Bitirdim.

Evet kızlar cok sevdigim adamdan ayrıldım.
Terkettim,bitirdim onu. Belki cok büyük birsey yoktu ortada ama 1 yıl icinde olan ve biriken olayların sonucu buraya getirdi bizi.
Askımız sayesinden atlatırız sandım. Bazı seyleri sineye cektim. Ama insan bir kere süpheye düssün sonu gelmiyor.
Sevdim evet sevdim. Ama oturup bir düsündüm ben bu adamla bir ömür gidebilir miyim dedim.
Evlilikti niyetimiz cünkü. Cevabım bilmiyorum oldu. Kocaman "BİLMİYORUM"
Asık oldugu adamla evlenip evlenemeyecegi konusunda nasıl bilmiyorum cevabını verebilir ki insan.
Verdim iste. Canım yandı,yandı,yandı. Agladım gecelerce basarırız,atlatırız,unuturum bazı seyleri dedim.
Ama olmuyor. Acı cekmeyi hakediyor muyum? Hayır! Mutlu olmak hakkım degil mi? Evet!
Cok ilerde evlenince pisman olsam daha mı iyiydi. O zaman ben ben olarak kalacak mıydım?
Zor oldu ama oldu iste. Bitti... Bitmeli.

Mantıkla yaklaşman çok iyi olmuş,evlenip sorunlar yaşayacağına bunu daha önceden kestirip atmak seni hatalardan döndürmüş..Tabii üzülür,özlenir..ama ilişkide geleceği göremiyorsan bitirmek en doğru karardır..İkiniz içinde en hayırlısı olsun..

Canım böyle bir karar vermen gerçekten cesaret isteyen bişey ilk önce böyle bişeyi başarabildiğin için kendini güçlü hissetmelisin.
Zamanla her şey geçiyor unutuluyor tabiki ayrılık çok kötü bende yaşadım farklıydı biraz ama ne kadar üzülsemde hayatın onsuzda olabilceğini anladım buda benim için bi tecrübe oldu aslında şimdi daha güçlü olduğumu hissediyorum.
Senin için hayırlısı neyse o olsun yeterki mutlu ol...

Şüphe dediğin an durup düşünmeye başlıyorsun zaten artık.
Düşününce bazı şeylerin farkına varmış oluyorsun, karar da ona göre şekilleniyor işte.
Sineye çekerek, göz yumarak yürümüyor malesef canım. Yürüyor aslında da sağlıklı yürümüyor işte. Şüpheler, tartışmalar, üzüntüler.. birbirini izliyor sonra.
Umarım herşey daha iyi daha güzel olur senin için.

Hepinize tesekkürler kızlar. Zaman benden ne götürür ya da bana ne getirir bilemiyorum su an.
Sabır diliyorum kendim icin Allah'tan. O ise hala"Rabbim sana sevgimin gercekligini gösterecek birgün" diyor.
İnanmak istiyorum,bir yandan istemiyorum. Zorluyorum kendimi ama basaracagım.

cesaretinden dolayi kutluyorum seni canim. cidden olmuyorsa zorlamayacaksin lafi nedense ayriligimin ilk zamanlarinda cok aci veriyodu ve oldurabiliriz derdim ama olmuyo bazen.. hakkinda hayirlisi olsun.simdilik kararirin arkasinda dur,biraz zamana birak. zamanin ne getirecegi belli olmaz. hepimiz insallah artik son kez birini bulup evlenelm ya.:)

hmm.. iyi yapmışsın.. yanlış anlamadım deil mi ? Evlilik söz konusu olduğunda sana "bilmiyorum" dedi.. o halde evet iyi yapmışsın.. ben de bi benzerine maruz kaldım.. 4 senemi verdiğim adam karşima geçip "benden sana koca olmaz ben bir hiçim benle evlenirsen kendini de yakarsın ben talihsizim bahtsızım gelecekten bi beklentim yok" demişti, üzüldüm tabi. Sağolsunlar ailemin sayesinde güç alıp toparlandım, abim çok yardımcı oldu, onun yanına gittim, çok konuştuk dertleştik, benim bi ailem ve benliğim var bu aşk beni bitiriyorsa ben bu aşkı bitiririm diyip terk ettim onu.. hatta başka bi adamla görüştüm, kendisi bu süreçte çok acı çekti, çok perişan oldu.. 4 sene içinde yapmadiği atılımları yapti, velhasıl geçmişe bi sünger çekip 4 aylık bir ayrılıktan sonra yeniden başladık.. nişanlandık falan, şuan el üstünde tutuyor kıymetimi biliyor.. e acı çekmesi gerekiyormuş, paşamızı hiç üzmemişiz ona aşk acısı çektirmemişiz anlayamadi elindeki mücevherin kıymetini, 4 ay anasından emdiği süt burnundan gelince anladı tabi =)) yazık garibim her gece kapıma gelir ağlardi.. sen de muhtemelen benzer süreçleri yaşayacaksın, benden sana tavsiye hemen yumuşama, bırak biraz acı çeksin.. kafanda tamamen bitirirsen dönme tabi, ama baktın senin de canını acıtıyor bu ayrılık, ve de yeterince pişman olduğuna emin olursan son ama son ama sonnnnn bir şans ver.. en hayırlısı olsun hakkımızda.. bizi onlar bu hale getiriyor. ne edelim :ssz:

