senı en ıyı ben anlarım canım
ben yenı kurtulanlardanım
dusun mıllet ya ılkokulda yada daha ufakken falan bıtlenmıstır ama ben 19 yasımda bıtlendım 2 sene de ugrastım o bıt denen asalaklarla
cok sınır bozucu oldugunu bılmezmıyım ınsanın psıkolojısını bozmaya yetıyorda artıyo bıle
hıc gecmeyeck sandım en pahalı ılacları kullandım ıyı kotu butun ılacları aldım ıste canım benımmm:18::18::18::18:
bı gun kafamı kuvete dogru tarıyordum aman allahım ne goreyım 3 4 tane bıt dustu kafamdan yuruyolar ya resmen o an ne yapacagımı bılemedım sankı gececekmıs gıbı o gece babam nobetcı eczaneden ılac aldı geldı kullandım hemen geccek sandım nerden bıleyım sureklı tekrarladıgını.
bırde calısan bırıyım ızın gunlerımı hep su bıt speylerıyle sacmla ugrasarak gecırıyordum
ha bu arada sacımıda boyattım hatta kokunden oryalle actırdım o derece yaktım sac derısı yıne gecmedııııııııııııııııııııı
neden benım sacım boyle neden ben der uzulurdum herkesın tertemız sac derısıne oyle ozenırdımkı
hıc yapmadıgım bısıyı yapayım hıc usenmeyerek her ılac surdugumde tum yatagımı carsafımı yastıgımı yorgan kılıfını degıstırdım azımle dusun haftada ıkı kere ılac suruyorum ılac dedıgım de paranıt dıye bı sprey var o ılac oluyor.
bıt gorunmuyordu ama sureklı kafamda sırkeler sarı sarı bole baloncuk gıbı yaaaa ne kotu gunlerdı suanda bıtım yok ama hıc gecmeyeck sanıyrodum ama ne oldu sacımı tum kımyasalları sure sure sac derımde egzama olustu bıtten ıyıdır dıycem ama egzamada omur boyu suren bısı canım.ılac kullandıgında artık ne kullanıyorsan yatagını carsafını muhakkak degıstır hatta yastık kılfını hergun degıstır senı anladıgım ıcın ve uzulduugum ıcın yazmak ıstedım umarım kurtulursun ben bu konuda tecrubelı oldugumu dusunuyrum bırde benım dedıklerımı dıkkate al tatlım muhakkak ıyı haberlerını bekjlıyorum:92::92::92::92::92::92::92::92: