Bitkisel Kürleri Deneyelim

elisra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
12
0
86
Bursa
aşılma denemesinden sonra hamile kalamayanlar ....bitkisel yollardan kürleri deneyelim mi birlikte...destek olalım birbirimize...Bilgilerinizi paylaşalım.

Selam
bende pco var.bu ay ılk defa soĞan kÜrÜ denıyorum.eŞımdede harketsılık Çıktı onada macunlar fılan aldık.bakalım hayırlısı.ınŞallah fayda eder.

aşılama yaptımadım ama 6 ay klomen kullandım.yumurtalar büyüdü ama tutmadı.meğer bende pco eşimdede hareketsizlik varmış.

19 aylık evliyim.bu sürede 5 defa aşılama yaptırdım.tutmadı.Sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım fakat kimyasal gebelik olmuş...Olmadı o yüzden bitkisel kürleri denemeye başlıcam.elma yağı kullanan varsa bana anlatabilir mi...polen ve bal karışımınada başlıyorum.inşallah hepimizin bebişi olur..inşallah....

selam kızlar,benim 3 yaşında kızım var,kızıma tedaviyle hamile kalmıştım..şimdi 2.bebeği istiyoruz ama yine olmadı..tedaviye gittim olmadı..bende pco hastasıyım..bi akrabamız bana doğumdan sonra üşütmüş olduğumu söyledi..bana birkaç bitki söyledi onları kaynat buğuna otur dedi..bende onları deniycem..bu bitkiler,papatya,ebe gümeci,söğüt yaprağı,artık otu ( mayasıl otu da deniliyormuş)bunları kaynat dedi kadın..aynı onunda olmamış ve bundan sonra hamile kalmış..öptüm canlarııımm.. inşallah hepimiz hamile kalıcaz..öptüm canlarııımmm..

Eşimde hareket ve sayı azlığı tespit edildi. Yaklaşık 6 ay önce su çiçeği çıkardı. Polen alerjisi geçirdi. İlaçlardan olabilir diye düşünüyoruz. L-ARginine kullanıyor zorla da olsa. 5 kilo incir getirttik İzmirden onları bitirecek. Sabah-akşam k.boynuzu pekmezi yediriyorum. K. boynuzu pekmeziyle hareket 5 den 15 e çıktı yaklaşık2,5-3 ayda hala devam ediyoruz hayırlısı bakalım.

arkadaşlar,
ben 5 haftalık hamileyim.Soğan kürü denememin ilk ayında hamile kaldım.Ve eşimede keçiboynuzu kürü uyguladık.Keçiboynuzunu pekmez değilde küründeki tarife göre suyunu içerek eşinize uygulatmanızı tavsiye ederim.bu 2 kür gercekten bir mucize.tabiki hersey önce Allah'tan.Özellikle spermlerde sayı ve hareket sorunu varsa keçiboynuzu kürü çok faydalı..
ınşallah en kısa zamanda dileklerinize kavusursunuz kızlar..

kızlar yapın vallahi hap ilaç kullanmaktan daha iyidir bende duydum sütü kaynatıp içine maydonoz ebe gümeci atılıyormuş yapalım denemekten birşey çıkmaz

bende soğan suyu içiorum geçen ay başladım 40-45 günde adet oluyordum 24.gün adet oldum doktorlar bile bunu başaramazken soğan başardı artık haplardan midem bulanıor ama glukofeni içiorum yumurtlamaya iyi geliyormuş soğanı sonlandırıyım bu incir-havuç kürü yapacam aşılama yaptırdım tutmadı bende doktoru bıraktım kendi kendimi tedavi etmeye çalışıorum ramazandan sonra kısmet olursa doktora tekrar giderim belki inş.gerek kalmaz...hepimizin anne olması dileği ile...