hmm.. iyi yapmışsın.. yanlış anlamadım deil mi ? Evlilik söz konusu olduğunda sana "bilmiyorum" dedi.. o halde evet iyi yapmışsın.. ben de bi benzerine maruz kaldım.. 4 senemi verdiğim adam karşima geçip "benden sana koca olmaz ben bir hiçim benle evlenirsen kendini de yakarsın ben talihsizim bahtsızım gelecekten bi beklentim yok" demişti, üzüldüm tabi. Sağolsunlar ailemin sayesinde güç alıp toparlandım, abim çok yardımcı oldu, onun yanına gittim, çok konuştuk dertleştik, benim bi ailem ve benliğim var bu aşk beni bitiriyorsa ben bu aşkı bitiririm diyip terk ettim onu.. hatta başka bi adamla görüştüm, kendisi bu süreçte çok acı çekti, çok perişan oldu.. 4 sene içinde yapmadiği atılımları yapti, velhasıl geçmişe bi sünger çekip 4 aylık bir ayrılıktan sonra yeniden başladık.. nişanlandık falan, şuan el üstünde tutuyor kıymetimi biliyor.. e acı çekmesi gerekiyormuş, paşamızı hiç üzmemişiz ona aşk acısı çektirmemişiz anlayamadi elindeki mücevherin kıymetini, 4 ay anasından emdiği süt burnundan gelince anladı tabi =)) yazık garibim her gece kapıma gelir ağlardi.. sen de muhtemelen benzer süreçleri yaşayacaksın, benden sana tavsiye hemen yumuşama, bırak biraz acı çeksin.. kafanda tamamen bitirirsen dönme tabi, ama baktın senin de canını acıtıyor bu ayrılık, ve de yeterince pişman olduğuna emin olursan son ama son ama sonnnnn bir şans ver.. en hayırlısı olsun hakkımızda.. bizi onlar bu hale getiriyor. ne edelim :ssz:

Yok canım yanlıs anlamıssın öyle bisey demedi. Aksine o benden daha cok istekli sürekli tanısmaya gelelim diye beni fıtıya sokuyordu.
Bilmiyorum cevabını veren bendim. Bende öyle düsündüm,zamana bırakayım ne olursa olsun dedim.
Ama bugün cok olay oldu. Arkadası bu cocuk nasıl seviyor seni bilmiyorsun dedi. Sınıfta sırf senin icin kızlarla konusmuyor bile dedi.
Üstelik bu onun fikriydi benim bir zorlamam yoktu. Sonra kendisi arkadasıyla konustugumu ögrenmis. Yalvardı,yakardı.
Herkes biliyor benim sana nasıl asık oldugumu,kimse umrumda filan degil dedi. Ben ısrarla tersledim,git dedim.
Uzun bir konusmanın sonunda bizi ancak ölüm ayırırdı öyle olsun bende senin icin ölücem dedi.
Blöf yapıyordur dedim cükü cok yalvardı bana. Umursamadım. Saatlerdir sesi solugu cıkmıyor. Bilmiyorum ciddi mi yoksa üzüntüden mi böyle davranıyor.:50:

bana yeniden barışacakmışsınız gibi geliyor.
büyük ihtimalle de öyle olucak.
hayırlısı olsun.

severken ayrılmak zor ama gelecekte herşeyi göze alıp evlendikten sonra olmuyor demek daha bir zor olur bence.
bu kararı almışsın. herkesin yapabileceği birşey değil. bence sadece olgun kişiler yapabilir. aynı anda hem mantık hem kalp insanların pek yapamadığı birşey.

