Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç kilo verdin mi tatlım kaç gündür gidiyorsun içiyorsun?
çok fazla değilmiş ki o kadar dert etme bence kendine bence kafana bu kadar çok taktığın içinde olmuyor vücudun kendini kilitledi rahat ol vereceksin eminim ben yeterki güven kendine benim derdim 20 kilo ile ben bile o kadar germedim :)
mrb kızlar ben sandaloz sakızıyla çok güzel kilo vermeye başladım. hemde spor yapmış gibi yağlardan gidiyor. güzel inceldim. 3 günde 1,5 kg gitti.
Haklısın ama cabaladgım halde olmayınca bu duruma düştüm:) inşallah veiririz. Şimdi diyetleri bakıyorum karar veremedim. Şu 5 günde 5 kilo bölümünü okudunmu? onumu denesem diyorum ama sahur - iftarda aynı seylerımı yemem gerekiyor anlamadm pek. yada bayramdan sonrayamı bıraksam üf:18:
mrb kızlar ben sandaloz sakızıyla çok güzel kilo vermeye başladım. hemde spor yapmış gibi yağlardan gidiyor. güzel inceldim. 3 günde 1,5 kg gitti.
bende bugün okudum 5 gün de 5kiloyu diyetini yarın da itibaren başlıyoruminşallah![]()
Selam,
3 günde 1.5 kg vermen süper. daha önce hiç duymamıştım nasıl kullanıyorsun? biraz bilgi verirmisin?
bende bugün okudum 5 gün de 5kiloyu diyetini yarın da itibaren başlıyoruminşallah![]()
ben1 sene önce denedimo sandoz sakızını hiç işe yaramdı tiksindimondan