Bitmeden yıkılanlardanım!

Vaveylala

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
17 Kasım 2008
228
186
628
(İlk mesajımı buraya göndermek istemezdim aslında. Yeni üye değilim ama daha önce hiçbir konuya yorum yapmamıştım, daha çok okuyucuydum forumda. Şimdi ise hiç olmamasını dilediğim yere yazıyorum ilk mesajımı. Biraz uzun olacak ama anlatmam gerekiyor sanırım. Tahammül edip de okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim.)
Biten her aşk ardında bir enkaz bırakırmış ya! Daha bitmeden yıkıldım ben. O kadar çok şey duydum ki. O kadar çok hakaret yedim ki… Hepsini unuttum. Kalbim her kırıldığında yeniden başladım. Sanki hiç olmamış gibi sanki hiç kavga etmemiş gibi. 2,5 yıl geçti. “ seni seviyorum” demeden uyumazdık birbirimize. Ama şimdi? Hani alelade bir soru sorulmuştur ve mutlaka cevap verilmesi gereklidir ya; işte artık böyle bana “seni seviyorum” deyişleri. Hiç mi hata yapmadım? Hayır yaptım. Pek çok hatam oldu! Benden istemediği şeyleri yaptım. Sonunda çok pişman oldum özür diledim ve bir kere özür dilediğim şeyi bir daha yapmamaya çalıştım. Kusursuz biri değilim ve bu ilişkideki bayan mükemmel olamadım. Ama sevdim! Her şeyden çok sevdim. Gururumu yok edebilecek kadar çok sevdim. Gururumu sildim, onurumu sildim ve sadece onu sevdim. Farklı farklı tartışmalarda sebepleri farklı da olsa “İnanmıyorum sana” deyişini, “güvenmiyorum” deyişini yuttum. Yine de gönlünü alabildim. Çünkü ben onu çok sevdim. Hala seviyorum. Ama artık kaldıramıyorum. Ağır geliyor bana. Ama en zoru da onu aldatabileceğimi düşünmesi oldu. Gözüm başkasının gözüne değmezken, okul-ev-iş üçgeni içerisinde yaşarken hayatı, şimdiyi değil de evlendikten sonra onunla paylaşacağım hayatımı yaşarken hayallerimde, bir mesaj yüzünden aldatan imajına bile büründüm. Hak ettim mi? Hayır… Peki, anlıyor mu? Hayır… Kocaman bir hayır. Çok merak ederdi beni. Başıma bir şey gelmesinden çok korkardı, gözünden bile sakınırdı. Hoşuma giderdi aslında; ama böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim merak etmesini. Olayı merak edersiniz belki; anlatayım. Ablam, eniştem, annem ve kardeşimle geçen akşam alışveriş merkezine gittik. Haber verdim gidiyoruz diye. Nereye gidiyorsunuz, niye gidiyorsunuz… falan filan… Hepsine cevap verdim. Eve dönerken bir mesaj daha geldi. İçeriğinin pek önemi yok. Ama ben mesajda sormadığı halde “daha eve gitmediniz mi?” gibi bir şeyler okuduğumu hatırlayıp ona göre cevap verdim. Yani “hayır canım daha gelmedik” gibi bir cevap verdim. İşte tüm suçum bu mesaj. Kendisine gönderilmemiş gibi hissettiğini söyledi. Yanlış anladığını söyleyince de “hayır yanlış anlamadığımı düşünüyorum” diyor. Yani onu aldatabileceğimi düşünüyor. Canım yanıyor. Belki bir özür dileseydi bu kadar incinmeyecektim ama yapmadı. Artık onunla birlikte olmak istediğimden bile emin değilim. Önceden söyledikleri geliyor hatırıma, hani şu unuttum dediklerim. Unutamadım mı yoksa? 2 gün sonra yanıma gelecek. O kadar da özlemiştim ki. Nasıl sarılacağım boynuna, nasıl “canım” diyeceğim? Mesafelere yenilenlerden mi olacağız biz de? Sözler vermiştik birbirimize, sonuna kadar demiştik. Bu kadar çabuk mu gelecekti sonu?

aldatılmadan önceki halimi okudum resmen. bende böyleydim. haklı olduğum her kavgada bi cümleyle haksız duruma düşer özür dilerdim haklı olduğum halde. güvenmiyorum derdi benim senden başkasını gözüm görmüyo derdim. telefonu yüzüme kapatırdı sebepsiz, tekrar arardım. ara ara ayrılırdı hatta benden sen beni aldatıyosun diye. yalvarır telefondan ağlardım. peki son bi şans daha veriyorum sana der barışırdık.