Kızlar kusura bakmayın. O kadar olay oldu ki giremedim internete,yazamadım.
En son 1 hafta önce bitirmistim iliskimi biliyosunuz. Cok kararlıydım gercekten bitsin dedim.
Sürekli aradı,mesajlar attı derken olmayacak böyle dedim aradım herseyi bitirmekte kararlı oldugumu söyledim.
Neden dedi haliyle bende sen bir kere böyle bir hata yaptın ve ben artık süphe duyuyorum,güvenemiyorum dedim.
Acıkladım böyle yani. Kendisi hala cok pisman oldugunu söyledi. Yapmamam gerekirdi ama yaptım bir an dedi.
Neyse böyle kapattım ben telefonu. Ondan sonra yine sürekli mesajlar attı.
O benim icin coktan bitti. Güvenini kazanmak icin herseyi yaparım yeter ki yanımda ol vs.
Neyse aradan böyle bi iki gün gecti ben face adresimi actım. Arkadasıyla konustuk.
Arkadası beni suclar gibi davrandı. O senin icin neler yaptı,herkese ben evlenecegim kızı buldum dedi.
Sen bu adamın sevgisinden mi süphe ediyosun dedi. Odasına kapatmıs kendini aglıyomus sürekli.
Ben bu gecen günlerde hala düsünüp duruyordum. Bende özlüyordum onu ama mantıklı bir karar vermem gerektigini biliyordum.
Oturup düsündüm. Bizim mutlu günlerimiz mi daha coktu yoksa beni üzdügü günler mi?
Benim icin sogukta sabahladıgı günler,beni korumak icin kapımıza kadar dayanması,daha neler neler?
Bir yandan icimdeki süphe beni öldürüyordu. Ama insan hata yapamaz mıydı? Ben ona karsı hic hata yapmadım mı?
Yaptım yapmaz mıyım? Onu aglattım bile. Bunları görmezden geliyordum. Yanlıs mı yapıyordum?
Ve o gece. Herseyin bir anda gelistigi olaylarla dolu. Bana uzun uzun mesajlar attı.
Bırak onu bunu ben herseyden cok sevdim seni dedi. Ben aska seninle inandım. Sen de gittin ya aska nasıl inanırım ask yok demek ki dedi.
Bense ona seni istemiyorum diyordum. O ise benden kac ama yine benim kollarıma kac diyordu. Üzülüyordu biliyorum.
Bense burada cok üzülüyordum. Bana dedi ki bir adım atsam sondayım artık. İnanmadım.
Son sözüm seni cok ama cok seviyorum dedi. Bir daha ses yok soluk yok. İnanmıyordum ama icten ice korkuyordum.
Ve ben o gecenin sabahı kendimi onun yasadıgı sehirde buldum. O bir hastane odasında ben ise karsısında caresiz.
Ah dedim kendi kendime ah ben benden kacabilir miyim? Asktan kacabilir miyim? Yok sayabilir miyim?
Benden kac ama yine bana kac demisti. Öyle oldu. Kactım ondan ama yine kollarında buldum hayatı.
Ve en önemlisi o bende buldu. Simdi hayata daha sıkı sarıldıgımızın farkındayım.
Hayat cok kısa. Sevdiklerimize sarılmadan da hic bir anlamı yok...

