Cilt Bakımı Ürünleri Bitki bölümü okudum cilt ile ilgili bildiklerimi sizinle paylaşabilirim :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dene cnm kesın memnun kalırsın bence bı tasla ıkı kus :)
once bı caydanlıkta falan bı su bardagı kadar kaynat suyu sonra bardagın ıcıne hayıt tohumu at bı tatalı kasıgı dolu dolu atma acı olur sonra kaynamıs suyu dok bardagın ıcıne usunu kapat bıseyle tabakla falan ya da bezle sonra demelensın o 5 10 dk fazla sogutmadan hemen ıc cunku cok acı oluyo soguyunca
umarım faydası olur cnm ben dedıgımgıbı saka gıbı ama hıc yanı hıssetmedım bıle hasta oldugumu ayrıca bu tuyları kılları alırken de acıyı en aza ındırıyo ben mesela bıyıklarımı agdayla aldırıyorum mılletın gozunden yas mas gelır ya da cok aır benım hıc ole olmuyo duyarsızlastım resmen tabıkı acıyo ama ole aman aman degıl cok memenunum ben kısacası vazgecılmesım dıyebılırım sana

1-sacinin yumsak olmasi icin sunlari uygulayabilirsin (denenmistir) bir yumurta sarisini ve zeytin yagini cirp sacina maske yap strecle kafani iyice sonra kurutma makinasini al sicak ayarda strecledigin kafani isit:) 2 saat beklet cok sampuan kullanmadan yika dustan cikarken saclarina soguk su tut parlatir ben bebek sampuani kullaiyorum onuda dene:)
2-kirpikleri uzatan bir formul yok!!!Inanmayin oyle seylere ama su var badem yagi sari tuylerin rengini koyulastirir kirpiklerimizde dipten uca dogru rengi acik oldugu icin badem yagi uclari koyulastirri uzamis gibi gorundurur ama uzatmamistir sadece var olan kirpigin rengini koyulastir umarim anlatabilmisimdir:) saclarin uzamasina gelince oncelikle 500 gr civarindaki sampuanin icine 1 kapak hint yagi 2 kapak camterebentin bepanten ampul(evzanelerde var)Evitamini bunlari sampuaninla karistir her banyo yapacaginda karistir calkala sampuan kutunu homojen olsun.Cam terebentin sac dokulmesine iyi gelir besler ama kurutur dikkat et:)
3-Bilmiyorum
4-Ada cayini ogut gunde 1 kere dislerini onunla fircala adacayi hem disleri beyazlatip temizler hemde agizdaki dis eti yaralarina da iyi gelir bilginize...
herzaman sorabilirsin:)

hodan yagi cilt genclestirir 3 unu karistira bilirsin ama sunu soyleyim cildimizin ust tabakasinda olu deriler bulunur cildimize hic birsey yapmadan bu yaglari surarsek olu deriden alt cildimize zor emilir bunu kolaylastirmak icin bu karisimlari kullanmadan yuzunu cok coooook hafif keselee olu derilerin gitsin sonra surersen daha faydali olacagini dusunuyorum saygilar...:)

oncelikleeeeee sebamed diye eczanelerde bir sabun var harikaaaaaaaaaaaaaaaa onu al kullan herseye iyi geliyor:) leke giderici olarakta bugday yagini geceleri sur yat oda iyi gelir cildine aslinda elma sir\keside iyi geliyor ama hassas cildin varmis biberiye cayi ile sil yuzunu maden suyu ile limon iyi gwelir bunlari buz kabina koy her gun 1 kupuu yuzunde gezdir

kasina badem yagi dene rengini koyulastirr sarimsagi ikiye bol kasinda gezdir

Rica ederim ne demek kizinizda ins ise yarar formuller..Adet duzensizligine gelince yazinizi okurken aklima ilk hayit bitkisi gelmisti okulda hocalarimiz kadin bitkisi diye ogrettiler ama mervemerve arkadasimiz benden once dacranmis:) hayit=kadin demek :) adet duzensizligine iyi geliyo hayit ada cayi da iyi gelir bunlari adet doineminden 1 hafta once gunde 2-3 kupa icebilirsin inss faydali olabilmisimdir birde dere otu tohumu demle gunde 2 bardak ic bir arkdasima sordum simdi facebooktan:) o denemisti iyi gelmis ona inss sizede iyi gelir:)

:) benim saclarimda kivircik kivircik saclar genelde kabarik oluyo dokulmesie cevap veriyim once dokulmeyeeee ben kullandim iyi geldi eczaneden sac icin ampul varmis de onlar sana veriyo bepanten ve e vitamini.bu ampullerden 2 ser tanesini sampuaninin icine kir karistir her banyo yapmadan karistir sampuanini calkala iyi geliyo ben denedim kabarmasina gelince benimde sssiiiiiiiiiiiiiiiri kabarik saclarim vardi taaaaakiiiii pantenin kivircik saclar icin olan bi seyi var 7/24 gibi onu kullandim kullaniyorum cok cooook memnunum dustan sonra nemli saclarima avucuma 1 findik tanesi dokuyorum onu saclarima iyice yediriyorum yagli gibi yapmiyor saci hem parlatiyor hem dalkalari ortaya cikiyo cok memnunum ben

cnm sebamed sabunun karma cıltlıu olanını mı alım yanı tek tıp bı sabunmu ne bılım salatalık ozlu seytınyagı ozlu falan oluyoya bazı sabunlar o da ole mı ?
bu arada maden suyu lımon sarımsak uclusunu gun asırı suruyorum cnm
bı de yenı ogrendım burdan karacıger temızlemek ıcın maydonoz + lımon+ bal ıcıyorum gunde ıkı bardak ( sıvılcenın karacıgerden kaynaklı oldugunu duymustum
tesekkurler :)

cnm sebamed sabunun karma cıltlıu olanını mı alım yanı tek tıp bı sabunmu ne bılım salatalık ozlu seytınyagı ozlu falan oluyoya bazı sabunlar o da ole mı ?
bı de yenı ogrendım burdan karacıger temızlemek ıcın maydonoz + lımon+ bal ıcıyorum gunde ıkı bardak ( sıvılcenın karacıgerden kaynaklı oldugunu duymustum

