Bitmek üzere olan evliliğim yardım

zoey1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
662
1.096
63
35
Merhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve şu an bir aylık da bir kızım var ama eşimle ayrılmanın eşiğindeyiz çünkü benim gibi bir kadına katlanmak zorunda olan bir kocam var neden böyle biriyim bilmiyorum herşey benim suçum anlayışsız dır dır vır vır Ada'mın ömrünü tükettim her günümüzü zehir ettim o kadar iyi ailesi var beni el üstünde tuttular güvenlerini sarstım eşimle kavga etmekten onlar benim bir dediğimi iki etmedikleri halde derdim ne bilmiyorum çok sinirliyim herşeye alınıyorum herkesin bana olan güveni bitti gidip eşimi kendimden kurtarmak istiyorum ama ben onu çok seviyorum kızım da var ortada lütfen kendimi düzeltmem için birşeyler söyleyin kimseyle konuşamıyorum çünkü

Farkindasin hic olmazsa.bu ne kadr onemli bir adim.kabul ediyorsun. Hepimizde gel gitler oluyor. Bendede vardi evliligimn ilk senelerinde.(arada hala yoklamiyo degil)
Ben aşkim kapismak'in kitaplarini okudum.birde evliligm icin Erkekler marstan kadinlar venusteni. Bende etkisi oldu.

Daha 1yillik evlisin ve lohusasin. Herseyi abartman cok normal. Ama karakter olarak boyleysen en azindan farkinda olman guzel. Evliliklerde en cok kavga ilk 1 yilda oluyor. Ben esimle ilk yil ne kavgalar ederdim. Simdi 5 yillik evliyim ve 2 cocugum var. Oncelikle esinle oturup adamakilli konus. Sende sevdigi ve sevmedigi ozellikleri ogren. Belkide senin sandigin kadar abartilacak ozelliklerin yoktur. Elinden geleni yap olumsuzluklarini gidermek icin. Belki yok edemezsin ama caban bile esini mutlu edecektir. Evliligin daha cok yeni. Bebeginde cok kucuk. Bence cozum bulabilirsiniz.

Farkindasin hic olmazsa.bu ne kadr onemli bir adim.kabul ediyorsun. Hepimizde gel gitler oluyor. Bendede vardi evliligimn ilk senelerinde.(arada hala yoklamiyo degil)
Ben aşkim kapismak'in kitaplarini okudum.birde evliligm icin Erkekler marstan kadinlar venusteni. Bende etkisi oldu.
Çok teşekkürler cevap yazdığın için bugüne kadar eşimi suçladım meğerse hep ben hatalı olan tarafmışım çok kötüyüm sütüm kesildi bugün üstüne

Daha 1yillik evlisin ve lohusasin. Herseyi abartman cok normal. Ama karakter olarak boyleysen en azindan farkinda olman guzel. Evliliklerde en cok kavga ilk 1 yilda oluyor. Ben esimle ilk yil ne kavgalar ederdim. Simdi 5 yillik evliyim ve 2 cocugum var. Oncelikle esinle oturup adamakilli konus. Sende sevdigi ve sevmedigi ozellikleri ogren. Belkide senin sandigin kadar abartilacak ozelliklerin yoktur. Elinden geleni yap olumsuzluklarini gidermek icin. Belki yok edemezsin ama caban bile esini mutlu edecektir. Evliligin daha cok yeni. Bebeginde cok kucuk. Bence cozum bulabilirsiniz.
Eşim herşeyi açık açık söyledi zaten karakter olarak böyleyim galiba ama ben bu olmam istemiyorum böyle biri olursam asla iyi bir insan bile olamazken Nasıl iyi bir eş ve anne olurum eşim hep anlayışlı olmuş bana yeni fark ediyorum ailesi melek gibi onlarla da kötü oldum şimdi birlikte oturuyoruz birde ben Nasıl düzelticem herşeyi yoksa çıkıp gitmekten başka çarem yok eşim tek çocuk ve çok iyi biri herşeyi var huzuru yok benim sayemde çok kötüyüm sütüm kesildi herşey çok kötü Nasıl affettirecem ki kendimi

Bu kadar kendini kotuleme. Madem esin sana tek tek soyledi herseyi sende once bunlari gercekten yapiyormusun bi dusun. Yapmamak icin neler yapabilecegini de dusun. Elinde olan b9sey kendini duzeltmek ozelliklede istiyorsan. Bu kadar canini sikma. Sen oncelikle kizini beslemek zorundasin. Onun bi gunahi yokki. En degerli sey anne sutu ve sen onu mahrum birakiyorsun kendini uzerek. Esinden bir sure iste. O surede elinden geleni yap.

hatanı biliyorsan biraz fedakarlık yapman gerekiyor..kolay degil yuva dagıtmak..cekirdek ailene sahip cık..

dua ediceksin....Allaha biraz ınanıyorsan aç bak kuran a kadın eşine nasıl davranmalı..bitince yıkılırsın...Allahtan kork canım ondan korkman seni daha sakin bir insan yapar..dua et.

inancın eksik olabilir bunnun başka açıklaması yok
İnancım eksik değil sadece eşimin de hataları var çünkü çok küfür ediyor kavga ettiğimiz gün de beni dövdü lohusa Halim'le ne olursa olsun. Ben yine evliliğim için görmezden geldim ama o hala bana düşman konuşmuyor çocuğunu bile sevmiyor gitmek istiyorum ama yapamıyorum ben kendim evlenmek istedim çünkü geri dönecek yüzüm de yok bilmiyorum ne olucak Sessizce bekliyorum kocamı seviyorum kızım var diyip sineye çekiyorum o da benim çok hatamı görmezden geldi çünkü zamana bırakıyorum artık

Back
X