En son 1 hafta önce bitirmistim iliskimi biliyosunuz. Cok kararlıydım gercekten bitsin dedim.
Sürekli aradı,mesajlar attı derken olmayacak böyle dedim aradım herseyi bitirmekte kararlı oldugumu söyledim.
Neden dedi haliyle bende sen bir kere böyle bir hata yaptın ve ben artık süphe duyuyorum,güvenemiyorum dedim.
Acıkladım böyle yani. Kendisi hala cok pisman oldugunu söyledi. Yapmamam gerekirdi ama yaptım bir an dedi.
O benim icin coktan bitti. Güvenini kazanmak icin herseyi yaparım yeter ki yanımda ol vs.
Neyse aradan böyle bi iki gün gecti ben face adresimi actım. Arkadasıyla konustuk.
Arkadası beni suclar gibi davrandı. O senin icin neler yaptı,herkese ben evlenecegim kızı buldum dedi.
Sen bu adamın sevgisinden mi süphe ediyosun dedi. Odasına kapatmıs kendini aglıyomus sürekli.
Ben bu gecen günlerde hala düsünüp duruyordum. Bende özlüyordum onu ama mantıklı bir karar vermem gerektigini biliyordum.
Oturup düsündüm. Bizim mutlu günlerimiz mi daha coktu yoksa beni üzdügü günler mi?
Benim icin sogukta sabahladıgı günler,beni korumak icin kapımıza kadar dayanması,daha neler neler?
Bir yandan icimdeki süphe beni öldürüyordu. Ama insan hata yapamaz mıydı? Ben ona karsı hic hata yapmadım mı?
Yaptım yapmaz mıyım? Onu aglattım bile. Bunları görmezden geliyordum. Yanlıs mı yapıyordum?
Ve o gece. Herseyin bir anda gelistigi olaylarla dolu. Bana uzun uzun mesajlar attı.
Bırak onu bunu ben herseyden cok sevdim seni dedi. Ben aska seninle inandım. Sen de gittin ya aska nasıl inanırım ask yok demek ki dedi.
Bense ona seni istemiyorum diyordum. O ise benden kac ama yine benim kollarıma kac diyordu. Üzülüyordu biliyorum.
Bense burada cok üzülüyordum. Bana dedi ki bir adım atsam sondayım artık. İnanmadım.
Son sözüm seni cok ama cok seviyorum dedi. Bir daha ses yok soluk yok. İnanmıyordum ama icten ice korkuyordum.
Ve ben o gecenin sabahı kendimi onun yasadıgı sehirde buldum. O bir hastane odasında ben ise karsısında caresiz.
Ah dedim kendi kendime ah ben benden kacabilir miyim? Asktan kacabilir miyim? Yok sayabilir miyim?
Benden kac ama yine bana kac demisti. Öyle oldu. Kactım ondan ama yine kollarında buldum hayatı.
Ve en önemlisi o bende buldu. Simdi hayata daha sıkı sarıldıgımızın farkındayım.

tekrar barışacağınızı söylemiştim. bu sefer çok daha mutlu olun inşallah.
ben yine de çok güvenmemeni öneririm. belkide ben erkeklere karşı güvensiz olduğum için söylüyorumdur bunu. aldatılmak güvenmemek için süper sebep :)) intahar etmesi vs. hiçbiri sevgi göstergesinden değil emin ol.
eski erkek arkadaşımda 2 kere yaptı bunu ama sonra ne oldu aldattı.
sev ama dikkatli ol.

tekrar barışacağınızı söylemiştim. bu sefer çok daha mutlu olun inşallah.
ben yine de çok güvenmemeni öneririm. belkide ben erkeklere karşı güvensiz olduğum için söylüyorumdur bunu. aldatılmak güvenmemek için süper sebep :)) intahar etmesi vs. hiçbiri sevgi göstergesinden değil emin ol.
eski erkek arkadaşımda 2 kere yaptı bunu ama sonra ne oldu aldattı.
sev ama dikkatli ol.

Artık aynen öyleyim canım zaten.
Seviyorum ama ondan vazgecebilecegimi biliyor. Ben korkmuyorum o korkuyor.
Ben ondan güclüyüm cünkü bu konuda.

Seni o kadaaaaar çok iyi anlıyorum ki... Ben de daha yeni 2.5 senelik ilişkimi bitirdim. Sevdiğim, aşık olduğum adamı ağlayarak terk ettim. Olmayınca olmuyor ne kadar sevsen de. Bu bir gerçek. Herkes şok oldu. "Bu aşk biter mi?" dediler arkamızdan ama bitti, bitmeliydi... Şimdi aklıma geldikçe canım yanıyor ama ileride canımın yanmasından daha iyidir diyorum. Yeni bir hayata başladım artık. Özlüyorum evet ama bu yol daha doğru biliyorum. Yokluğuna, onsuz nefes almaya alışacağım... Nasipse, hayırlısıysa hakkımda o, ben Allah'a güveniyorum ve bizi ona havale ediyorum. Yıllar sonra bir yerlerde rastlaştırır belki günün birinde...

sevsende sevilsen de eksikse bişiler.........
evet çok doğru
olmayınca olmuyo
bi ilişki için sadece aşk sevgi yetmiyor
yetemiyor

sonunda bitiyor ..........
unutulurmu ?
işte bu zamana kalıyor.

Canım ben barışcağınızı düşünüyordum zaten iki seven insanın ayrı kalması çok zor...
Biliyorum sevgi her şeye yetmiyor fakat sevdiğinden ayrı kalmakta zor bişey umarım çok daha mutlu olursunuz bu sefer...

Canım ben barışcağınızı düşünüyordum zaten iki seven insanın ayrı kalması çok zor...
Biliyorum sevgi her şeye yetmiyor fakat sevdiğinden ayrı kalmakta zor bişey umarım çok daha mutlu olursunuz bu sefer...

Tesekkür ederim canım. Sizde cok mutlu olun insaALLAH.
Sevenler ayrılmasın.:nazar:

Back
X