- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
Çok toparlamaya calistim bir değil 2 değil defalarca. Hepsinde bir şekilde yerine koyduk. Şimdi diyorum ki keske yapmasaymışım. Bitecek bir şey gerçekten bitmeli çünkü. Uzatmanın gram manası yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitmek üzere olduğu zaman ilişkinin önünde durmaktan yana değilim. Arkasına geçip daha hızlı itmek lazım ki sürüncemede kalmasın. Yapmışlığım vardır.Herkese merhaba
Daha önce bitme eşiğine gelmiş ama toparladığınız ilişkileriniz oldu mu?
Ilişki yokuş aşağı gittiğinde nasıl bir yol izlenmeli ?
Sizin deneyimlerinizi öğrenmek isterim.
Teşekkür ederim
Genel bir soru sordum zaten. Kısacası 5 yıllık ilişkim bitmek üzere. Erkek arkadaşım psikolojisi kötü olduğu bir dönem geçiriyor. Benimle minimum iletişim kuruyor. Ve ben anlayabiliyorum yokuş aşağı gittiğimizi. Hiç böyle bir olay yaşamadığım için de yaşayan insanların deneyimlerini öğrenmek istiyorum
Zaman iyi geliyo biraz zamana bırak sinirler bı yumusasin zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler arada tatlılık yap kendini hatırlat sevgiliyeHerkese merhaba
Teşekkür ederim
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir netHerkese merhaba
Teşekkür ederim
Her ne kadar uygulaması aşırı derece de zor olsada (kendimdende biliyorum geçmiş ilişkilerimdende) sanki bişiler yapmazsam pişman olurum gibi düşünülüyor. bence bu süreçte ona yapabileceğin tek şey, ona zor bir süreçten geçtiğinin farkında olduğunu bu dönemde eğer isterse yardımcı olabileceğini yanında olduğunu, birşey yapamasam dahi seni dinleyebilirim bana anlatabilirsin vs diyebilirsin. Bundan sonrası da artık tamamen ona kalmıştır. istemeyen bir insana maalesef ne kadar istesekte hiç birşey yapamayız. bunu söyledikten sonra geri çekilmeli ve beklemelisiniz. Ama baktınız halen birşey yok gittikçe uzaklaşıyorsa zaten artık yapılabilecek birşey yoktur.Herkese merhaba
Teşekkür ederim
Bana da öyle demişlerdi sonra bir gitti bir daha da göremedim.Bunu ifade ettim. Ama gitmek istemediğini sadece şuan iyi olmadığını söyledi
Sebep neymiş neden iş değil mişBunu ifade ettim. Ama gitmek istemediğini sadece şuan iyi olmadığını söyledi