Bitmek uzere olan iliskim

CellarDoor

Always a lesson...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
104
29
27
Merhaba kizlar
Ablamin bir sorunu var.uyeligi olmadigi icin kendi hesabimdan yaziyorum.simdiden okuyup yorum yapanlara. Tesekkur. Ederim.
Kizlar benim 1,5 senelik su zamana kadar mutlu surmus bir birlikteligim var.Benim gecmisimi cok irdeliyor ve bu sebepten dolayi iliskimiz kopma noktasina geldi.Gecmiste yasadigim olaylar ise bana kalirsa cok buyutulecek seyler degil ancak o cok onemsiyor
Bundan once iki erkek arkadasim oldu.ilkiyle birkac kez opustum.onunla da ciddi dusunuyordum ancak olmadi beni cok uzdu ve ayrildik.Su anki erkek arkadasim benden bunlari ogrenmek istediginde ilk basta cekindim ve anlatmadim ancak daha sonra eski erkek arkadasimla yasadiklarimi anlattim.boyle seylere cok onem veren birisi ve inanin ki tek kotu ozelligi de bu.bu olanlari ogrendikten sonra cok tepki gosterdi ve kavga ettik.ayni zamanda benden bekaret testi de istedi.yaptirmadim tabii ki de.bir haftadir aramiz cok kotu yuzden.simdi sizden tavsiye istiyorum kizlar sizce ne yapmaliyim.hepinize simdiden cok tesekkur ederim.

Ne kadar rencide edici ne kadar ayıp...Bu cesareti ona kim vermişte sizden böyle bişey istiyor...Geçmiş geçmişte kalmalır herzaman...Bir kızdan kimse böyle bişey istemeye cesaret bile etmemeli bence.Ben olsam hemen ayrılırdım.Çünkü size değer vermiyor ki bu testi istiyor...

Bence de kaçmalısın.. İlerde çok sorun olur bu ve her tartışmada -sen haklı olsan bile- ısıtıp ısıtıp önüne koyar. Tabi çekecek kadar seviyorsan devam et.Uzun bir süre sonunda aşılır ve unutulur kanaatindeyim. Tabi ikinizi tanımadığım için bu sadece bir düşünce..

Zaten bu özelliği diğer bütün iyi özelliklerini alıp götürüyordur. Erkekler bunu sorma irdeleme hatta bu olmazsa olmaz deme hakkını kendinde nasıl buluyo anlamış değilim. Bu yüzü veren de daha çok kadınlar bence. Konu sahibi napayım diye soruyorsun baksana tabiki bunu ilk dediğinde tekmeyi basmalıydın. Seni bir zar parçasına indirgeyen biri için konu açman bile saçma

neden anlattın ki birde sen onu sureklı soruyomusn gecmsıını.. canım sana bu adamdan hayır gelmez her frsatta basına kalkar yasadıklrını.. gercı ılıskı senın aranzdakı sevıye ne derumda yanı cıddyt olarkda sen bence ıyıce dusun tasın sonra ılerde skntı olmasın

allaha kıl fıkır versin ..hadi irdeliyorsun da bekaret etsti nasıl bir hakarettir.. cek resti canım...

Geçmişi didikliyeni de anlatanı da
hiç sağlıklı bulmuyorum
nasıl sorulur ya da nasıl anlatılır ki
şöyle öpüştük böyle koklaştık diye

Bekaret testi mi istemiş?
En ağır küfür değerinde benim için.

Arkasına bakmadan kaçsın diyorum.

Ayrıca ayrıntısına kadar ilişkisini paylaşması çok mantıksız olmuş bir daha
aynı hatayı yapmasın sakın.

Nasıl dayanıyosun ya gerçekten sabrına hayran kaldım.. arkana bakmadan kaç bence.. bu erkekler hep böyle aman onlar yapınca oluyo biz yapınca sorun oldu canım ya bekaret testi nedir ya ne kadar onur kırıcı nasıl katlanmışsın helal olsun sana bu sabrını onla ilişkini tamamen bitirirken kullan hiç değilse hayatın için iyi bişey yapmış olursun

Sadece öpüştün diye (afedersin) zarından şüphelenen yobaz bir zar manyağıyla işin ne? Geçmiş senin geçmişin bakire olsan yada olmasan o seni bağlar, adam bakiremisin bile demiyor test istiyor. Senin lafına değil de resmi belgeye inanacak.

Yani bu adam:
Kadının aşk yaşantıları vs olmamalı (ki kendisiyle yaşasın isteyecek) bir bencil,
Bekarete takık bir zihniyetsiz,
Senin lafına bile güvenmeyen, gidip rapor getirmeni isteyen bir ... Laf bulamadım bulsam da forumdan atılırdım galiba.

Kaç kurtar kendini

Tesekkur ederim kizlar ilgilendiginiz icin.Ben de sizin dediklerinizi dikkate alacagim.Su siralar zaten psikologa gidiyorum moralim cok bozuk bu olanlardan.Ancak sunu da soylemeliyim ki kendisinin benden once yalnizca bir tane kiz arkadasi olmus ve onunla da bu meseleler. Yuzunden ayrilmis

Tesekkur ederim kizlar ilgilendiginiz icin.Ben de sizin dediklerinizi dikkate alacagim.Su siralar zaten psikologa gidiyorum moralim cok bozuk bu olanlardan.Ancak sunu da soylemeliyim ki kendisinin benden once yalnizca bir tane kiz arkadasi olmus ve onunla da bu meseleler. Yuzunden ayrilmis

Ohoooo o zaman bu gece de bekar gezelim.. Armudun sapı üzümün çöpü derken senin ki yaşlanır gider.. Yaşlanmadan bir kaç zaman önce artık evleneyim diye evlenir. O kız da bunca yıl herkese yaşattığı işkenceleri ondan çıkarır.

Ohoooo o zaman bu gece de bekar gezelim.. Armudun sapı üzümün çöpü derken senin ki yaşlanır gider.. Yaşlanmadan bir kaç zaman önce artık evleneyim diye evlenir. O kız da bunca yıl herkese yaşattığı işkenceleri ondan çıkarır.
Cok dogru soyluyorsun.Psikologum zaman dedi.

hani merak eder şeytan dürter sorar anlarım da o kim oluyor da bekaret kontrolü isteyebiliyor?
ne zannediyor kendini, ne cüret?
bir kadın bu kadar aşağılanabilir mi?
neden sabır gösteriyorsunuz?

o da getirsin madem bakir olduğunun kanıtını...

Zara takilan erkekler kadar...

Zari korumak disinda her seyi yapip bekaretiyle ovunen kadinlar da var.

O nedenle onun bakis acisininin tuhafligini bir kenara koyalim.

Ne yapmaniz gerektigini sormak icin konu actiginiza gore siz de bu meselenin asilabilirligini sorguluyorsunuz.

Bu cocuk onceki iliskilerinize kafaya takmis...

Bekaret testi isteyecek kadar da kafayi bozmussa iliskinizin suremeyecegi asikar.

Soylediklerinden pisman olup hicbir sey olmamis gibi devam etme karari alsaniz bile...

Uc gune kalmaz sizi de kendini de yer bitirir bu cocuk yani bu is bitmis.

X