Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittim hemde kaç kere bir iki krem filan verdi ama hiç geçmedi. Nasıl bir jell acarmisin. Ben hiç öyle jel filan kullanmadım hiç Makyajda yapmıyorum gözüme kalem bile çekmiyorum.o yüzden onlar nasıl bişey bilmiyorum
Başka bi konuda özele yazmanı istemiştim ama. Katılıyorum bu yazdıklarına. 10 küsür yıldır çekiyordum bende ama form bisküvinin bile sivilce yaptığını 34 yaşımda anca anladım.Icin saglikli degilse distan krem surmeyle sivilce gecmez ki. Beslenmeni duzelteceksin. Cig, meyve, sebze, bol su, detoks. Ekmegi sekeri cikar. Sivilce falan kalmaz. Kisa yolu yok bunun. Caba istiyor.
Evet canim. Benim de anlamam biraz gec oldu cunku eskiden saglikli besenme vb gibi seyler hakkinda hic bilgilendirme yapilmiyordu ne yedigimizi bilmiyorduk resmen su an hangi kanali acsan gunduz kusaginda saglikli beslenme ile ilgili programlar var. Etiket okuma aliskanligi kazanmak da cok onemli. Cok sacma seyler yiyoruz. Sivilce kendi basina bir sorun degil aslinda baska hastaliklarin habercisi. Bunu dusunerek cozum uretmek lazim.Başka bi konuda özele yazmanı istemiştim ama. Katılıyorum bu yazdıklarına. 10 küsür yıldır çekiyordum bende ama form bisküvinin bile sivilce yaptığını 34 yaşımda anca anladım.
Dikkate alınmayacak belki benim de yazdığım ama özellikle kistik ve çene bölgesi aknelerimden senin yazdıklarını yaparak kurtuldum gerçekten.