursamamazlık bir insana verilebilecek en güzel derstir...

en güzel intikam zaten görmezden gelmektir. bu onun için yeterli olacaktır.

Böyle saçma bir açıklama şekli olamaz ya , seni o saate kadar neden bekletmiş asıl o kızın yanında açması lazımdı telefonu kız arkadaşı olduğunu bilsin yani ne demek kıza bişey diyemedim o zaman her yanına yanaşanla muhattap mı olacakmış. Valla sinek küçüktür ama mide bulandırır derler. Bilmiyorum ama bana saçma geldi. Bu arada doğrumu bilmem ama ne kızlar varya ben birinin aşkından ölsem konuşalım mı diyemem yani..

erkek arkadaşımla 2.5 senelik bir birlikteliğimiz var. dün akşam 10 da iş çıkışı beni almaya gelecekti. saat 9 dan 10 buçuğa kadar aradım açmadı telefonlarımı. içime bi his doğdu ben bunun evine gidiyim bi güzel tokadı çakıyım bitiriyim geliyim dedim. evlerinin orda tramwaydan tam indim. aradı. telefonu unutmuşum hayatım falan dedi. nerdesin sen dedim evdeyim dedi çık dışarı dedim. sesi değişti sen nerdesin ki dedi. evinin ordayım dedim tamam dedi. tamam evlerinin sokağına girdim bi daha aradı evdeyim ben gel dedi. evlerinin önüne geldim. karşı kaldırımda bi kız bekliyodu. aradı tekrar aç kapıyı dedim . 2 3 dakika sonra apartmanın kapısı açıldı. hemen 1. katta oturuyorlar. eve girdim annesi açtı kapıyı odasına girdim arka kapıdan çıkmış gitmiş beni beklesin demiş annesine . hemen ayakkabılarımı giydim dışarı çıktım. sokakta ne kız var ne de bu aradım açmadı. sokakta bekledim biraz tekrar eve girdim annesine çantamı ver dedim. eyvahlar olsun kızım noldu bekle gelene kadar dedi. gidiyorum ben oğlunun ne halt karıştırdığı belli deil dedim.

aradan 15 dakika falan geçti aradı tekrar açmadım. sonra ben aradım o açmadı. eve geldim nete girdim bu da çevrim içi oldu. allah belanı versin falan dedim . bi dinle dedi. üniversitenin kantininde sorumlu bu. neymiş kantini kapatana kadar kız bunu beklemiş peşine takılmış beraber yürüyelim mi demiş. bu da kıza bişey diyememiş yanında da açamamış telefonu tam mahalleye geldiklerinde ben üstümü değiştiricem demiş eve girmiş o arada da beni arıyo işte. arka kapıdan çıkmış çünkü kızı döverim diye korkmuş eli ayağına dolaşmış. ben kötü bişey yapmadım yemin ederim annemin üzerine dedi. git kantindekilere sor kız takıldı peşime dedi. ben uzun bi atışmadan sonra bitirdim . ayrıldık. doğru mu yaptım acaba?
.

Erkek milleti işte yok kantinden yürüyelimmi demişte yok bilmem ne yok anasının üstüne yemin etmiş salla allah aşkına rezil şeyler ben 7 yıllık evliyim ben 27 yaşındayım kocam 30 benim rezil kocam 40 yaşında dul bir o..pu ile beni aldattı ilk önce hiç birşey yoktu yani benim düşündüğüm gibi yalvardı yeminler etti senin düşündüğün gibi değil karım sonraki günler her bir boku çıktı ortalığa pis herifin he sor bana ne yaptın diye şans verdim birde amaçıkmıyor hiç aklımdan sen daha evli falan değilsin bırak gitsin bak önüne ben şans verdimde ne olacak bakalım benim miğdem kaldırmıyorken nasıl devam ederim nereye kadar gider hiç bilmiyorum..

