allah sabır versin bu cocugunzda tecrubelerinizle daha iyi geçer inşallahvalla misafiri gelcegi zaman el mahkum gidiyordum mecbur ozellikle cocuk yokken gidiyordum yemek yapiyordum sofra kur yemek servisi yap cay servisi kaldir indir topla bulasik ya makineye koyardik ya yikardim ya yikatmazdi...
cocuk olunca daha azaldi tabi
ama sen simdi tadini cikar cocuk olunca kvaliden merakliysa benimki gibi lohusayken bile konu komsusunu akrabasini getirir sana.. ben lohusayken bile misafir agirlamistim daha iyilesmeden annem de bende oldugu icin kvalidem cok kiskanclik yapti esimi bana doldurdu esimde kotu davraniyordu..off oofff iste yakinlik yakinlik en berbat sey
Oh ne guzel iste. O yapsin siz yiyin,eline saglik yarina da sunu sunu yap deyin hatta. Evlilik boyle boyle kolaylasir. İnanin size benim kaynana deli olmasa colugu cocugu ustune atar ziv ziv gezerim vallayemek simdide gönderiyo eşim onlara ugradıgında. karının yemkelere alışamamıssındır al karnın doyar diyomuş kv gülerek anlattı bunu bana
deli miOh ne guzel iste. O yapsin siz yiyin,eline saglik yarina da sunu sunu yap deyin hatta. Evlilik boyle boyle kolaylasir. İnanin size benim kaynana deli olmasa colugu cocugu ustune atar ziv ziv gezerim vallaaksamina da evine gider yemegimi yer sonra kocamin da koluna girer temiz temiz evime giderim. Oh mis valla su kaynanalari idare edin valla zor degil. Yonetin cekin cevirin. Madem esiniz anam deyip sayip seviyor siz de ona uyun sevmeseniz de seviyormus gibi yapin. O arada nimetlerden faydalanin gercekten ciddi soyluyorum
konunu yeni gördüm şöyle yapsan müsait değiliz desen gitmeseniz nasıl olur ya da hızlıca bitirip yemekleri kendi düzeninize geçeceksiniz ne sinir bozucu şeykızlar merhaba size bi sorum olacak
ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye
ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri
ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi
ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar
Gercekten deli. Tedavi gormus uzun sure ama duzelme yok. Hakaret amaciyla soylemedim yani onu aciklayayim da banlanmayayim yok yeredeli mi
denerim bunu yapmayı bakayım ama 2 3 te sonra sen yapta biz gelelim demeye başlar az tanıdıysam
ama cocuk emanet edebilir miyim emin değilim
bu arada profil fotonuza bayılıyorum onun etkisiyle yazdıklarınızı saygıyla byük dikkatle okuyorum
benimkide genc evlendigimde 48 yasindaydi simdi 55 ama yapiosun mecburallah sabır versin bu cocugunzda tecrubelerinizle daha iyi geçer inşallah
o kadarını yapamam eli ayagı tutuyo sükür yaşlı değil ama tabiki ben oturupta ona da iş yaptırmam
Zeki olmak gerekir bu dediklerin için. Katılıyorum sanaOh ne guzel iste. O yapsin siz yiyin,eline saglik yarina da sunu sunu yap deyin hatta. Evlilik boyle boyle kolaylasir. İnanin size benim kaynana deli olmasa colugu cocugu ustune atar ziv ziv gezerim vallaaksamina da evine gider yemegimi yer sonra kocamin da koluna girer temiz temiz evime giderim. Oh mis valla su kaynanalari idare edin valla zor degil. Yonetin cekin cevirin. Madem esiniz anam deyip sayip seviyor siz de ona uyun sevmeseniz de seviyormus gibi yapin. O arada nimetlerden faydalanin gercekten ciddi soyluyorum
ay o nasıl laf öyle ...yemek simdide gönderiyo eşim onlara ugradıgında. karının yemkelere alışamamıssındır al karnın doyar diyomuş kv gülerek anlattı bunu bana
45mi
düğünde 52ydim şu an 58 im ve hamile falanda değilim bebek değil göbek ynai
o zaman evet cocukta emanet edilmez evinede fazla girilip cıkılmaz ben korkarım öyle şeylerden.Gercekten deli. Tedavi gormus uzun sure ama duzelme yok. Hakaret amaciyla soylemedim yani onu aciklayayim da banlanmayayim yok yere
Biz gelelim derse yok yok bizim ev musait degil die hemen tikayiverin agzina lafi. Atik olun tetikte bekleyin hepha saygida kusur elbette edilmez yas itibariyle bizden buyukler. He deyin gecin cogu seye. İnanin sinirlerinizi bozmaya degmez, daha yolun basindasiniz ve nasil baslarsaniz oyle de gider emin olun.
Tesekkur ederim, abidik gubidik bir sey koyacaktim dun makara olsun diye iyi ki koymamisim. Ben de degistirmeye kiyamadiydim zira. Bir defa koyunca bu guzelligi kaldiramiyor insan.
insallah dogumdan sonra saglıklı kilona dönersin hafif etli butlu göbeksizBenimki normal degil ya 160 boyum. 49 larda idim gittikçe gidiyor valla
yemek direk çöp olurdu yerse de evde bir daha ona yemek yok olurdudiiğğmiii insan öle bi kalıyo
o gün cok tuhaftıyemek direk çöp olurdu yerse de evde bir daha ona yemek yok olurdu
birde şu çorbayı okudum allahım ne saçma tatsız tuzsuzmuş çat kapı sana mı geliyor kv
Bosver anin tadini cikarin benceo zaman evet cocukta emanet edilmez evinede fazla girilip cıkılmaz ben korkarım öyle şeylerden.
cokta sorma adetleri yok yalnız hazırda beklemesemde sorun olmuyo defalarca ekmeginiz var mı alalım mı gelirken diye aradılar beni 2 kişilik ymegi 4 kişi bölüşüp yedik
en son annem onların yanında hafta içi misafir kabul etme kızım zaten yorgun oluyosun falan dedi de öyle biraz azalttılar
ama mesela az önce haberini aldım pazar yine yemege davetliyiz ve kp i aramıslar
eşime dedim bizi niye aramıyolar bende babama sordum aynı seyi ararlar demiş. beraber mi gitcez dedim sence dedi sırıtarak
inşallah çat kapı gelmeye alışmazo gün cok tuhaftıeşimi beklerken o geldi selam verdi odaları gezdi yemege baktı az oturdu gitti hiç bişey anlamamıştım öle baka kalmıştım
kesinlkle öyle. cok zor oluyo eve gel yemek yap yemge gelsinler hazırla kaldır caylarını dök ver bulasık topla vs derken bakıyorm saat 11 yıgılıyorum bi köşeye uyuyup kalıyorumBosver anin tadini cikarin bencehep boyle gitmeyecek nasilsa. Siz kendi evinize giris cikislara dikkat etmelerini saglasaniz yeterli. Yemege geliyorlarsa gelirken yemek getirsinler mesela acik acik isteyin. Calisiyorsunuz,calismasaniz da cocugunuz olur oyle surekli yemekli misafir agirlayamazsiniz haliyle.
gelsin gelsinde bari oturup bnmle muhabbet etsin telefonu eline alıp oturuyo bizde öyle tv izliyorz eşimle sonra gidiyoinşallah çat kapı gelmeye alışmazişin var senin kv ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?