Her ilişki kopma noktaları yaşıyor bence. Ben genelde kabuğuma çekilmeyi tercih ediyorum çünkü bazı zamanlar oluyor konuşarak anlaşmak imkansız artık. Sadece birbirimizi kırdığımızı farkettiğim zaman susarım genelde. İnsan içinde kendi kendine biraz düşünmeli hatalarını görmeli karşı tarafa olan sevgisini kendi içinde bulmalı. Çünkü genelde erkekler mesela senin hatan şu dediğimizde hatasını görmek yerine otomatik savunma moduna ben böyleysem sen şöylesin misillemesine geçiyor. Bu nokta anlaşmak imkansız. Gösteremiyorsun ki adama hatasını, belki aynı şekilde sen de kendi hatanı göremiyorsun.
İşte böylesi zamanlarda kenara çekil sen kendini sorgula o kendini sorgulasın. Birbirinizi özlüyor musunuz bir bakın sonra tekrar konuşur anlaşırsınız ama arada uzak kalmak iyidir iyi gelir herkes kendine çekidüzen verir.
Bunları yapabilirsin ama asla yapmaman gereken şeyi de yazayım, asla ama asla üzerine gitme ayrılmak istemiyorsan. Gerçekten ters tepiyor bulunmaz hint kumaşı olarak hissetmesine izin verme karşı tarafın.