Bitiyor kötüler kazandı :(

Avukatım var sadece bekliyorum .Elbet gelecek şahsi eşyalarını alacak ben olayım ya da olmayayım .Aile konutumuzda evim de bekliyorum bu durumda neden hukuki haklarımı kaybedeceğim?
Avukatınız varsa o sizi yönlendirir zaten. Bu durumda kaybedersiniz demedim, hukuki yardım almazsanız hukuki süreçte herşey bazı sürelerle kısıtlı olduğu için hak kaybınız olabilir dedim.

Sadece bana olan hırslarından bunu yapıyorlar umurlarında değil oğulları biliyorum şuan bencil olmam gerekiyor Ancak diyorum Ya bu kadarını beklemiyordum .Olayın şokundayım Sanırım henüz sindirme aşaması

Avukatınız varsa o sizi yönlendirir zaten. Bu durumda kaybedersiniz demedim, hukuki yardım almazsanız hukuki süreçte herşey bazı sürelerle kısıtlı olduğu için hak kaybınız olabilir dedim.
Yani onlar her hangi bir adım attıktan Sonra ?Davayı açtıktan sonrası değil mi?

Peki bu gelgitler arasındaki evliliğe evlilik mi diyorsunuz? Bu dengesizlikler içinde sizin ruh hâliniz, bir gün çocuğunuz olduğunda onun ruh hâli ne olacak?

Daha boşanma kararını bile açıklayamayan pısırık oğullarını alıp başlarına çalsınlar bence sizi kurtarıyorlar resmen de farkında değilsiniz

Yani onlar her hangi bir adım attıktan Sonra ?Davayı açtıktan sonrası değil mi?
Evet onlar davayı açtıktan sonra süreç başlıyor. E devletten bakar, kontrol edersiniz, zaten ikametgah adresinize tebligat gelecek. Dava dilekçesi size tebliğ edildikten sonra iki haftalık süreniz olacak davaya cevap vermek için. Avukatınız süreci takip edecektir zaten.
İlk mesajımda demek istediğim bazen insanlar zaten ben haklıyım mantığıyla cevap dilekçesi vermiyor, delil sunma hakkını kaybediyor dolayısıyla yaşadıklarında haklıyken mahkeme önünde bu haklılığı ispat edemiyor. O duruma düşmeyin demek istemiştim. Siz zaten bir avukatla görüşmüşsünüz süreci yönetir, yönlendirir, içiniz rahat olsun.

Adam seni istemiyor ama... bekleme aç davayi..

Peki bu gelgitler arasındaki evliliğe evlilik mi diyorsunuz? Bu dengesizlikler içinde sizin ruh hâliniz, bir gün çocuğunuz olduğunda onun ruh hâli ne olacak?
Hayatım boyunca elimden geldiğince kimseyi kırmamaya üzmemeye çalıştım insanlara değer verdim ve şimdi de tek istediğim bitecekse de güzel bir şekilde dostça vedalaşarak helalleşerek yolları ayırmak.He bu beni daha az kıracak olan seçenek Ancak şuan yaşadığım şekilde devam eder ve sonuçlanırsa bitmesinden ziyade bu haksızlık ağır gelecek.Bilemiyorum belki de şuan çok duygusalım ve günlerdir evde yalnızım acemiyim bu konuda

Bence kendinizi bu düşüncelerden kurtarın, kendinizi kandırma çabasındasiniz. Yok iyi bitsin yok güzel hatırlamak istiyorum niye güzel hatirlayasiniz ki? Ben olsam madem sizinle muhattap olmak istemiyor bedelini ödetirim. Ne alabilirim nafaka tazminat iyi bi avukat bulurum, yüklü tazminat davası açabiliyor muyum araştırırım. O meblağları görünce o sizinle iletişime geçmek isteyecektir o zaman da asla görüşmem avukatım ilgileniyor derim.

Bence adam senle yüz yüze bi gelsin, sen de annesinin yaptığı gibi adamı eve kapatıp çıkarmayacaksin.

Ki adamin yapısı buna cok musait, kendini bilmeyen biri, kapanın elinde kalıyor

Yerinde olsam anasının elinde kalsın derdim ama sen asla birakmayacaksin

Dört gözle eşyalarını almaya gelsin falan diye bekliyorsun bu sefer de

Karısından boşanmak istemeyen adam ne annesini ne babasını dinler. Dolduruşa geliyorsa zaten onun da aklında acabaları vardır. Ufak da olsa boşanma isteği vardır.

Böyle düşünmeyin, hayat sürekli farklı şeyler yaşatır hiçbir zaman dinginlik olmaz hep mücadele söz konusu, güçlü olmak zorundayız

Ben yazacaktım ama bütün yorumları okumadan yazmayım dedim, sen yazmışsın benim düşündüklerimi.

Kesinlikle katılıyorum.
Konu sahibinin amacı konuşup, anlaşıp, güzel güzel bitirmek değil.
Adam eve bi gelsin de bu seferde ben doldurayım derdinde.

Yani boşanmak istediğinden falan değil.
Ne tür bir hastalık olaki bu ilaç almadan karar veremiyor eşi?

Zaten daha once de bu şekilde elinde tutuyormuş, ama adam habersiz gidince annesine, bu sefer annenin elinde kalmış.

Açıkçası ben de çok merak ediyorum. 40 yaşında, avukat olan bir adamın nasil bir hastalığı var da böyle eve kapatıp istediğini yaptirabiliyorsun?

Konu sahibi kendisine safım diyor ama kesinlikle saf değil. Hatta çok uyanık biri.

Adam kapanın elinde kalıyor.
Valla çok ilginçler.

Bence bu saatten sonra eşinizle asla konuşmayın ve mesaj falanda atmayın. Sakin kalmaya çalışıp mantıklı hareket edin. Karşınızdaki kişilerin eline asla koz vermeyin çünkü onlar sizin gibi duygularıyla hareket etmeyecekler ve sizi dahada çok incitmek için ellerinden geleni artlarına koymayacaklardır emin olun.
Size tavsiyem kendinize bir avukat bulun eğer maddi durumunuz iyi değilse barodan ücretsiz avukat talep edin . Dava dilekçesinde yazılanlar insanı çok yıpratıyor .Boşanmaya karar veren kişi artık sizin sevdiğiniz insan değil bunu unutmayın .Hakkınızda hayırlı olan neyse rabbim onu nasipetsin size .Allah yardımcınız olsun

Kendimi her duruma hazırladım şimdi daha rahatım.En kötü ihtimal bu evde 1 sene oturma hakkım var bu süreçte iş değişikliği yapıp normal mesaili çalışırım.Eğer süreç uzarsada annem yanıma gelir ve sonrasında birlikte yaşarız ben geri dönmek istemiyorum orada bir de insanların baskı faktörü beni yıpratacak.Burada yıllardır ertelediğimiz içimde kalan şeyleri yaşamak istiyorum sanırım bende annemle yaşarım bu güzellikleri ,yapmak istediklerimi onunla paylaşırım.Ancak bir anne kötü anıları güzele çevirebilir.Şuan kendim için gelecek için düşüncem bu yönde .
Başlarda yalnız yaşarım artık dönmem vs diyordum Ancak insanlardan korkuyorum annemle kendi evimde yaşamam beni en hızlı şekilde düzeltir diye umuyorum.Sonrasıda vardır rabbimin bir bildiği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…