çok teşekkür ederim.biraz araştırırken sodanın cildi gerginleştirdiğinide öğrendim.yarından itibaren buz kalıbına limonlu soda koycam başka buz kalıbınada biberiye çayını.birini sabah diğerini akşam sürerim.haftada 1 söylediğin tarifide uygularsam fazlamı gelir acaba.ısırganıda fayda göremezsem yaparım.kendimi bildim bileli yüzüme sürmediğim doğal şey kalmadı.zamanında çok faydasınıda gördüm.onları kullanmasaydım felaket bi cildim olabilirdi.2 hafta düzenli yapıcam fark görürsem hemen haber vericemBiberiyeyi dene mutlaka :) cilt sikilastiran bitki isirgandir bunu say gibi demleyip yuzunuze surebilirsiniz ayrica maske tarifi sotleyim 1 yumurta aki 1 cay kasigi bal ve biraz yas maya bunlari iyice karistir sonra yuzune surup 30 dakika beklet boynunada surebilirsin gidi icin felan sonra once ilik sonra soguk su ile yika:)
lavanta yagidan 8 damla durulanma suyunuza dokebilirsiniz ama dikkat edin dus alip ise felan gidicekseniz lavanta yagi sedadif etkilidir yani turkce meali:)uyku getirir dinlendirir gevsetir kokusu bu etkilere sahiptir.Isten gelince ve ya yorucu bir gunun ardindan yaparsaniz ustune guzeeeeeeel bir uyku cekersiniz ooooog:) ayricaaaaaaaaaaaaaaa lavanta yagi antiseptiktir yani vucuttaki mikroplari kirar gecirir insallah faydali olabilmisimdir ayni etki melisa yagi okaluptus yagi ilede yapabilirsiniz ayrica ek bilgi olarak soyluyorum okaluptus lavanta melisa yagini karistirip isten gelen yorulmus stres olmus evinizin dreklerine eslerinize masaj yaparsaniz ASKLARINIZIgevsetir gun icindeki stresini atar size minnettar biraktirir ve bir kez daha size asik olmasini saglarsiniz hahahahha:) bu yagla kucuk ask meyvesi olan bebeklerinizede masaj yaparsaniz hem masaj kemik gelisimine yardim eder hem de bebekleriniz dinlenir ...
çok teşekkür ederim.biraz araştırırken sodanın cildi gerginleştirdiğinide öğrendim.yarından itibaren buz kalıbına limonlu soda koycam başka buz kalıbınada biberiye çayını.birini sabah diğerini akşam sürerim.haftada 1 söylediğin tarifide uygularsam fazlamı gelir acaba.ısırganıda fayda göremezsem yaparım.kendimi bildim bileli yüzüme sürmediğim doğal şey kalmadı.zamanında çok faydasınıda gördüm.onları kullanmasaydım felaket bi cildim olabilirdi.2 hafta düzenli yapıcam fark görürsem hemen haber vericem
teşekkür ederim canım bugün deneyeceğim..henüz evli değilim ama bi gün evlenirsem eşimede yaparım :) ama onu işten gelince kendime yaptırsamda hoş olur herhalde
merhaba ilknurcum bende ilk sayfadan itibaren okudum çok güzel şeyler paylaşmışsın öncelikle teşekkürler...benim sorum vücutla ilgili daha doğrusu kolllarım ve bacaklarım göbişim çok saldı kendini sıkılığını kaybetti selülitlerde cabası bana tavsiye edebiliceğin birşeyler varmı netten araştırıyorum ama güvenemiyorum artık ...herşeyi yapa yapa çarşamba pazarına döndük iice:)))
fındık yağını denedin mi?? karın sıkılaştırması ile ilgili topıcler vardı diye hatırlıyorumm..
hiç denemedim canım kilo alıp vermekten vücudumda şaşırdı artık napacağını sadece karnım değil ki kollar ve bacaklar birde selülitler aldı başını gitti(((
bence dene ,fındık yağı portakal yağı...en göze batan yağlar bunlardı
çokkk teşekkürler muhakkak deneyeceğim ...canım evet ikisini de karıştırabilirsin fındık yağını bi ara ben de sürdüm karınıma hatta poposuma..faydası oldu biraz bi kac damla damlattım elime sürdüm masaj yaparak sorunlu bölgeye..çilek yağını da okumuştum yıne forumda pek faydasını görmedim onun.portakal çok övgü almış ben denemedim ama ..bence sen fındık yağı ıle portakal yağını karıstırarak sür canım hem çifte etki yapmış olursun :)
ne demek canımm,umarım faydasını görürsün
kafanı şişirdim biliorum ama birşey daha soracağım streç filmle falan sarmamız gerekiyormu birde ne kadar kalması lazım vücutta???
çokk sağol canım hayırlı geceler ...ben kaçayım artık malum çocuklar sabahçı olunca erken kalkmak gerekiyoryok canım olur mu estf :) ben fındk yağını direkt sürdüm..gün ıcerısnde aklıma gelince sürüyordum. öyle vakıt olarak belirli vaktım yoktu bazen yatarken sürüyordum .. gün icerisnde sürüyordum..streclemedım.ama streclersen faydası daha çok olabilir keza ben biber yagı ıle ıncelme okumustum,denemiştim.onu yaparken streclıyordum.strecle eger üşenmiyorsan daha cok faydalı olur ..çok da bilgim yok ki bilgilendrsem seni keske daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?