ama değmez anacım valla değmez billa değmez. ben şimdi çok değiştim. kör aşık değilim. gözümün tek damla yaşına kurban ederim onu. o kim ki! çok sevdim evet çok seviyorum ama değmez. benden daha değerli değil hiç bişey şu hayatta.

sonradan öğrendim ki aldatıyormuş. aylar sonra kapımda ağladı yalvardı. affettim. ama sırf ilerde başkasıyla evlendiğimde ulan bi şans daha verseydim dememek için affettim. ne kadar değişse de bi yerde patlak veriyoruz artık.

anladım ki, salak kafamı taşlara günlerce vurduktan sonra, önce ben sonra biz!

iplerini verme eline. çok seviyosun belli ama bırak merak etsin seni. ve söylemek istemem ama kişi kendinden bilir işi. sebepsiz şüphesiz sen beni aldatıyosun diyosa kendinden biliyodur işi. ya da geçmişte çok yaralanmıştır. ama sen başkasının yaraladığını tedavi etmek zorunda mısın? başkasını tedavi ederken senin yaraların ne olacak? her yaptığını haber verme ona sen kendinden eminsen bırak o ne düşünürse düşünsün. sadece sevgi yetmiyo hiç bi zaman güven şart mutlaka.

kalbin her kırıldığında yeniden başlıyosun. bi yerden sonra başlanmıyo. ben başlayamıyorum eski enerjim yok kavgadan sonra boynuna sarılmak gibi. kendimin geçmişini okudum resmen. umarım sonumuz benzemez...

aslinda bazen iki seven ayri sehirde olunca kiskancliklar oluyor erkeklerde kadinlari en uzup yipratacagi yerden vuruyor sadakatsizlik bir erkek buna gulup gecerken biz kadinlar gulup gecemiyoruz bu suclamaya haklisin cok kirilmissin kesinlikle cok sacmalamis arkadasin ama gelince ona silmediysen ondan geleni ona yolladigini goster saatlerini goster yazdigin cevabin sordugu soruya uyumuna baksin helede bu kadar ozlemle seni gorsun eminim cok pisman olup uzulecektir ama bu durum surekli bu sekildeyse hos degil tabi gelecegini dusun onunla bir omur gecirip gecirmeyecegini olc tart kendinide yeme yuzyuze gelince daha saglikli bir sonuc alirsiniz unutma en degerli sey kendinsin kimsenin seni uzmesine izin verme

(İlk mesajımı buraya göndermek istemezdim aslında. Yeni üye değilim ama daha önce hiçbir konuya yorum yapmamıştım, daha çok okuyucuydum forumda. Şimdi ise hiç olmamasını dilediğim yere yazıyorum ilk mesajımı. Biraz uzun olacak ama anlatmam gerekiyor sanırım. Tahammül edip de okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim.)
Biten her aşk ardında bir enkaz bırakırmış ya! Daha bitmeden yıkıldım ben. O kadar çok şey duydum ki. O kadar çok hakaret yedim ki… Hepsini unuttum. Kalbim her kırıldığında yeniden başladım. Sanki hiç olmamış gibi sanki hiç kavga etmemiş gibi. 2,5 yıl geçti. “ seni seviyorum” demeden uyumazdık birbirimize. Ama şimdi? Hani alelade bir soru sorulmuştur ve mutlaka cevap verilmesi gereklidir ya; işte artık böyle bana “seni seviyorum” deyişleri. Hiç mi hata yapmadım? Hayır yaptım. Pek çok hatam oldu! Benden istemediği şeyleri yaptım. Sonunda çok pişman oldum özür diledim ve bir kere özür dilediğim şeyi bir daha yapmamaya çalıştım. Kusursuz biri değilim ve bu ilişkideki bayan mükemmel olamadım. Ama sevdim! Her şeyden çok sevdim. Gururumu yok edebilecek kadar çok sevdim. Gururumu sildim, onurumu sildim ve sadece onu sevdim. Farklı farklı tartışmalarda sebepleri farklı da olsa “İnanmıyorum sana” deyişini, “güvenmiyorum” deyişini yuttum. Yine de gönlünü alabildim. Çünkü ben onu çok sevdim. Hala seviyorum. Ama artık kaldıramıyorum. Ağır geliyor bana. Ama en zoru da onu aldatabileceğimi düşünmesi oldu. Gözüm başkasının gözüne değmezken, okul-ev-iş üçgeni içerisinde yaşarken hayatı, şimdiyi değil de evlendikten sonra onunla paylaşacağım hayatımı yaşarken hayallerimde, bir mesaj yüzünden aldatan imajına bile büründüm. Hak ettim mi? Hayır… Peki, anlıyor mu? Hayır… Kocaman bir hayır. Çok merak ederdi beni. Başıma bir şey gelmesinden çok korkardı, gözünden bile sakınırdı. Hoşuma giderdi aslında; ama böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim merak etmesini. Olayı merak edersiniz belki; anlatayım. Ablam, eniştem, annem ve kardeşimle geçen akşam alışveriş merkezine gittik. Haber verdim gidiyoruz diye. Nereye gidiyorsunuz, niye gidiyorsunuz… falan filan… Hepsine cevap verdim. Eve dönerken bir mesaj daha geldi. İçeriğinin pek önemi yok. Ama ben mesajda sormadığı halde “daha eve gitmediniz mi?” gibi bir şeyler okuduğumu hatırlayıp ona göre cevap verdim. Yani “hayır canım daha gelmedik” gibi bir cevap verdim. İşte tüm suçum bu mesaj. Kendisine gönderilmemiş gibi hissettiğini söyledi. Yanlış anladığını söyleyince de “hayır yanlış anlamadığımı düşünüyorum” diyor. Yani onu aldatabileceğimi düşünüyor. Canım yanıyor. Belki bir özür dileseydi bu kadar incinmeyecektim ama yapmadı. Artık onunla birlikte olmak istediğimden bile emin değilim. Önceden söyledikleri geliyor hatırıma, hani şu unuttum dediklerim. Unutamadım mı yoksa? 2 gün sonra yanıma gelecek. O kadar da özlemiştim ki. Nasıl sarılacağım boynuna, nasıl “canım” diyeceğim? Mesafelere yenilenlerden mi olacağız biz de? Sözler vermiştik birbirimize, sonuna kadar demiştik. Bu kadar çabuk mu gelecekti sonu?

