Ailelerin haberi var.ben onun ailesiyle,o benim ailemle tanışıyor.ailelerin beklentisi de evlilik yönünde.ama adam dediğim dedik biri.çok sert bir mizacı var.otorite onda.daha çok ben karakter olarak ödün veren yapıdayım.gidersem pişman olmaktan korkuyorum.ama böyle de hem çok yorucu hem de onur kırıcı.aileme karşı da mahçubum.kendi eksikliğimi belirtmem gerekirse 4 yıldır meme ca hastasıyım.ara ara tedavilerim oluyor.(ama bakımsız biri asla değilim.görüntümde sıkıntı yok.)bunu duygu sömürüsü yapan biri de değilim.arkamda duran bir ailem,iyi bir mesleğim(şu an ev hanımıyım), maddiyatım vs.var.ona hiç muhtaç değilim.ama karakterimde bir zayıflık var demek kiSakasi bile gecmedi mi aranizda?
Aileler tanisiyor mu, o sizin ailenizle tanisiyor mu?
Yani balayina suraya gidilir bile demediniz mi bugune kadar, bana ilginc geldi biraz
Tabiki zıtpeki bu durumunuzla çelişmiyor mu?
sevgilinizin hayat görüşü ile içinde bulunduğunuz durum zıt mı?
Peki ayrılmaktan neden korkuyorsunuz ?Ben 33, o 36 yaşında.bir buçuk yıldır birlikteyiz..bir yıldır aynı evi paylaşıyoruz.görüntümüz dışarıya karşı evli çift gibi. Ben daha önce evlenmedim.çocuğum da yok
Kimseyi ondan daha mükemmel görmemek..kimseyi onu sevdiğimden fazla sevebileceğime inanmamak..hani iki elin kanda olsa yine koşar gidersin ya sevdiğine..öyle oldu iştePeki ayrılmaktan neden korkuyorsunuz ?
Yalnızlık , maddiyat , bi daha aşık olamamak ?
Merak ettim korkunuzun sebebini .
Ben dışarıdan baktığımda daha 33 yaşında ,Kimseyi ondan daha mükemmel görmemek..kimseyi onu sevdiğimden fazla sevebileceğime inanmamak..hani iki elin kanda olsa yine koşar gidersin ya sevdiğine..öyle oldu işte
Tabiki zıt
Kimseyi ondan daha mükemmel görmemek.
Oncelikle cok gecmiş olsun. Sakin hastaliginizi eksiklik olarak nitelendirmeyin olur mu oyle şeyAilelerin haberi var.ben onun ailesiyle,o benim ailemle tanışıyor.ailelerin beklentisi de evlilik yönünde.ama adam dediğim dedik biri.çok sert bir mizacı var.otorite onda.daha çok ben karakter olarak ödün veren yapıdayım.gidersem pişman olmaktan korkuyorum.ama böyle de hem çok yorucu hem de onur kırıcı.aileme karşı da mahçubum.kendi eksikliğimi belirtmem gerekirse 4 yıldır meme ca hastasıyım.ara ara tedavilerim oluyor.(ama bakımsız biri asla değilim.görüntümde sıkıntı yok.)bunu duygu sömürüsü yapan biri de değilim.arkamda duran bir ailem,iyi bir mesleğim(şu an ev hanımıyım), maddiyatım vs.var.ona hiç muhtaç değilim.ama karakterimde bir zayıflık var demek ki
Konuşmak ve evlenmek istemediği için üstünü örttüğünü düşünüyorum.anneleri evlendiği için babalarının da çok geçmeden evlenmesi çocukları olumsuz etkiler diye düşünüyor(10 ve 13 yaşları).bahane olduğunu düşünüyorum.çünkü çocuklarla ilgili sorun yaşamasam da erkek arkadaşımı memnun etmeyi pek başaramıyorum.yine de ilişkiye devam etmek istediğini söylüyor.mücadele edelim diyor.ama ben somut bir adım görmüyorumOncelikle cok gecmiş olsun. Sakin hastaliginizi eksiklik olarak nitelendirmeyin olur mu oyle şey
Evlilik konusu henuz acilmadigi icin mi konuşulmuyor yoksa açilacak olmasina ragmen konusmak istemedigi icin, evlenmek istemedigi icin ustunu orttugunden mi konuşulmuyor bunun ayrimini yapabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?