Bitkisel Kürleri Deneyelim

Benim herhangi bir sorunum yoktu. Doktora gittiğimde hiçbir sorunun yok demişti. Ama nedense hamile kalamıyordum.. ıncir kürüne hiç ara vermeden başlayacaksın.. Kolay gelsin canım. Hayırlısı bakalım:1rolleyes:

incir kürünede başladım cnm hayırlısıyla sonuç alırım inşş... aslında benimde sorunum yoktuda ilk bebeğim doğup ölünce stresten tembellik oldu işte hayırlısı artık dua edin..

merhaba arkadaşlar, bende 2 kez mıkro denedim olmadı. bu sogan ve incir kürlerini nasıl yapıyorsunuz yani bu kürlerin nasıl hazırlandıgını ve kac gün ve günde kac kere, ne şekilde kullanıldığını(ac veya tok karnına mı yenecek veya içilecek) detaylı bir şekilde yazabilirmisiniz.bende denemek isterim belki faydası olur banada.

cnm soğanı 15 gün uyguluyosun bu 15 gün adetin 1 inden 15 ine kadar olsa iyi olur çünkü gebelik oluşursa düşük olabiliyo sabah ve akşam taze olarak hazırlıyosun yumurta büyüklüğündeki soğanı 2 bardak kaynayan suya at 5 dkk kaynat ılık olarak iç bu kürü 15 gün uyguladıktan sonra incire geçiyosun oda 21 gün uygulap 7 gün ara verilerek yapılıyo aynen sabah akşam taze olarak hazırlanıyo 7-8 tane inciri 2 bardak kaynamış suya at 5 dkk kaynat ılık iç benim yumurtam çatlamadığı için yumurta çatlaması içinde içine bi tane taze havucu dilimleyip atıyoorum mutlaka dene canım birde rabbimin bize sunduğu ilaçları deneyelim...

çok teşekkur ederim ilgine ayşe.20 arkadaşım.sitede mesajları cok gec gorebiliyorum şimdi okudum mesajını.benim yumurta rezervim azalmış dr boyle söylemişti de bende bu kürü uygulayabilirim sanırım degilmi. yan etkisi oluyormu acaba deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.sitede bazı arkadaşlar uçuk vs. çıktı diye yazmışlar da..

inşallah hepimize şifa olur da, ilaç ve iğnelerden kurtuluruz..

cnm önemli değil birbirimze destek olmak için buradayız yan etkisini bilmiyorum bende soğanda olmadı incirede yeni başladım soğan rahmi yumurtalıkları ve iltihabı temizlemek için kullanılıyo incirde yumurta sayısını arttırmak için kullanılıyo senin yumurta rezervin azaldıysa inciri uygulayabilirsinn yanında çörek otu bal tarçın karışımını günde 1 kaşık yiyebilirsin ayrıca hamile kalamayan arkadaşlarımız için "arkadaşıma dua" topiğimiz var oraya gel adını ver sanada dua edelima :Saruboceq:

canım verdiğin bilgiler için tekrar teşekkur ederim.çörekotu bal tarçın karışımını nasıl hazırlıyoruz 1 er çay kaşığı karışımmı yapacagız ac veya tok karnına farkedermi .. bahsettiğin o bölümü gördüm dün, bende yazdım adımı, inşallah rabbim hepimizin duasını kabul eder...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gulsenim pardon cnm ben gördüm senin adını orda....
çörek otu karışımını bir küçük kavanoza göz kararı ayarla hergün aklına geldikçe bir kaç kaşık ye aç veya tok farketmez bende yeni öğrendimki çörekotunu çiğnemek gerekiyomuş ben öle yapmadım mafoldumben hazırlamadan önce havanda ezebilirsin sen yumurtlama gününe kadar ye

tamam aysecim sagol canımzemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…