Canım çok teşekkürler,deneyeceğim.
2.ye bir çare yok sanırım.

öncelikle böyle önemli bir konuda bayanlara yardimci oldugun icin tesekkür ederim canim:)
benim cildimdede problemler var
cildim cok kuru ve solgun uygun kremde bulamadim sabah uyandigimda asiri derecede kuru gergin bir yüzle uyaniyorum(beyaz ve sarimsi gibi bir tenim var)
bir iki tane siyah nokta cikti
önceden hic sivilce cikmazken simdi bir kac tane cikmaya basladi ve ben ergenligimde bile sivilce görmezdim yüzümde
göz altlarim cok yorgun görünüyo hafif bir yanma gibikarincalanma gibi sanki kuruyo gibi hissediyorum
göz altlarimda haffiften cizgiler beliriyo ve sis görünüyo biraz
sorularim bunlar canim göz altlarimdaki kirisikliklar ve bu yanma gibi karincalanma gibi his beni cok sinir ediyomakyaj yapan biri degilim yani arada yaparim bu yüzden kapaticilarla zarar vermek istemiyorum yasim 25
simdiden tesekkür ederim canim senin vesilenle insallah yüzüm canli parlak göz altlarim dinlenmis ve sorunsuz olcak

ilknury ben burada bir tecrbemi paylaşmak istiyorum.Kirpikler uzamaz demişsin ya.benim bir formülüm var ve artık kirpiklerimle başedemiyorum:)öncelikle şunu yazayım.yaşım 40 arkadaşım.ama senden çok şey öğrendim.teşekkürler.sıra ben de,ben 16 yaşındayken gözlük kullanıyordum ve kirpiklerimi de rimelleyince hep gözlük camına değiyordu.o yaştaki akıl işte ben tuttum kirpiklerimi ucundan 1-2 milim kestim.kesiş o kesiş.bir uzamaya başladı.göz kapaklarıma değen kirpikler kaşlarıma kadar uzamaya başladı.hala kesiyorum.artık gözlük kullanmıyorum ama kaşıma kadar uzayınca kırkayak gibi oluyor.ayda bir 1-2 milim kesince hem uçları kütleşiyor,rimel güzel duruyor hem de takma kirpik gibi oluyor.çok değil ama arada 1-2 milim kaş makası ile kısaltmanızı tavsiye ederim.gürleştirmiyor, kalınlaştırmıyor ama saç kırıkları alınınca nasıl düzgün olur kirpikte kırıkları alınınca kendini topluyor.tecrübe ile sabittir:))

lutfen banada birşeyler soyleyin bir sürü krem kullandım ancak nemlendirmior. cildim burnum hariç her tarafı kuru.
hemde pul pul.
ne kremler denedim olmadı. genelde 1.5 litre su içerim.

Cok kibarsiniz saolun Simdi boyle diyince benimde aklima bisi geldi Teyzem anlatti teyzem orta okula giderken bir arkadasi varmis kasini jiletlemis kirpiginide kesmis gurlessin diye herkez dalga gecmis komik olmus cunku:) Kiz 1 ay o sekilde kirpigini kesmeye kasinida kazimaya devam etmis gezmis 1-2 ay sonra herkez hayretler icinde kalmis kizin kirpikleri daha guzellesmis uzamis teyzem hep anlatirdi bunu ama tabii ben daha bugune kadar hic gormedigim icin kimsede canli olarak inanamamistim demek dogru imisssss super ozaman bende yarin kesicem kac gune bir kesiyorsunuz ?

yazın 20 günde bir, kışın ayda bir kesiyorum.şu ucu kıvrık minik makaslar var ya.o makasla yay şekli kirpiklerimi içine alacak şekilde tutarak 1-2 milim kesiyorum.ilk sefer fazla kesmemeye dikkat et.uzamaya başlayınca daha sık kesebilirsin.aman göze dikkat:)))

Hemeeeeeeeeeen deniycem bugun sonuclari yazarim:) ben kasimida jiletlemistim usturayla kazidim yani ayyyyy simdi eskisinden gur guzel :)

Canim eczaciya derdini anlat o sana uygun olani verir:)

Canım verdiğin bilgiler için teşekkürler. Bende bir soru sormak istiyorum. Cildim yağlı ve yağlar alt tabakada birikiyor üst kısımda pütürlük oluşturuyor. Özellikle yanak ve burnumda gözenekler açık. Buna rağmen cildimin üst derisi çok nemsiz, ince ve burnumda da siyah noktalar oluşuyor. Bana önereceğin bir formül var mı? Yaşım da 38 bu arada. Şimdiden teşekkür ederim.

...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…