Yetişkin insanlar gibi bitsin istiyorum.Güzel hatırlıyım .O avukat tütmüş avukat aradı.Ona istinaden konuşup bitirmek istedim.Neden bu kadar para verip güçlü bir avukat tuttular anlamadım biz kıt kanaat yaşardık o işlerini yoluna koysun diye bekliyorduk.Yani herhangi bir arkadaşıda olabilirdi Ancak onlar dişli bir boşanma avukatıyla görüşmüş.Ben onlarla uğraşamamki.SevgiliSellenno belli ki eşiniz sizi muhatap almayacak,yaptığı size zaten saygısızlıktı,neden hala yüzyüze görüşmeyi istiyorsunuz?Ona düşünecek vakit,pişman olacak vakit bile bırakmaksızın sürekli yazıyorsunuz ve o da cevap vermiyor. Hoş pişman olsa dahi yaptıkları çok anlamsız ve kırıcı.
Bence siz de bir avukat bulun,nasıl olsa her şey olacağına varacak. Sizi sebepsizce gözden çıkaran eşiniz için elinizden geleni yapmadınız mı sizce de?
Yüz yüze Ya da telefonla asla birşey söylemedi sebebini vs.Eğer bitecekse Benimde onlarla uğraşacak Ne maddi ne manevi gücüm var bu yüzden canım daha fazla yanmadan bitsin isterim.Neden sürekli güzellikle bitirelim diyorsunuz karşı tarafa. Karşı taraf yakıp yıkıyor. Yaptığı da adice bir şey. Boşanmak istemiyorsanız öyle söyleyin zira karşıdakilerin yaptığına rağmen böyle davranmanız boşanmak istemiyor şeklinde algılanıyor bence.
annesinden neden ozur dileyeceksiniz ?
bosanmaya kadar gidecek olan sorun ne eski konunuzuda okudum ama sebebi anlayamadim sanirim
annesi istiyor diye sebepsizce sizdenmi ayriliyo yaniOnlar orayı geçmiş.Zaten hep bunu istediler .Ne yazıkki ben onlardan farklı olduğunu düşünmüştüm hep eşimin ama değilmiş.
Yetişkin insanlar gibi bitsin istiyorum.Güzel hatırlıyım .O avukat tütmüş avukat aradı.Ona istinaden konuşup bitirmek istedim.Neden bu kadar para verip güçlü bir avukat tuttular anlamadım biz kıt kanaat yaşardık o işlerini yoluna koysun diye bekliyorduk.Yani herhangi bir arkadaşıda olabilirdi Ancak onlar dişli bir boşanma avukatıyla görüşmüş.Ben onlarla uğraşamamki.
Çünkü böyle hiç birşey yaşamamış bir birey değilmişim gibi hissediyorum.Asıl konu neden normal bir avukat değil konuştukları .telefonla da söyleyebilir istemiyorum vs Ancak onuda yapmadı.hanımefendi diğer konunuzda da söylendi size ama apar topar konuyu kapattırdınız. eşinizin eve gelip sizinle yüz yüze konuşmamasının sebebi olarak boşanmaya karar vermemiş olabileceğini görüyordunuz. demek ki düşündüğünüz gibi değilmiş, kararını vermiş. nedir bu güzel bitsin ısrarı anlamıyorum. sadece kendinize zarar veriyor, başlıkta bahsettiğiniz kötülerin de poposunu kaldırıyorsunuz. ileride bu çırpınışlarınız yüzünden kafanızı çok vurursunuz duvarlara benden söylemesi.
Sanırım üzüntümle net anlatamadım.Şuan sadece ne yapmaya çalıştıklarını neden bu kadar masraf yapıp güçlü bir avukat tuttuklarını anlamaya çalışıyorum.ve beni ne tür zorlu bir süreç bekliyor onu anlamaya çalışıyorum çünkü kötüler acımazlar.Muhtemelen planlarınızda yaptılar,Ben eşimden geçtim Zaten onlardan bir farkı yokmuş Ancak yinede gelecekte böyle sessiz böyle büyük bir haksızlık yaşamış olduğumu hatırlamak istemiyorum.Ailesiyle paylaştıklarını banada söyleşin ve nefret edip bitireyim içimde kalbimde ve önüme bakayım.Eşiniz başından beri yetişkin bir insan gibi davranmadı ki ama. Ziyarete gittiği annesinde bir kaç saat sonra geliyorum ne getireyim aşkım yazan adam birden boşanma mesajı atıp sırra kadem bastı. O böyle davranmıyorsa böyle davranılmayı da haketmiyor ki. Oysa siz hala onu düşünüyorsunuz. Durumu yoktu,tuttuğu avukat pahalı diye.. Tamam çok naif çok hanımefendi bir kişiliğiniz var ancak,böyle davranırsanız haksızlığa uğramanız kuvvetle muhtemel.
Dişli bir avukat olabilir ancak eşiniz evi terkeden taraf şu an hatalı.. Umarım siz de iyi bir avukat bulursunuz.
Varsayalım ki yüzyüze geldiniz,ona ne söyleyeceksiniz ki?
Bence sizi asla muhatap almaması,yıllardır başınızı beraber aynı yastığa koyduğu kişiye bunu yapması zaten içinizi soğutacak bir neden. Başa çıkamayacağım diye düşünmeyin. Şimdiden başlayın neler yapabilirim araştırmanıza. Güçlü olun. Allah kolaylık versinSanırım üzüntümle net anlatamadım.Şuan sadece ne yapmaya çalıştıklarını neden bu kadar masraf yapıp güçlü bir avukat tuttuklarını anlamaya çalışıyorum.ve beni ne tür zorlu bir süreç bekliyor onu anlamaya çalışıyorum çünkü kötüler acımazlar.Muhtemelen planlarınızda yaptılar,Ben eşimden geçtim Zaten onlardan bir farkı yokmuş Ancak yinede gelecekte böyle sessiz böyle büyük bir haksızlık yaşamış olduğumu hatırlamak istemiyorum.Ailesiyle paylaştıklarını banada söyleşin ve nefret edip bitireyim içimde kalbimde ve önüme bakayım.
Çok emek verdim .Benim parasız kalıp çekip gitmemi istediler.Zorlaştırdılar herşeyi be biz varlık içinde yokluk çektik yıllarca .Kendime almadım ona aldım .Kendi ilacımı almadım onunkileri ihmal etmedim,Her neyse şimdi aldıkları herşeyi geri veriyorlar ona üzerinede birşeyi olmadığı için rahatlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?