Premature Bebekler Bitki çayları.?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yaren72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
20
0
86
53
Adana
selamlar.. ben 3 aylık bebeğime biraz öksürüğü olduğu için doğadan bebek çayı verdim. çok da severek içti ve öksürüğü kesildi. içeriğine baktığım zaman çok güzel görünen bu çaydan ya da başka bitki çaylarından bebeklerine veren anneler var mı acaba:26: kimi dr lar öneriyor kimileri önermiyor bitki çaylarını. kafam karıştı.. ne zararı olabilir ki bitkinin? deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen :34:

bıtkıselde olda cok kuçuk daha dr onerırse baska genelde altı aydan sonra verlse daha ıyı bılıyorum altı aya kadar mılupa gıbı bebe markalarının cayları verılıyo

bıtkıselde olda cok kuçuk daha dr onerırse baska genelde altı aydan sonra verlse daha ıyı bılıyorum altı aya kadar mılupa gıbı bebe markalarının cayları verılıyo

bence zararı yok tabi fazla vermeme şartıyla rezene kimyon ve anason bu üçünün karışımı çaylar var dene memnun kalacaksın bu arada iştehıda açıyor

Back
X