Güzelim bence zaten sonu olmayan bir askti bu....:delphin:

Birak o kendine bir BAYAN MÜKEMMEL bulsun, böylesine yaranamazsin...:teselli:

Aslında artık dedikler canımı çok yakamıyor. sanırım acı çekme eşiğim o kadar yükseldi ki acıtamıyor canımı. ama onunla geçirdiğim günleri düşününce vazgeçemiyorum sevgimden.
"Önce ben" diyemiyorum onu bu kadar çok severken. tekrar unutabilir miyim söylediklerini, tekrar sarılabilir miyim boynuna? Bilmiyorum. Ama onsuz kalmaya dayananam.

İçerik nedeniyle"Aşk acısı çekenler"bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

canim buna benzer ben de yasadim, ama özür dilemedim, cünkü hakli bendim. Hakli oldugum yerde özür dileyemezdim, yoksa olmayan bir sucu kabul etmek olurdu bu. Ve her defasinda o kapima geldi ve yalvardi, ve ben her defasinda affettim onu. Ama en büyük kazigi o bana atmisti, 5 senelik arkadasligimizdan sonra, o beni aldatti. Beni o kadar severken gercekten seviyordu, benimle evlenicekti, birakti, ve gitti iki ay sonra bir baskasiyla evlendi. Nedenini sormayin, cünkü bende bilmiyorum. Aciklama yapilmadi.
Yani senin anliyacagin canim, benden düsündüklerini kendi yapti. Serefsiz.
O yüzden dikkatli ol canim.

Yazimi "Ask acisi cekenler" bölümünde yani bu bölümde okuyabilirsin...

Kavgalarımıza başlamadan önce eşyalarımızı almaktan bahsederdik. Para biriktiremiyorduk ve ufaktan ufaktan bazı şeyleri alalım diyorduk. Ama tartıştıktan sonra ben bana karşı davranışlarını sorgularken o ise bana beyaz eşya almaktan bahsediyor. Ne yapmaya çalışıyor Allah aşkına? Hem onu aldattığımı düşünüyor, hem güvenmiyor hem de evlilik planları yapıyor?

Kavgalarımıza başlamadan önce eşyalarımızı almaktan bahsederdik. Para biriktiremiyorduk ve ufaktan ufaktan bazı şeyleri alalım diyorduk. Ama tartıştıktan sonra ben bana karşı davranışlarını sorgularken o ise bana beyaz eşya almaktan bahsediyor. Ne yapmaya çalışıyor Allah aşkına? Hem onu aldattığımı düşünüyor, hem güvenmiyor hem de evlilik planları yapıyor?

seni suçlarken kafası yerinde değilmiş heralde. biraz kendini uzak tutsan iyi olur ama eğer farklı şehirlerdesiniz de bu uzaklık yıpratırda.

anlattıklarında biraz bende varım senağlama sana dediklerimi keşke ben yapsaydım biraz. şimdi bu kadar acı çekiyo olmazdım.

Back
X