Acemi çapkın , arka kapıdan kendi kaçarken, ön kapıdan sizi kaçırmış.
Panik halinde söyledikleri de daha aptalca oluyor.
Sonra beraber ne yapcaklardı acaba.
Bu bizdeki 6. his varya erkek milletinin kabusu oldu:)))

Yalan söylemesi,sizi kandırması ve sizin ona olan güvensizliğiniz demek ki birşeyler eksikmiş ilişkinizde birincisi dürüstlük ikincisi sadakat eksik olan bunlar herşeyde hayır vardır şüphe ile yaşanmaz evlenseydiniz daha kötü olmazmıydı yol yakınken dönmüşsünüz böyle bi anlık üzülürsünüz ama evli olsaydınız kendinizi hırpalardınız Allah büyüktür şükredin ki şahit oldunuz böyle bir duruma

zaten sizi okadar saat bekletip telefonunuzuda açmaması bitmesi için yeterli insanın 2,5 yıllık sevgilisi beklerken telefonunu unutması mümkünmü bilemedim :19: kız konusuna hiç girmicem benim aşkitom olsa ağzının ortasına bi çakardı peşinden gelmek nedemek :1::1:

bunu sana anlatabılırdı arka kapıdan cıkmaya ne hacet var neden kıza cevap veremıyor demekkı oda etkılenmıs

Böyle saçma bir açıklama şekli olamaz ya , seni o saate kadar neden bekletmiş asıl o kızın yanında açması lazımdı telefonu kız arkadaşı olduğunu bilsin yani ne demek kıza bişey diyemedim o zaman her yanına yanaşanla muhattap mı olacakmış. Valla sinek küçüktür ama mide bulandırır derler. Bilmiyorum ama bana saçma geldi. Bu arada doğrumu bilmem ama ne kızlar varya ben birinin aşkından ölsem konuşalım mı diyemem yani..

ayneen öyle canım benimde miğdemi bulandırdı 2 hafta flaan oluyo bitti yani artık özür bile dilemedi arayıp açıklama bile yapmadı allahından bulsun . hayat bu önüne bakıcaksın.

Erkek milleti işte yok kantinden yürüyelimmi demişte yok bilmem ne yok anasının üstüne yemin etmiş salla allah aşkına rezil şeyler ben 7 yıllık evliyim ben 27 yaşındayım kocam 30 benim rezil kocam 40 yaşında dul bir o..pu ile beni aldattı ilk önce hiç birşey yoktu yani benim düşündüğüm gibi yalvardı yeminler etti senin düşündüğün gibi değil karım sonraki günler her bir boku çıktı ortalığa pis herifin he sor bana ne yaptın diye şans verdim birde amaçıkmıyor hiç aklımdan sen daha evli falan değilsin bırak gitsin bak önüne ben şans verdimde ne olacak bakalım benim miğdem kaldırmıyorken nasıl devam ederim nereye kadar gider hiç bilmiyorum..

üzüldüm allah yardımcın olsun. bende onu düşündüm o an evli olsaydık napardım diye zararın neresinden dönsem kardır benim için bunu anladım.

Acemi çapkın , arka kapıdan kendi kaçarken, ön kapıdan sizi kaçırmış.
Panik halinde söyledikleri de daha aptalca oluyor.
Sonra beraber ne yapcaklardı acaba.
Bu bizdeki 6. his varya erkek milletinin kabusu oldu:)))

sorma zaten şoka girdi hakkaten bizdeki bu 6. his ne böyle :D

Yalan söylemesi,sizi kandırması ve sizin ona olan güvensizliğiniz demek ki birşeyler eksikmiş ilişkinizde birincisi dürüstlük ikincisi sadakat eksik olan bunlar herşeyde hayır vardır şüphe ile yaşanmaz evlenseydiniz daha kötü olmazmıydı yol yakınken dönmüşsünüz böyle bi anlık üzülürsünüz ama evli olsaydınız kendinizi hırpalardınız Allah büyüktür şükredin ki şahit oldunuz böyle bir duruma

biri gelip gördük işte bi kızla falan dese hayatta inanmazdım o kadar çok güvenirdim. ama insan gözleriyle görünce ne kadar salak olduğunu düşünüyor.

zaten sizi okadar saat bekletip telefonunuzuda açmaması bitmesi için yeterli insanın 2,5 yıllık sevgilisi beklerken telefonunu unutması mümkünmü bilemedim :19: kız konusuna hiç girmicem benim aşkitom olsa ağzının ortasına bi çakardı peşinden gelmek nedemek :1::1:

erkek milleti işte yalan söylemeyide beeremiyor. yok kız peşinden gelmişte bende yedim . bu kuyruk sallamıştır o da gelmiştir.

bahane işte parayla satımıyor yaaa yalanları sıraladıda sıraladı hadi biri diğerini tutsa neyse. her biri ayrı telden çalıyor.

alemsin canim, dimi birde yalan söylemesini bile beceremiyor :21:

b2 hafta olmus zaten, sevse insna bir adim atar özür diler ne bileyim gercekten yanlis anlasilma olsa cirpinir öyle degilmi :24:

Back
X