Sivilceli Ciltler bitmek bilmeyen sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Seda96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
142
61
28
Arkadaslar bana bi care. 21 yasinayim sivilcelerim kaybolmuyor. Arkadaşlarımın yüzü ne kadar pürüzsüz ama benimki berbatt.... :KK12: ne yapıcam bilmiyorum.

Önce gidip bir karaciğer ve hormon tahlili yaptıracaksın.

Sorun yoksa cildine iyi bakmaya başlayacaksın. Temiz, bakımlı ve nemli ciltte normal şartlarda sivilce ve siyah nokta olmaz.

Sabah akşam cildine uygun bir jelle yıkayacak, uygun bir tonikle temizleyecek ve uygun bir nemlendiriciyle nemlendireceksin. 6 aya pürüssüz cilde kavuşursun. Bu rutini ömrün boyunca uygulayacaksın.

Son düzenleme:
Hormonal bir durumun yoksa beslenmene dikkat etmelisin hazir gidalar cilde zararli bol su icmelisin.
Kendine uygun bir temizleme malzemesi edinmelisin makyaj yapmamalisin.
Nileranin sabunlarini arastirabilirsin sabah yikamak amacli guzel.

Doktora gittim hemde kaç kere bir iki krem filan verdi ama hiç geçmedi. Nasıl bir jell acarmisin. Ben hiç öyle jel filan kullanmadım hiç Makyajda yapmıyorum gözüme kalem bile çekmiyorum.o yüzden onlar nasıl bişey bilmiyorum

Icin saglikli degilse distan krem surmeyle sivilce gecmez ki. Beslenmeni duzelteceksin. Cig, meyve, sebze, bol su, detoks. Ekmegi sekeri cikar. Sivilce falan kalmaz. Kisa yolu yok bunun. Caba istiyor.

Doktora gittim hemde kaç kere bir iki krem filan verdi ama hiç geçmedi. Nasıl bir jell acarmisin. Ben hiç öyle jel filan kullanmadım hiç Makyajda yapmıyorum gözüme kalem bile çekmiyorum.o yüzden onlar nasıl bişey bilmiyorum

Ama sen cildini temizlemiyorsun ki ne jeli diye sorduğuna göre. Temizlenmeyen ciltte sivilce olmasın da ne olsun? Çok şanslı değilsen çaba sarfetmeden mükemmel cilde ulaşamazsın ki.

Temizleme jelleri çeşitli firmaların ürettiği yüzümüzü yıkarken kullandığımız jellerdir. Her markette, kozmetik mağazalarında, hatta bazen bakkalda bile bulabilirsin. Cilt yapına uygun olan bir tane edin, dene. Uygun olmazsa başka bir markaya geç. Bunu deneyerek bulacaksın malesef.

Tonik yüzümüzü, gözeneklerimizi temizleyen bir çeşit sıvıdır. Gözeneklerimizi derinlemesine temizlemezsek içleri kir ve yağ dolar, bu da sivilceye sebep olur. O yüzden tonik önemli. Satın almak istemezsen elma sirkesi, gül suyu, maden suyu tonik işlevi görür.

Nemlendirici yıkayıp toniklediğimiz cildimizi nemlendirmek için kullanıyoruz. Cildini temizledikten sonra nemlendirmezsen vücudun yüzünü nemlendirmek için aşırı sebum salgılamaya başlar. Bu da sivilceye sebep olur.

Makyaj yapmak cildi bozmaz. Makyaj yapıp sonrasında temizlememek zarar verir.

Her gece yüzünü doğal sabunla yıka öyle uyu. Yüz dengen oturunca nemlendirmeye başlayacaksın

Akne tedavisi gördüm bende.önce krem losyon vs verdiler.hic işe yaramadi.sonra roaccutane yazdi dr.ayda 1 kan tahlili yapti ve muayene etti tekrar.mucize diyebilirim.ilac once asiri kuruttu cildim kupkuru oldu.gozume kuruluktan lens bile takamadim düşün.6ayda mucize.üzerinden 6yil gecti eski kadar olmasada yine sivilcelerim var.tekrar gitmeyi dusunuyorum bende

Icin saglikli degilse distan krem surmeyle sivilce gecmez ki. Beslenmeni duzelteceksin. Cig, meyve, sebze, bol su, detoks. Ekmegi sekeri cikar. Sivilce falan kalmaz. Kisa yolu yok bunun. Caba istiyor.
Başka bi konuda özele yazmanı istemiştim ama. Katılıyorum bu yazdıklarına. 10 küsür yıldır çekiyordum bende ama form bisküvinin bile sivilce yaptığını 34 yaşımda anca anladım.
Dikkate alınmayacak belki benim de yazdığım ama özellikle kistik ve çene bölgesi aknelerimden senin yazdıklarını yaparak kurtuldum gerçekten.

25 yaşına kadar çektim sivilcelerden yaglı bir cildim var ve beyaz tenlıyım..bikaç kez cildiyenin verdiği ilaçlar losyonlar antibiyotiklerle tedavi oldum bırakınca tekrar çıktı..
sonra kararttım gözümü ruacutan a başladım..dr zaten tahlil yapıyor sürekli..
bu kronikleşen akneler ve sivilceler karaciger enzimleriyle alakalı yanı..istediğin kadar kreme bula suratını geçmez..
5-6 sene çok iyiydi cildim hiç sorun yoktu..hamilelıkle değişen hormonlarım yüzünden tekrar çıktılar ve dogumdan sonra 3.-4. ayda tekrar gittiler..şimdi 32 yasındayım ve gayet memnunum cildimden
kesınlıkle cildiyeye git

Jel olarak neutrogena alabilirsin. Çoğu büyük markette ve kozmetik zincirlerinde var.
Yağlı yemekten, kızartmadan ve çikolatadan uzak durup bol su içmeni öneririm.
İllaki sabun kullanacaksan dove gibi ph 5.5 olan sabun olsun.

Başka bi konuda özele yazmanı istemiştim ama. Katılıyorum bu yazdıklarına. 10 küsür yıldır çekiyordum bende ama form bisküvinin bile sivilce yaptığını 34 yaşımda anca anladım.
Dikkate alınmayacak belki benim de yazdığım ama özellikle kistik ve çene bölgesi aknelerimden senin yazdıklarını yaparak kurtuldum gerçekten.
Evet canim. Benim de anlamam biraz gec oldu cunku eskiden saglikli besenme vb gibi seyler hakkinda hic bilgilendirme yapilmiyordu ne yedigimizi bilmiyorduk resmen su an hangi kanali acsan gunduz kusaginda saglikli beslenme ile ilgili programlar var. Etiket okuma aliskanligi kazanmak da cok onemli. Cok sacma seyler yiyoruz. Sivilce kendi basina bir sorun degil aslinda baska hastaliklarin habercisi. Bunu dusunerek cozum uretmek lazim.

Back
X