oncelikle bu konuya cokkkk cooooooook iyi bir cevabim var benimde cok asiri seyrek kaslarim vardi bende 3 yildir ara ara kaziyorum kaslarimi memnunum hint yagini ve badem yagini karistirin icine 3 dis sarimdagi ezip karistirin karanlik bir ortamda 2 hafta bekletin sonra pamukla her gun kasiniza yatmadan uygulayin bu karisimi ise yarayacagini dusunuyorum ama kesin cozum usturalamak size kendi kasimin resimlerini paylasiyim gorun:)
Eki Görüntüle 372850 Eki Görüntüle 372848 Eki Görüntüle 372849 Eki Görüntüle 372851
ilk kasimin resmi lise 1 yillarima ait diger resimlerimde suanki hali ben memnunum su an kaslarimdan sizde deneyin usturalamayi.[/QUOÖncelikle gözlerin çok güzel kaşları usturalamak demişssin kaşını jiletledin mi kaç sefer de böyle güzel oldu ve tam olarak kaşlar kaç günde çıkmaya başladı bu sürede kaşına ne yaptın yani çevreye karşı çok merak ettim sonuç herkeste böyle güzel olmur mu birde kaş küser derler bu konuda ne dersin.
oncelikle bu konuya cokkkk cooooooook iyi bir cevabim var benimde cok asiri seyrek kaslarim vardi bende 3 yildir ara ara kaziyorum kaslarimi memnunum hint yagini ve badem yagini karistirin icine 3 dis sarimdagi ezip karistirin karanlik bir ortamda 2 hafta bekletin sonra pamukla her gun kasiniza yatmadan uygulayin bu karisimi ise yarayacagini dusunuyorum ama kesin cozum usturalamak size kendi kasimin resimlerini paylasiyim gorun:)
Eki Görüntüle 372850 Eki Görüntüle 372848 Eki Görüntüle 372849 Eki Görüntüle 372851
ilk kasimin resmi lise 1 yillarima ait diger resimlerimde suanki hali ben memnunum su an kaslarimdan sizde deneyin usturalamayi.
ilk kasimin resmi lise 1 yillarima ait diger resimlerimde suanki hali ben memnunum su an kaslarimdan sizde deneyin usturalamayi.[/QUOÖncelikle gözlerin çok güzel kaşları usturalamak demişssin kaşını jiletledin mi kaç sefer de böyle güzel oldu ve tam olarak kaşlar kaç günde çıkmaya başladı bu sürede kaşına ne yaptın yani çevreye karşı çok merak ettim sonuç herkeste böyle güzel olmur mu birde kaş küser derler bu konuda ne dersin.
omcelikle 3 yil boyunca her hafta ama ben tumunu usturalamiyordum kasimi olabildigince incecik yapiyordum jiletle tamamen hic kazimadim 3 yil boyunca yuzume hic yakismasada inceciiikk kazidim incecik yaptim kaslarimi her hafta cikanlari kazidim tabiki tumunu kazisam insan icine cikilmazdi hemen fotomu koyuyum ince kasli halimide gor:)Eki Görüntüle 380342 Eki Görüntüle 380343 Eki Görüntüle 380342 Eki Görüntüle 380343
kahkulle kapattim kaslarimi gordugun gibi nasil inceciklerdi bir kac yil kotu bir kas yapisiyla gezdim inceciiiik....Ama sonuctan memnunum:)
hANI DERLER YA KAS YUZUN SEKLINI COK ETYKILER DIYE GERCEKTEN OYLE SIMDI KALIN KASLIYIM VE COK YAKISTIRIYORUM KENDIME INCE KASLI HALIMI GORMEK BILE ISTEMIYORUM:)
Sicilcelerin icin sivilce olan cikn yerlerine sadece sabunla kurutabilirasin sivilcelerini yuzunu sabunla yika kizariklik icin ise papatya al aktardan onu demle yuzue uygula hem lekeleri azaltir hemde kizarikligi
slm cnm :) cok guzel bi topic acmissin valla tebrik ederim:)ilk 3 sayfasini okudum geriside gelcek emin olabilirsin:)hemen hemen hepsini denicem ve tanidiklarima tavsiye edicem sonucunuda paylasicam:) bende senden bi konu hakkinda tavsiye almak istiyorum...benim yuzumde burnumla yankalarimin userinde ne cok ne az bi cillenme var:)ben seviyorum onlari ama pek bole belli olmuyolar:))cilt tenimle sanki bi butun oluyolar:)nedenide ben yzumu daha koyu buluyorum diger bolgelerimden...kozmetikcime sordugumda buna alis dedi:)cillenme oldugundan ole daha koyu gorunuyor dedi:) ama ben baska cilli kizlari gorunce hic onlarda ole durmuyor ciller hafif belirgen beyaz ciltli:)benimki neden renkleniyorki komplebana mi ole geliyor acaba:)bu konuda bana yardimci olabilirmisn ben yuzumun kendi cildi sabah kalktiimgda olan rengi kalsin istiyorum yani beyaz ve ciller hafif belirgin bilmem anlatabildim mi cnm bide sana danisayim:)ben fondoten falan kullanmayi sevmiyorum cillerimi kapatmak istemiyorum:)yardimci olursan sevinirim...simdiden tsk ederim cnm:)
olmazmiiiiii vaarr :) oncelikle bepanten ampul ve E vitaminini eczaneden aliyoruz aktardan cam terebentin hint yagi bunlari aliyoruz eve geliyoruz yaklasik 500 gr olan sampuanin icine 2 ser tane ampullerden birer kapak yaglardan 4 yemek kasigi felan da sirke koyuyoruz biraz karisik gelebilir kabul ediyorum su anda beni sampuanim aynen bole :) dennemistir yani mikemmeeeeeeeeeeelllllllll bir formul bunlari koydugumuz sampuanimizi her kullanacagimizda calkaliyoruz oyle kullaniyoruz ki yaglar uste cikar hemojen bi karisim olamaaaaaaaaz ins ise yarar:)
hemn soylurum lamba gazi varya onunla yavrunuzun kafasini bir guzel gazlayin(hic merak etmeyin hic bir sey olmaz eskiler boyle yaparmis eeee ne varsa eskilerde var birsey de olmamis) sahsen banada oldu bizde gaz kullandik sonra siki bi bit taragi ile cocugunuzun sacini maleseeeeef yola yola taraynuuuf cok acitacak yaaa ) sonra dus aldirin bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?