Haklısın..Sana biz değil, sana sen yardım edebilirsin. O değil en büyük kötülüğü sen yapıyorsun kendine. Spor salonu yok mu çevrende yazıl hem kilo ver hem yeni bir ortama gir. Çok abartılı yaşıyorsun aşk acısını böyle türk filmi tadında her yere karanlık. batsın bu dünya moduna girmene gerek yok. hobi kurslarına git, çık gez dolaş. Kitap oku. En önemlisi der çalış..
Kendisi benimle aylarca konuştu iş ciddiye binimce kactı gitti kısacası..çok bişey anlaşılmıyo. zaten bi ilişkiniz de olmamışa benziyo ama niye seni kastederek nişanlansın ki. sevmiştir nişanlanmıştır.
sözün özü her şeye çok anlam yüklüyonuz.. abartmayın.
Korkuyorum kimselere anlatamıyorum derdimi .. Bıraya yazdıgıma bile inanamıyorum..Depresyondasin canim hemen psikiyatra git ve tedavi surecini baslat
4 ay öncesine kadar benimle görüşüyordu ve bir tarihimiz vardı o tarihde nişanşandı onu diyordum..Adam seni istememiş, oyalamamış dürüstçe söylemiş gitmiş. 1 sene geçmiş, nişanlanmış. Bana kasıt mı diyosun? Nikah masasından mı döndünüz de sana kasıt nişanlansın deli mi bu?
Adam gününü gün ederken, sen kendi kendini yiyor en güzel zamanlarını hiç ediyorsun. Etme!!
Demek ki seninle ciddi bir ilişki istemiyordu.Kendisi benimle aylarca konuştu iş ciddiye binimce kactı gitti kısacası..
Agir depresyon yani bi senedir icindesin kendi kendine halledecek olsan bu kadar surmezdi kendine iyilik yap ve tedavini baslat daha da agirlasmadanKorkuyorum kimselere anlatamıyorum derdimi .. Bıraya yazdıgıma bile inanamıyorum..
Tamam baş vuracam inşallah teşekkür ederimAgir depresyon yani bi senedir icindesin kendi kendine halledecek olsan bu kadar surmezdi kendine iyilik yap ve tedavini baslat daha da agirlasmadan
Belkide öyleydi.. Hic bi açıklama yapmadıda ..Demek ki seninle ciddi bir ilişki istemiyordu.
Şimdi fark ediyorum ki hic bi şekilde hata yapmamışım sizlere yazmakla .. Belkide sadece gercekten bir kac kişinin desteğine ihtiyaçım varmış artık eminim birşeylerin değişmesi gerekiyor.. Teşekkür ederim ever hic kolay değil rabbim hic kimsenin başına vermesin ..canım artık nişanlanmış. yani biliyorum çok büyük bir acı ancak o bunu göze alabiliyorsa artık seninde unutman gerek.
biliyorum söylemesi kolay ancak bu şekilde devam edersen daha mutsuz olursun. öncelikle kilo vermeye çalış ve yeni insanlara tanımaya çalış derim. zamanla zaten olur da dönerse o zamanın şartlarında değerlendirirsin yok dönmezse de bu durumdan bir an önce kurtulmuş olursun.
Allah razı olsun senden hepinizden .. Cok rahatlattınız beni cok mutlu oldum .. Cok acayip gaza geldim.. Değişmeyi göze aldım.. Haklısın üzüldüm ama nereye kadar sonu yok işte ..Ah canim.. Bak ama sana bunlari yasatan adam mutlu mesut yasiyor hayatini. Sen niye kendine eziyet ediyorsun? Sende inadina mutlu olmalisin. Kendini sev öncelikle. Sen yanlis birsey yapmadin ki sadece birini sevdin.. Silkelen!
Hayatta hic kimse senden daha önemli degil. Bencillik iyi birsey degil derler ama bu konuda sonuna kadar bencil olmalisin! Insan anca kendini sevdigi zaman kendiyle barisik oldugu zaman hayata tutunabilir ve insanlara faydali olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?