Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bitleerrrr..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

neslim95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
78
0
36
Edirne
kızlar nolur bır bılen varsa kurtarın benı 3 hafta onceydı ılk bıtı buldugumda kullanmadıgım sampuanı kalmadı .Ilk yıkadıgımda bır suru bıt ölü cıktı fakat sonrasında hıc bıt cıkmadı .Sırke kaldı sanırsam ama annem bakıyo bakıyo yok dıyo hala kasınıyorum . Basına boyle bısey gelen varsa nolur yardım edın cok sagolun.

ayyy ilk okuldayken az mı geçti kafama o bitler ya...
şimdi öyle ilaçlar çıkmış ki kökünü kurutuyor..geçenlerde yeğenler okula başlıcak korunsunlar diye aldık PARANİT SPREY ilacını..eczanedeki adam çok tavsiye etti.
içindeki tarağı süper.
bide sirke duymuştum..buda bitlerin sirkelerini öldürüyomuş.yani içi boş oluyo sirkelerin.
kafanı sirkeli suyla yıkıyosun...1 saat bekliyon sonra tarıyon.allahım yardımcın olsun ya.

ayyy ilk okuldayken az mı geçti kafama o bitler ya...
şimdi öyle ilaçlar çıkmış ki kökünü kurutuyor..geçenlerde yeğenler okula başlıcak korunsunlar diye aldık PARANİT SPREY ilacını..eczanedeki adam çok tavsiye etti.
içindeki tarağı süper.
bide sirke duymuştum..buda bitlerin sirkelerini öldürüyomuş.yani içi boş oluyo sirkelerin.
kafanı sirkeli suyla yıkıyosun...1 saat bekliyon sonra tarıyon.allahım yardımcın olsun ya.

Sagol canım onuda yaptım valla ama hala ara ara kasınıyorum . Allah yardım etsın hakıkaten .saglıklı saclarımı ozluyorum :((

sirkeler kalmıştır muhtemelen
onlar da tekrar üremiştir

tek sirke kalmamalı saçınız da

ben boyamanı tavsiye edebilirim

kuzenim de kurtulamamıştı
en son boyayarak kurtuldu

aklıma o geldi..

bitin devirle ne alakası var ... bit bi salgındır.. ayrıca genelde temiz saça gelir ... canım öncelikle gaz yağı.. o olmassa bit ilaçları .. oda olmadı bit tokaları var.. :34:

senı en ıyı ben anlarım canım:14::14::14:
ben yenı kurtulanlardanım:74::74::74:
dusun mıllet ya ılkokulda yada daha ufakken falan bıtlenmıstır ama ben 19 yasımda bıtlendım 2 sene de ugrastım o bıt denen asalaklarla:43::43::43:
cok sınır bozucu oldugunu bılmezmıyım ınsanın psıkolojısını bozmaya yetıyorda artıyo bıle:43::43:
hıc gecmeyeck sandım en pahalı ılacları kullandım ıyı kotu butun ılacları aldım ıste canım benımmm:18::18::18::18:
bı gun kafamı kuvete dogru tarıyordum aman allahım ne goreyım 3 4 tane bıt dustu kafamdan yuruyolar ya resmen o an ne yapacagımı bılemedım sankı gececekmıs gıbı o gece babam nobetcı eczaneden ılac aldı geldı kullandım hemen geccek sandım nerden bıleyım sureklı tekrarladıgını.:37::37::37::37::37:
bırde calısan bırıyım ızın gunlerımı hep su bıt speylerıyle sacmla ugrasarak gecırıyordum :59::59::59:
ha bu arada sacımıda boyattım hatta kokunden oryalle actırdım o derece yaktım sac derısı yıne gecmedııııııııııııııııııııı:58::58::58:
neden benım sacım boyle neden ben der uzulurdum herkesın tertemız sac derısıne oyle ozenırdımkı:19::19::19::19:
hıc yapmadıgım bısıyı yapayım hıc usenmeyerek her ılac surdugumde tum yatagımı carsafımı yastıgımı yorgan kılıfını degıstırdım azımle dusun haftada ıkı kere ılac suruyorum ılac dedıgım de paranıt dıye bı sprey var o ılac oluyor.:14::14::14:bıt gorunmuyordu ama sureklı kafamda sırkeler sarı sarı bole baloncuk gıbı yaaaa ne kotu gunlerdı suanda bıtım yok ama hıc gecmeyeck sanıyrodum ama ne oldu sacımı tum kımyasalları sure sure sac derımde egzama olustu bıtten ıyıdır dıycem ama egzamada omur boyu suren bısı canım.ılac kullandıgında artık ne kullanıyorsan yatagını carsafını muhakkak degıstır hatta yastık kılfını hergun degıstır senı anladıgım ıcın ve uzulduugum ıcın yazmak ıstedım umarım kurtulursun ben bu konuda tecrubelı oldugumu dusunuyrum bırde benım dedıklerımı dıkkate al tatlım muhakkak ıyı haberlerını bekjlıyorum:92::92::92::92::92::92::92::92:

BitLer için en iyi çözüm bitrin ilacı. benim saçıma bit çabuk geçer çok iyi bakmam rağmen. Kardeşim okula yeni başlamıştı geçen sene bi baktık onun kafasında dolu hemen benim saçıma da geçmiş saçlarım da upuzundu kestirmedim de :) Bıkmıştım artık bit şampuanlarından tam geçirmio çünkü. internetten iyice araştırdım BİTRİN adında ilaç buldum sprey şeklinde eczanelerde satılıo. Gerçekten süper bi ilaç kullanma talimatına baktım uyguladım hepsi gitti.Sirkelerin yumurtaların içine bile girip onları öldürüo. normalde sirke parlak olur ama ilactan sonra mat beyaz oluolar bir kere kullandım geçti daha da gelmio :nazar:

Sakın GAZYAĞI, BOYA gibi zararları şeyleri uygulamayın saçınıza. En iyisi bu ilaç :51:

Saçınızı her yıkandığınızda sık dişli tarakla taramalısınız bir de ...

Son düzenleme:
canım naptın kurtulabildinmi kurtulduysan nasıl kurtuldun

Back
X