Bitiyor kötüler kazandı :(

İki medeni insan gibi ayrılmayın sizde. Evi terketti diyerek donuna kadar alın. Öyle bir alın ki olur da ilerde evlense bile size hala borç ödemek zorunda kalsın. Böyle insan görünümlü adamlar ne hikmetse ikinci üçüncü eşi de buluyor anlamıyorum

Ben hayatım boyunca tek başıma kendi emeğimle ,çabamla ayakta durdum.Bana kimse oku ,şunu yap vs demedi en kötü şartlarda kulağımı tıkayıp ders çalıştım pesetmedim.Hiç birşey kolay olmadı ama ben hep bir çözüm buldum sadece kendim için değil tanıdığım herkes için.Şimdi içinizden biri deseki kötüyüm ben yine bir çözüm bulmaya çalışırım şu halimde bile o pesetse ben pesetmem vardır bir bildiği derim Allah'ın .
Beni tanımadan lütfen yorum yapmayın .Zaten yeterince yorumun içindeyim şuan ve iyi hissetmek paylaşmak istediğim için konuyu açtım.

Karısından boşanmak istemeyen adam ne annesini ne babasını dinler. Dolduruşa geliyorsa zaten onun da aklında acabaları vardır. Ufak da olsa boşanma isteği vardır.
Olabilir evlenme teklifi edeceği gün birden ayrılmak istediğini söyleyen ve ertesi gün yalvar yakar evlenme teklif eden adam Da aynı adam.

Son düzenleme:
Böyle düşünmeyin, hayat sürekli farklı şeyler yaşatır hiçbir zaman dinginlik olmaz hep mücadele söz konusu, güçlü olmak zorundayız
Çok teşekkür ederim ,haklısınız Sanırım insan yaşadığı kabullenme döneminde alışkanlıklarının içinde böyle duygusal oluyor Ya da ben aşırı duygusalım .İlaçlarını aldığını bilsem birşey değişmeyecek Ancak şuan kendi kararını verdiğini düşünüp içimi rahatlatacağım üzülsemde.

Çok zor çünkü 7/24 birlikteydik neredeyse ve kafasını kaldıramaz çok üşengeçtir.Kendisinide fiziken iyi hissetmiyordu.
Belki eşinize konduramıyorsunuzdur. Bana oldukça saçma geldi kimse annesi hadi eşini boşa dedi diye boşamaz. Ortada gerekli sebepler olmalı. Yani burada şöyle seçenekler var ya hayatında başka biri var (yapmak isteyen hapishanedeyken bile yapıyor) ya size karşı sevgisi bitti ya da ailesi sizinle ilgili ciddi anlamda çok büyük bir gerekçe sundu. Ki ailesinin sizinle iyi/kötü olma gibi bi derdi Yok anladığım kadarıyla. Onlar boşanmasını isteselerdi açık açık evet biz oğlumuzun arkasındayız boşanın derlerdi.

Astoria sen den rica etsem şüphecilik hastalığını ( ben kibar adını yazıyorum dahası )Ve kullanılan ilaçların etkisiyle oluşan depresyon Ve ilaçların kesilmesi durumuyla eşimin şuan ki durumunu yorumlayabilirmisiniz acaba.
Doktoru ayrılmanın kendisi için çok kötü olacağını Ve iyileşme sürecinde olduğunu söylemişti.Ayrıca konuda belirttiklerimin dışında bizimle ilgili hiç birşeyi kaldırmamış silmemiş.Sadece netleştirmek istiyorum.Bu arada şuan süreci yönetenler de de benzer rahatsızlık söz konusu

Zaten öyle diyorlar.Hukuki olarak kendilerini zora sokmamak adına biz karışmıyoruz yazmışlar.ilaçlardan ve fiziki durumundan ötürü o konularda sıkıntıları var

Zaten öyle diyorlar.Hukuki olarak kendilerini zora sokmamak adına biz karışmıyoruz yazmışlar.ilaçlardan ve fiziki durumundan ötürü o konularda sıkıntıları var
Eşinizin psikolojik rahatsızlıkları, ilacı kesmesi vs gibi etkilerle sağlıklı düşünemediğini. Ailesinin etkisinde kaldığını öne sürmenizi tavsiye ederim (illa boşanmak istemiyorsanız). Ama bu kadar dengesiz, kendi kararlarını alamayan bir erkeğe nasıl sabrettiniz şimdiye kadar? Allah yardımcınız olsun.

Ben konuyu okudum, önceki verdiğiniz linki de okudum ama pek bir şey anlayamadım açıkçası, şüphecilik hastalığı diye bir tanı yok. Paranoid şizofreni var ama o da şu an tanı olarak verilmiyor. Eşinize bir tanı mı konuldu, sorunu daha açık yazabilir misiniz?

Teşekkür ederim.Aslında Ailesi de biliyor durumunu Ancak konuşurken birşey belli etmediği için ve en çekindiği kişiler olduğu için anlaşılması zor.Baskılarından ziyade gidip konuştu dertleşti Sanırım onlar da zaten istemedikleri için süreci hızlandırmak Ve o vazgeçmeden sonuçlandırmak için uğraşıyorlar diye düşünüyorum.Çünkü şuan bana yaptığını daha önce onlarada yapıyordu .sağlıklı bir durummu ,ilişki mi hayır .

Çok detaylı yazmak istemediğim için şöyle söyliyeyim beyin bazı hormonları fazla üretiyor sizin yazdığınız paranoid e daha yakın .sanrılar oluştuğunda kendini kapatıyor
Aile otoriter şuan onlara normal bir sıkıntısını anlattı Ve onlarda da benzer rahatsızlık olduğu için farklı yorumladılar Ve süreci yönetiyorlar kendisi hiçbir tepki vermiyor.Normal şartlarda gayet net isteklerini duygularını söyleyen bir insan .Ancak şuan tüm iletişim den uzak kendine ait olmayan cümlelerle durumu paylaşıyor.Konuşarak dile getiremiyor,ya da duygularıyla ilgili kötü De olsa birşey yazmıyor .ilaç bir gün bile alınmadığında kendini kapatıyor hormonlar artıyor

Son düzenleme:
Ben neden kendimi Fransız hissettim anlayamadım.! Önceki konuyu da okudum yine bağlantı olmadı.. Eş ruhsal bir hastalık yaşıyor aileside yaşıyor süreci yönetenden kasıt aile dişli avukat tutulmuş siz anlaşmalı boşanırsanız dişli avukat ne yapacak ki...? Aile ile sorun ne neyi farklı yorumlamışlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…