Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 qundur siddetli bir sekilde sirtim aqriyor.Bugun doktora qittim hamile olduqum icin sadece serum werdi sizin onereceqiniz ewde uyqulayacaqim neler war yardimci olursanz cok sewinirim cok aqriyor cunku...
Canım esın yada annen kolonya ile yada bir aspirini suda eritip güzelce ovsun. Sonra jel varsa sicak jel yoksa havluyu utuyle isitip sirtina koyun ve bir güzelce yat, dinlen. Bana iyi gelmişti sanada gelir insallah. Bebisini sağlıkla kucağına almani dilerim, gecmis olsun.
3 qundur siddetli bir sekilde sirtim aqriyor.Bugun doktora qittim hamile olduqum icin sadece serum werdi sizin onereceqiniz ewde uyqulayacaqim neler war yardimci olursanz cok sewinirim cok aqriyor cunku...
Tatlım öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Ben sana şiddetle Çin yağı'nı tavsiye ederim eczanelerde bulabilirsin. Adının Çin yağı olduğuna bakma aslında nane yağı. mentollü kokusu biraz ağır gelebilir ama ben hamilelikteki sırt - kuyruk sokumu ağrılarımı böyle geçiştirdim dayanılmaz ağrılardı.. Ağrıyan bölgeye masajla yediriyorsun. Dediğim gibi kokusu ağır olduğu için bütün ev mentol kokuyor sevmeyen için kötü.
Çok geçmiş olsun ...