bitmek bilmeyen mide bulantisi

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Derdim mide bulantisi..
bu hafta ciddi hastalandim. Bogaz enfeksiyonu..
sabah aksam penisilinlerle yatiyorum. Mide bulantim bir türlü kesilmrdi. Enfeksiyonun bulantisindan bin kat fazla.. kusmam kesildi cok şükür ancak rahatsiz edici bir su geliyor surekli..
Zayif oldugum ve kan sekeri duzensizligimden dolayi normalde cok fazla bulanir midem aliskin olmama ragmen duramiyorum bu sefer. 4 kez doktora gittik. Iki kez serum aldim. Malum bulanti hapini da kullaniyorum.
Yok bir degisiklik..
ne yapmam lazim bilmiyorum :(

Derdim mide bulantisi..
sabah aksam penisilinlerle yatiyorum. Mide bulantim bir türlü kesilmrdi. Enfeksiyonun bulantisindan bin kat fazla.. kusmam kesildi cok şükür ancak rahatsiz edici bir su geliyor surekli..
Zayif oldugum ve kan sekeri duzensizligimden dolayi normalde cok fazla bulanir midem aliskin olmama ragmen duramiyorum bu sefer. 4 kez doktora gittik. Iki kez serum aldim. Malum bulanti hapini da kullaniyorum.
Yok bir degisiklik..
ne yapmam lazim bilmiyorum :KK43:
Tuzlu kraker leblebi rahatlatır biraz bende de bazen bulantı hissi oluyor özellikle stresli olduğum zaman. Geçmiş olsun

Derdim mide bulantisi..
Yok bir degisiklik..
ne yapmam lazim bilmiyorum :KK43:
Belki kafaya çok taktığın için psikolojik de olabilir

Sabah kahvaltınıza, zeytinyağına kekik koyup ekmeğinizi ona banarak başlarsanız çok iyi geliyor.
Leblebi de baya işe yarıyor..

Geçmiş olsun..

Aynen bende de. Serumlar ilaçlar mahvoldum. Benim de normalde midem çok bulanir ama bu sefer dayanamıyorum. Salgın falan mı acaba :KK43:

Mide bulantisi nasil salınır bilemedim ama var bi tuhaflik :D
Oyle leblebi krakerin gecirecegi cinsten degil yani. Ciddi bir sıkıntı. Gecmezse bir daha acil bir daha serum..

Kullandıgınız ve anidem bıraktığınız psikolojik bir hap var mı? Bu tür ilaçların birden bırakılması da mide bulantısı yapıyor
geçmiş olsun

Benim de çok bulantim olur mide sorunudur reflü demiş arkadaşlar doğrudur

Antibiyotik iğne vuruluyorsaniz eğer mide bulantısı yapıyor.

Çölyak olabilirsiniz bir universite hastanesine gidip tetkik yaptırin

Çölyak olabilirsiniz bir universite hastanesine gidip tetkik yaptırin

Cok şükür öyle bir rahatsizligim yok.
Alerji konusumda dayaniksiz bir bünyem olduğu icin uzun yillar tip fakultelerinde o test senin bu test benim yaptirmistik.

Back
X