bitki çayı adet kesermi:((

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
18 aylık bir oğlum var tedavi ile dünya ya geldi yani eşim ve bende problemliydik ben diyet amaçlı bitki çayı içtim basit heryerde olan çaylardan ve heray gelen regl bu ay yok 15 gün geciktim bebekte emziriyorum test yapmaya korktum çaya ve zayıflamaya bağlı olabilirmii hamile olabilirmiyim...dün 2 aspirin içtim söktürsün diye tık yok belirtide yok budurumda olan varmı

18 aylık bir oğlum var tedavi ile dünya ya geldi yani eşim ve bende problemliydik ben diyet amaçlı bitki çayı içtim basit heryerde olan çaylardan ve heray gelen regl bu ay yok 15 gün geciktim bebekte emziriyorum test yapmaya korktum çaya ve zayıflamaya bağlı olabilirmii hamile olabilirmiyim...dün 2 aspirin içtim söktürsün diye tık yok belirtide yok budurumda olan varmı

Bazı çaylar adet düzenini değiştirir.Zayıflama çayı bunu yapar mı bilmiyorum ama.Acabalarla içini kemireceğine kan ver sonuca göre de doktoruna git.15 gün az bi gecikme değil.Hamileysen bitki çayları bebeğine zarar verebilir çünkü.

bi zamanlar adet olunca yinemi diye ağlayan ben şuan dört gözle kırmızıları bekliyeceğim aklıma gelmezdi...
bu arada aranan kan bulundu kırmızılar azda olssa geldi....

Back
X