Bitmek üzere olan bir ilişki nasıl kurtarılır

Çok toparlamaya calistim bir değil 2 değil defalarca. Hepsinde bir şekilde yerine koyduk. Şimdi diyorum ki keske yapmasaymışım. Bitecek bir şey gerçekten bitmeli çünkü. Uzatmanın gram manası yok

İlişkinin miladı dolduysa ve bir adım öteye gidemiyorsa siz ağzınızla kuşta tutsanız, amuda kalkıp elde çırpsanız biter. İlişki 2 kişi ile yaşanır. Masa ayağı gibi biri eksikse yıkılır. Siz tek başınıza sırtlarsanız belli bir süre sonra yorulur bırakırsınız. Sırtlayacak kimse kalmaz. Boşuna kendinizi yormayın derim. Biteceği varsa bitsinlerdenim.

Herkese merhaba
Daha önce bitme eşiğine gelmiş ama toparladığınız ilişkileriniz oldu mu?
Ilişki yokuş aşağı gittiğinde nasıl bir yol izlenmeli ?
Sizin deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
Teşekkür ederim
Bitmek üzere olduğu zaman ilişkinin önünde durmaktan yana değilim. Arkasına geçip daha hızlı itmek lazım ki sürüncemede kalmasın. Yapmışlığım vardır.

Kendinizi geriye çekin. Rutin günaydın iyi geceler mesajlarınız, konuşmalarınız varsa komple bırakın bunları. Psikolojim bozuk dedi diye hal hatır sorma yoklama işlerine de girmeyin. O yazmadan yazmayın aramadan aramayın. Kendinize ağırlık verin bu dönem. Daha önce yapmadığınız yeni birşeylerle uğraşmaya başlayın. Saçınızı değiştirin kıyafetlerinizi gözden geçirin. Sosyal medyanıza güzel fotoğraflar ekleyin sık sık. Buaralar çok fazla dışarı çıkılmıyor ama ne bileyim yürüyüşe çıktığınızda çekilirsiniz belki ya da süslenip püslenip arkadaşlarınızla görüntülü konuşurken çekilmiş güzel çıktığınız ssleri filan atabilirsiniz . Ona özel olarak fotoğraf göndermeyin ama hikayenize filan ekleyin. Bırakın o sorsun hayırdır nereye gidiyorsun, napıyorsun bugün ekstra güzel olmuşsun diye. O sizinle iletişim kurduğunda neşeli ve samimi olun ama ekstra iletişimi uzatma çabasına girmeyin. Yeni konu açıp muhabbeti uzatmaya çalışmayın. Telefonda konuşuyorsanız sohbetin en tatlı yerinde işiniz çıksın ben seni sonra ararım diyip aramayın. Bunların sonunda sizi uzaklaşmakla, geri çekilmekle vs. suçlarsa asla kabul etmeyin. Aa ne alakası var diye geçiştirin. Israr ederse karantina dönemi bana iyi geldi önceliklerimi gözden geçirdim tarzı yuvarlak cevaplar verin ve hakikaten öncelik sizsiniz bunu kabul edip buna göre davranın karşı tarafa da bunu yansıtın. Eğer içinde size karşı birşeyler varsa toparlar kendini mutlaka.

Genel bir soru sordum zaten. Kısacası 5 yıllık ilişkim bitmek üzere. Erkek arkadaşım psikolojisi kötü olduğu bir dönem geçiriyor. Benimle minimum iletişim kuruyor. Ve ben anlayabiliyorum yokuş aşağı gittiğimizi. Hiç böyle bir olay yaşamadığım için de yaşayan insanların deneyimlerini öğrenmek istiyorum

Çok değişkeni olan bir konu bu
Bazen insanlar sorunlu dönemlerinde kendi içlerine dönebiliyorlar. Annemin kanserinin son evresinde mesela kişisel her türlü paylaşımdan vazgeçtim, özellikle sevgilimin sen güçlü kadınsın nutuklarından kaçtım. Bunun gibi kendi hayatıyla ilgili yalnız kalmasını gerektiren bir durumsa saygı gösterin.
İlişkinizde güven, sadakat, sevginin bitmesi gibi durumlar varsa zaten zorlamanın anlamı yok, uğraşmaya değmez o tür durumlarda

Herkese merhaba
Teşekkür ederim
Zaman iyi geliyo biraz zamana bırak sinirler bı yumusasin zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler arada tatlılık yap kendini hatırlat sevgiliye

Herkese merhaba
Teşekkür ederim
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir net

Yani psikolojik sorunu her neyse kendi kendıne halletmeye sizi dahil etmemye çalışıyor belki de bahane bence oturup konuşmak netleşmek sonra devam ya da tamam bazı erkekler ne hissettiğini içinde yaşayıp karşısındakine anlatmayarak ezıyet ediyorlar.

Herkese merhaba
Teşekkür ederim
Her ne kadar uygulaması aşırı derece de zor olsada (kendimdende biliyorum geçmiş ilişkilerimdende) sanki bişiler yapmazsam pişman olurum gibi düşünülüyor. bence bu süreçte ona yapabileceğin tek şey, ona zor bir süreçten geçtiğinin farkında olduğunu bu dönemde eğer isterse yardımcı olabileceğini yanında olduğunu, birşey yapamasam dahi seni dinleyebilirim bana anlatabilirsin vs diyebilirsin. Bundan sonrası da artık tamamen ona kalmıştır. istemeyen bir insana maalesef ne kadar istesekte hiç birşey yapamayız. bunu söyledikten sonra geri çekilmeli ve beklemelisiniz. Ama baktınız halen birşey yok gittikçe uzaklaşıyorsa zaten artık yapılabilecek birşey yoktur.

Düzeltebildiğim bir ilişkim olmadı maalesef. Erkekler eğer ayrılmak istemiyor ama gerçekten bir sıkıntı yaşıyorsa maaleseef beyinleri tek bir şeye odaklanabiliyor bence. hem ilişkiyi hem sorunu yönetme konusunda beceriksizler. tamamen düz mantık ilerliyorlar.

Şuan maalesef bende de böyle bir durum var. sadece yanında olduğumu destek olabileceğimi bugünlerinde geçeceğini söyledim ama maalesefki yapabileceğimiz daha fazla birşey yok

Kurtarmaya çalışma sakın ha
Biteceği varsa bitmeli hiçbir şey zorlanmamalı sonrasında daha büyük problemler ortaya çıkar ve canın çok daha fazla yanar
:(

Karşıdaki insan da ilişkiyi kurtarmak istiyor mu? İstemiyorsa boşa vakit kaybetmeyin. İnsan tek başına dağ olamıyor, ilişki iki kişilik bir şey.

Gidene kal demiyeceksin .bırak gitmek istiyorsa gitsin tüm sonuçları da yani seni tamamen kaybedeceğini senin onun oyuncağı olmayacağını bilerek gitsin..o 5 yılı yakmayı göze alıyorsa sen de yol vereceksin olmayacsk birseyi oldurmaya calisma .bana göre kadının itmesiyle giden bir ilişkiden hayır gelmez.

Back
X