- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Evet aynısını düşündüm bendeuzerinizde mal mulk birsey yoksa guclu bir avukat size ne yapabilirki tek celsede bitmesi icin iyi bir avukat tutmaya calismislardir zorluk cikaracaginizi dusundukleri icin yerinizde olsam uzulecegime kurtuluyorum bunlardan diye sevinirim
Ancak çekişmeli olursa benim delillerimin,şahitlerimin de farkında olduğu için uzayacağım biliyor .Daha öncede yaptılar bunu zorla şantajla elimde onlarda var.Parayla tehdit ettiler ayrılmayınca aldılar .uzerinizde mal mulk birsey yoksa guclu bir avukat size ne yapabilirki tek celsede bitmesi icin iyi bir avukat tutmaya calismislardir zorluk cikaracaginizi dusundukleri icin yerinizde olsam uzulecegime kurtuluyorum bunlardan diye sevinirim
Bende avukat arkadaşlarımla görüştüm şimdi.Onlarda hiç birşey yapmadan sessizce beklememi söylediler.Bakalım
Bir kaç Gündaha bekleyip niyetlerini anlayayım.
Tek anlamadığım çok mu zor birine istemiyorum,sevmiyorum,anlaşamıyoruz demek Ya da yazmak .Pazartesi den önce gayet güzel yazıyordu vs.Sadece ne zaman geleceğini bilmediğimi söylüyordu.
neyin delili hangi konuda delilleriniz varkiAncak çekişmeli olursa benim delillerimin,şahitlerimin de farkında olduğu için uzayacağım biliyor .Daha öncede yaptılar bunu zorla şantajla elimde onlarda var.Parayla tehdit ettiler ayrılmayınca aldılar .
Avukat meselesini sonradan anladım gücünden ziyade annesinin arkadaşı o ayarlamış.İyi de karşınızda yetişkin bir ‘adam’ yok hala kabul edemediniz bir tutturmuşsunuz karşılıklı konuşalım güzel bitsin. Güzelliği mi kalmış sizle muhatap olmuyorlar konuşmak istemiyorlar bile. Avukat tutmuşlar hala yüzyüze konuşalım neden bu kadar güçlü bir avukat tutmuşlar diyorsunuz. Bu insanlar size ne kadar düşman olmuş görün lütfen tuttukları avukattan belli. Daha öncede yazmıştım açın davayı diye en azından gururunuzu kurtarmış olurdunuz. Ama siz ısrarla peşlerini bırakmayan kadın durumuna düştünüz maalesef..
Avukat arkadaşlarım beklememiz gerektiğini onların dilekçesine ,tavrına göre bir tutum izlememizin doğru olacağını söylediler.Bu yüzden bekliyorumİyi de karşınızda yetişkin bir ‘adam’ yok hala kabul edemediniz bir tutturmuşsunuz karşılıklı konuşalım güzel bitsin. Güzelliği mi kalmış sizle muhatap olmuyorlar konuşmak istemiyorlar bile. Avukat tutmuşlar hala yüzyüze konuşalım neden bu kadar güçlü bir avukat tutmuşlar diyorsunuz. Bu insanlar size ne kadar düşman olmuş görün lütfen tuttukları avukattan belli. Daha öncede yazmıştım açın davayı diye en azından gururunuzu kurtarmış olurdunuz. Ama siz ısrarla peşlerini bırakmayan kadın durumuna düştünüz maalesef..
İlerde pişman olmak istemiyorsanız boşanırım ama bir şartla deyin ve yüksek bir miktar tazminat+nafaka+altınları isteyin. Kabul etmezlerse mahkemede hâkime durumu anlatıp boşanmak istemediğinizi söyleyin. Muhtemelen oğullarını sizden sonra başkasıyla evlendirecekler hemen, bu yüzden acele ediyorlar. Aynısını kuzenime yaşattılar. O kadar söylememize rağmen boşandı bir celsede hem de 10000 liralık altın karşılığında. 10 gün içinde başkasıyla evlendirdiler oğullarını. Çok pişman oldu ama iş işten geçti.Sanırım üzüntümle net anlatamadım.Şuan sadece ne yapmaya çalıştıklarını neden bu kadar masraf yapıp güçlü bir avukat tuttuklarını anlamaya çalışıyorum.ve beni ne tür zorlu bir süreç bekliyor onu anlamaya çalışıyorum çünkü kötüler acımazlar.Muhtemelen planlarınızda yaptılar,Ben eşimden geçtim Zaten onlardan bir farkı yokmuş Ancak yinede gelecekte böyle sessiz böyle büyük bir haksızlık yaşamış olduğumu hatırlamak istemiyorum.Ailesiyle paylaştıklarını banada söyleşin ve nefret edip bitireyim içimde kalbimde ve önüme bakayım.
Demekki senin elin daha kuvvetliAncak çekişmeli olursa benim delillerimin,şahitlerimin de farkında olduğu için uzayacağım biliyor .Daha öncede yaptılar bunu zorla şantajla elimde onlarda var.Parayla tehdit ettiler ayrılmayınca aldılar .
