Açık açık konuşun bunu onun düşünmesi gerekirdi çocuklarını sizin yanınıza getirmeden nikah kiymaliydi bence. Böyle cok sacma bi durum olusmus.Arkadaşlar sağduyulu yorumlarınıza çok ihtiyaç duyduğum bir dönüm noktasındayım..fevri hareket etmemek için defalarca düşündüm,içinden çıkamadım,size sormak istedim..şimdiden fikirleriniz için teşekkürler
Bir yılı aşkın süredir iyi kötü birlikteliğim olan erkek arkadaşımla aynı evi paylaşıyoruz.Onu gerçekten seviyorum ve seven bir kadının yapabileceği tüm maddi manevi ve emek içeren her şeyi yaptığımı,elimi taşın altına tam manasıyla soktuğumu farz edin.
Belirtmem gereken bir diğer önemli husus, iki çocuğu da bizimle birlikte yaşamaya başladı..yaklaşık bir ay oluyor.küçük bir aile gibi görünüyoruz yani..(bu arada ben daha önce hiç evlenmedim ve çocuğum yok.ayrıca lütfen sevgilimin eski eşini yargılamayalım.kendisi tekrar evlendi, mutlu ve bize yansıyan hiçbir sıkıntısı yok.kendisini tanımıyorum.bu nedenle lütfen konuya dahil olmasın)
Mesele şu ki evli gibi aynı evi paylaşmamıza, aile görüntüsü çizmemize rağmen kendisi hiç nikah yapmaktan söz açmıyor.Tabi kadın olarak benim ona evlilik teklif edecek halim yok. Kendisinin fazlasıyla akıllı ve zeki biri olduğunu düşünüyorum.Öyle avrupai fikirli geniş bir adam da değil aslında. Onun hayatındaki duruşumu ve sevgimin mutlaka çoook farkında.
Ama hiç konuşulmasa da bu durum fazlasıyla onurumu kırıyor. Herşeyi bırakıp evden ayrılmayı düşünüyorum.
İnanın beni buraya bağlayan ve tüm yaptıklarımı yapmama sebep olan ona duyduğum derin sevgi..
Ama o böyle davrandıkça sevgisinden emin olamıyor şüphe duyuyorum.inanın aciz biri değilim.ailem mesleğim sosyal çevrem var..ondan tek beklediğim sevgi şefkat anlayış.Ama bu nikah lafının hiç olmaması sevgisini sorgulamama neden oluyor.
Anlattığım tablo size de bunu mu düşündürtüyor, çekip gitme zamanım gelmiş de geçmiş mi? Sonuçta dönüşü olmayan bir bitiş olucak. Bu nedenle çok ince düşünmek istiyorum..Erkek arkadaşım naz kapris kaldıran bir kişilik değil..bu nedenle blöf yapamam..ama artık içimde bir karar vermem ve uygulamam lazım..çünkü canım çook yanıyor..psikologla randevu da ayarladım..çünkü verdiğim kararları uygulayabilecek kararlılığımda sıkıntılar hissediyorum
Adam neden nikah kıysın ki üstelik daha önce boşanmış bir adam..evli gibi yaşıyor zaten olumsuz olursa davayla nafakayla tazmunatla uğraşmayacak..ohh misArkadaşlar sağduyulu yorumlarınıza çok ihtiyaç duyduğum bir dönüm noktasındayım..fevri hareket etmemek için defalarca düşündüm,içinden çıkamadım,size sormak istedim..şimdiden fikirleriniz için teşekkürler
Bir yılı aşkın süredir iyi kötü birlikteliğim olan erkek arkadaşımla aynı evi paylaşıyoruz.Onu gerçekten seviyorum ve seven bir kadının yapabileceği tüm maddi manevi ve emek içeren her şeyi yaptığımı,elimi taşın altına tam manasıyla soktuğumu farz edin.
Belirtmem gereken bir diğer önemli husus, iki çocuğu da bizimle birlikte yaşamaya başladı..yaklaşık bir ay oluyor.küçük bir aile gibi görünüyoruz yani..(bu arada ben daha önce hiç evlenmedim ve çocuğum yok.ayrıca lütfen sevgilimin eski eşini yargılamayalım.kendisi tekrar evlendi, mutlu ve bize yansıyan hiçbir sıkıntısı yok.kendisini tanımıyorum.bu nedenle lütfen konuya dahil olmasın)
Mesele şu ki evli gibi aynı evi paylaşmamıza, aile görüntüsü çizmemize rağmen kendisi hiç nikah yapmaktan söz açmıyor.Tabi kadın olarak benim ona evlilik teklif edecek halim yok. Kendisinin fazlasıyla akıllı ve zeki biri olduğunu düşünüyorum.Öyle avrupai fikirli geniş bir adam da değil aslında. Onun hayatındaki duruşumu ve sevgimin mutlaka çoook farkında.
Ama hiç konuşulmasa da bu durum fazlasıyla onurumu kırıyor. Herşeyi bırakıp evden ayrılmayı düşünüyorum.
İnanın beni buraya bağlayan ve tüm yaptıklarımı yapmama sebep olan ona duyduğum derin sevgi..
Ama o böyle davrandıkça sevgisinden emin olamıyor şüphe duyuyorum.inanın aciz biri değilim.ailem mesleğim sosyal çevrem var..ondan tek beklediğim sevgi şefkat anlayış.Ama bu nikah lafının hiç olmaması sevgisini sorgulamama neden oluyor.
Anlattığım tablo size de bunu mu düşündürtüyor, çekip gitme zamanım gelmiş de geçmiş mi? Sonuçta dönüşü olmayan bir bitiş olucak. Bu nedenle çok ince düşünmek istiyorum..Erkek arkadaşım naz kapris kaldıran bir kişilik değil..bu nedenle blöf yapamam..ama artık içimde bir karar vermem ve uygulamam lazım..çünkü canım çook yanıyor..psikologla randevu da ayarladım..çünkü verdiğim kararları uygulayabilecek kararlılığımda sıkıntılar hissediyorum
Konuyu açmam ona evlenme teklif etmemle aynı benim nazarımda.muhtemelen konu eninde sonunda açılacak ve ben valizimi hayal kırıklıklarıyla doldurup ailemin yanına dönücemsiz ufaktan çıtlatsanız, ne bileyim hiç geçmiyor mu aranızda bu mevzu, şakası bile mi olmuyor?
Onu seviyor olmamdan başka sebebim yok.Gidersem dönüşü mümkün olmaz.Bu nedenle pişman olmaktan çok korkuyorumCiddiyete dair hiçbirşey yok ortada. Böyle bir ortamda kalmayı nasıl sürdürebiliyorsunuz.
Çocuklarını da getirmiş, oh ne ala memleket.
Kaç yaşındasınız , ne kadar süredir birliktesiniz , sizin çocuğunuz var mı ?Arkadaşlar, erkek gerçekten sevse de nikah yapmaktan uzak duracağı durum olur mu sizce?sorun bu işin sevgi kısmı mı değil mi anlayamıyorum
Ben 33, o 36 yaşında.bir buçuk yıldır birlikteyiz..bir yıldır aynı evi paylaşıyoruz.görüntümüz dışarıya karşı evli çift gibi. Ben daha önce evlenmedim.çocuğum da yokKaç yaşındasınız , ne kadar süredir birliktesiniz , sizin çocuğunuz var mı ?
Öyle avrupai fikirli geniş bir adam da değil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?