Bitkisel macun

Aspendos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
35
0
1
28
Merhaba hanımlar bitkisel macun kullanıp hamile 🤰 kalan oldu mu içeriğinde çakşır otu kökü polen ginseng epideyum doğurganlığı arttırıcı özelliği varmış erkeklerde de sperm arttırıcı özelliği varmış biz kullandik her ayın 23nde regl olmam gerekirken ayın 1 i oldu halen olmadım korunmadikta sadece prolaktin sorunum olduğu icin kalamiyodum bu macundan bir kasik yedim karnımın alt kısımlarında hareket ağrı hissettim sonra ilişki oldu regl gecikmesi oldu göğüslerim hassas ama sert değil dokununca acıyor ve yumuşak çevresi de genişlemiş kahverengi gibi acaba hamile olabilir miyim kullanan oldu mu

İlişkinizin üzerinden kac gün geçti ? Hamilelik için bayağı bı süre geçmesi lazim

İlişki 12 14 tarihinde oldu 23 nde adet olmam gerekirken olmadım 1 haftam gecikti ve test alıp umutsuzluk yaşamak istemiyorum biraz daha beklemem istiyorum ama bir yandan da merak icindeyim

İlişki 12 14 tarihinde oldu 23 nde adet olmam gerekirken olmadım 1 haftam gecikti ve test alıp umutsuzluk yaşamak istemiyorum biraz daha beklemem istiyorum ama bir yandan da merak icindeyim
Hangi macunu kullandınız acaba benimde eşimde ileri hareket sıkıntısı var bunun için bı karışım arıyoruz yardımcı olursanız sevinirim 🌾

Hangi macunu kullandınız acaba benimde eşimde ileri hareket sıkıntısı var bunun için bı karışım arıyoruz yardımcı olursanız sevinirim
Kalp rahatsızlığı olan kullanamaz çay kaşığıyla kullanmak gerekir vi times macunun adı trendyolda var

Back
X