İlerde pişman olmak istemiyorsanız boşanırım ama bir şartla deyin ve yüksek bir miktar tazminat+nafaka+altınları isteyin. Kabul etmezlerse mahkemede hâkime durumu anlatıp boşanmak istemediğinizi söyleyin. Muhtemelen oğullarını sizden sonra başkasıyla evlendirecekler hemen, bu yüzden acele ediyorlar. Aynısını kuzenime yaşattılar. O kadar söylememize rağmen boşandı bir celsede hem de 10000 liralık altın karşılığında. 10 gün içinde başkasıyla evlendirdiler oğullarını. Çok pişman oldu ama iş işten geçti.
Direnin, kurtulamasınlar sizden, bu eşkıyalığın bir bedeli olmalı. Yokluk içinde geçen yıllarınızın diyetini alın.
Muhtemelen şuan kimseyle iletişim kurmuyordur .Ben elimden geleni yaptım hatta haksızlığa uğradığımda bile beni tekrar ailemin eline bırakma dediğinde sarıp sarmaladım.Şimdi sadece bekliyorum.Herşeyi yazamıyorum ama kahretsin çok katı olamıyorum doktoru ayrılığın onun için çok kötü olacağını söylediği için yine onu ziyan edecekler diye üzülüyorum.Safça aptalca Belki biliyorum ama iyileşmesi için çok emek verdim iyileşiyorduda.Bu saatten sonra adamla muhatap olma... iletişimi kes...
Oh ne güzel, adam sizden hevesini almış, şimdi de ailesinin kollarına dönmüş. Maddi durumları iyi galiba. Güzelce yaşayıp gider o hâlde. Siz de ‘evlenemez sağlık sorunlarından dolayı’ diye avutun kendinizi. Evlenemese bile doğru mu yaptıkları Allah aşkına? Evlendiğiniz ilk yıl rest çekmiş ailesine, şimdi niye çekemiyor madem ‘yetişkin adam’? Demek ki hevesini aldı artık sizden, o da istiyor boşanmayı!!!Evlenemez işte asıl korktukları o Yani o sebepleri kullanabilme ihtimalim tazminat vs açısından.Şuan kendini onlara teslim etti sağlık probleminden ötürü.Kızdı dertleşmek istedi anlattı Ve onlar sağlıklı bir insanlar konuşuyormuş gibi evlatlarına zulmü ettiğimi vs düşünüp düşündürüp işlemleri de ellerine aldılar.Tanıdığım kadarıyla çok zor değildi onun için anlaşamıyoruz olmuyor vs yazmak .Onların zaten istediği an bu andı şuan muhtemelen yükleniyor oda zaten kendini kapatıp uyuyordur .Bu süreci evlendiğimiz ilk yıl ilk annesine hayır dediğimde de yaşattılar Ancak o zaman aynı evdeydik .mirastan red evlatlıktan red herşeyi koydular Sonra vazgeçip sizin kararınız dediler
Ne hali varsa görsün, acımayın, eşinizin yaptığı kalleşlik başka birşey değil inanın...Muhtemelen şuan kimseyle iletişim kurmuyordur .Ben elimden geleni yaptım hatta haksızlığa uğradığımda bile beni tekrar ailemin eline bırakma dediğinde sarıp sarmaladım.Şimdi sadece bekliyorum.Herşeyi yazamıyorum ama kahretsin çok katı olamıyorum doktoru ayrılığın onun için çok kötü olacağını söylediği için yine onu ziyan edecekler diye üzülüyorum.Safça aptalca Belki biliyorum ama iyileşmesi için çok emek verdim iyileşiyorduda.
Avuntudan ziyade kendi yaşadığım bildiğim şeylerden ötürü .İlk yıl rest çekmedi aslında başta aynen böyle protokol vs hazırlığı başladı Sonra Ailesi sen bilirsin dedi tehditlerini geri çektiler kaldı.ama uzaktan uzaktan yıldırmaya devam ettiler.Elbette doğru değil şuan nasıl hissediyorum bilemezsiniz.Hafatalarca gelecek diye bekledim İnan'ın günlerdir doğru dürüst Ne uyudum Ne birşey yedim.O kadar güçlü bir insan değil hevesimi aldım yoluma bakayım diyebilecek.Hatta istemiyorum diyebilecek cesareti bile Yok .Oh ne güzel, adam sizden hevesini almış, şimdi de ailesinin kollarına dönmüş. Maddi durumları iyi galiba. Güzelce yaşayıp gider o hâlde. Siz de ‘evlenemez sağlık sorunlarından dolayı’ diye avutun kendinizi. Evlenemese bile doğru mu yaptıkları Allah aşkına? Evlendiğiniz ilk yıl rest çekmiş ailesine, şimdi niye çekemiyor madem ‘yetişkin adam’? Demek ki hevesini aldı artık sizden, o da istiyor boşanmayı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?