kızlar bende incir kürüne başladım dört gün oluyor ramazandan sonra mikroya gidicem inşallah o zamana kadar bu kürü yapmayı düşünüyorum başlayalı dört gün oldu kasıklarımda beni fazla rahatsız etmeyen agrı var nedeni nedir sizce bu kürü uygulayanlar bilgi verirse sevinirim

insan çaresiz kalınca en sevmem yiyemem içemem dediği şeyi bile yer içer. Allah kimseye dert verip derman aratmasın. Çok zor çook..Burada yazılı oalnların haricinde bildiğim başka bişi de yok keçiboynuzu kürünü bizde denedik henüz icraat yok. Bazan çok ümitsiz hissediyorum kendimi ancak işte belki sebep olur diye duyduğumuz her şeyi denemeye çelışıyoruz. Allah isteyen herkese yardım etsin...

soğan kürüne başladım..eşim için de burda öğrendiğim keçiboynuzu kürünü deneyeceğim..
umarım bebeğimize kavuşuruz en kısa zamanda...
dualarda ilaçların en büyüğü..birbirimiz için edilen dualar kabul oluyormuş...
dualarım sizinle..sağlıklı ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah :)))

Arkadaşlar kürleri mutlaka deneyin, faydası var.Ben soğan ve incir kürünü denedim, işe yaradı şimdi hamileyim. Darısı sizin başınıza...

arkadaslar birde su var bazi insana 1 ayda yarayan kimine 1 yilda yariyor kimisine iyi gelen bir digerine gelmiyor mesela ben abd deyim bir arkadas bitkisel bir karisim kulanip adetini duzene soktugunu soledi hemen aldim hemen iki taane o karisimlari dr yapmis bana yaramadi adet olamadim simdi kendi aramamla kisirlik icin bitkisel kapsul buldum meger burda cok populermis o beni adetlendirdic bu ay 3 ay olacak kullandigim hamile degilim ama ilacsiz adetlenemeyen benim icin buyyuk bir basari Allah hepimize yardim etsin insallah amin

ne olur yesımmm24 neyse o aldığın bitkisel ilaç bizede söyle bende pcosluyum ne yapsam adet olamıyorum getirtici yutmaktan bıktım banada bir şey önern

bende incir kürüne başlamak istiyorum bu konuyu çok araştırdım fakat anlamadığım yerler oldu yarım litre suya 15-16 tane ikiye bölünmüş inciri 20 dk kaynatıyoruz ılıdıktan sonra içiyoruz 21 gün yapıp 7 gün ara veriyoruz.sanırım o 7 günlük ara adet olma dönemi değilmi,birdee bu incir kürünün etkisini arttırmak için 1 soğanı kıyıp üzerine sumak serperek haftada 4 kez yiyin diyor.benim anlamadığım soğan suyu ve incir kürü ayrı kürler ve bir arada kullanılmıyor.peki burda anlatılmak istenen incir kürünü uygularken yanında sumaklı soğanıda yemekmi?ikisi bir arada uygulanmıyor deniliyor... aydınlatırsanız sevinirim

Ben önce soğan kürünü yaptım 15 gün boyunca. Her gün yedim yalnız. Sonra hiç ara vermeden incir kürüne başladım. 21 gün yaptıktan sonra 7 gün ara verdim. ıkincisine başladım.Bu yedi gün adet dönemim değildi. Denk geldiği gibi yaptım.ıkincisine başladıktan bir süre sonra hamile kaldığımı öğrendim. Soğan ve incir kürlerinin aynı gün yapılmaması gerekiyor.Önce soğan, sonra incir...ınş.senin için de hayırlısı olur.

cnm çok saol yani başlamak için belirli bi gün yok nasıl denk gelirse başlıyoruz dimi ben adetimin 4 üncü gününde başladım 14 üncü günüme kadar içicem çünkü olası bi döllenme olursa soğan suyu düşük yapabiliyomuş.soğanı yaptıktan sonra hiç ara vermeden direk incire başlıcam değilmi...alkisalkisalkis
inşallah fayda eder böyle hamile kaldım diyenleri duyunca umutlanıyorum benim yumurta tembelliğim var benim durumumda olanlara yarıyomuş...:Saruboceq:
senin sorunun neydi...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…