• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmesi gereken ilişkiyi bitirdim

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
Şuan içim yangın yeri. Baya baya dağılmış durumdayım.

Evliliğim ihanetle son buldu. 13 senelik ilişkimdi. 21 yasimdaydim hayatıma aldığımda. Her şeyi birlikte yaşadık birlikte öğrendik birbirimizin ilkiydik her konuda. Öyle derin öyle duygu yoğunluklu bir ilişkiydi. Sonra ağır bir göreve gitti ve orda internetten biriyle tanışıyor gönlü kayıyor beni sevmediğini anlıyor bir sürü şey söyledi. 2 ay içinde dava açıldı boşanma oldu bitti.

Bu evlilik bittikten yaklaşık 3 ay sonra falan biriyle tanıştım. Baya sahiplenici biriydi. Sanırım ihtiyacım vardı ben de etkilendim. Ilişkimiz başladı. Baya büyük kararlar aldım bu süreçte. Yaşadığım şehri degistirdim eşyalarımı sıfırladım. Yeni gelin evi gibi bir düzen kurdum . Hayatımdaki insanı bi yandan düzenime ortak etmek istiyordum bir yandan da hep içimdeki seS sonu yok diyordu.

Cok kiskanc biriydi. Kac defa ayrilik noktasina geldik her defasında kapımdan ayrılmadı senden asla vazgeçmem falan diyordu.

Dün çok tuhaf davrandı bana. Yanımdan 3 4 kere ayrıldı sigara almak için, arabada bir şey unutmuş onun için, bi de markete gitme bahanesi. Her defasında aradığımda meşguldü telefonu. Açıkçası inanılmaz rahatsız oldum. Hiç güvenli gelmedi. Peşimden çok koştuğu için de ihtimal vermedim açıkçası.

Sonra laf arasında sana güvenmiyorum dedim. Ne yapayım gideyim mi dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Ertesi gün kahvaltıdan sonra gitti.

Acikcasi o kadar buyuk sozler etmişti ki bana. Babami kaybetmistim onunla tanıştığımız dönemde. " Babanı kaybettin ama birbirimizi kazandık hayatta hep kayıplar olur yerine yeni insanlar katılır aynı güveni verecek " demişti. Çok büyük bir sözdü.

Sabah kahvaltıdan sonra hicbir şey söylemeden açıklama bile yapmadan cikti gitti. Gitti yani. Tek söz etmeden.

Sakinleştirici aldım o gittikten sonra. 15 saat aralıksız uyudum uyandım şimdi. Evimi temizliyorum kahve içiyorum kitap okuyacağım.

Hayatımın bundan sonraki kısminı yalniz gecirmeye karar verdim. Cunku guvenmek cok yorucu. Çok zehirli bir duygu. 35 yasındayım artik bir ailem olsun diye hic kimseye emek vermek istemiyorum çünkü bende hiç enerji kalmadı.

Arınmak istiyorum artık. Mutlu olmak için hickimseye ihtiyaç duymamak istiyorum.

Son düzenleme:
Hiç bir sey demeden dümdüz gitti mi yani? Çok enteresan ilk defa böyle birşey gördüm bir erkeğin sessiz sedasız gidişini😶

Üzülmeyin bence cok yolun başındayken bitmiş gitmiş bakın hem de kırıp dökmeden hakaret etmeden. Kendinizi dediğiniz gibi bir süre izole edin dinlenin. Bu adama da bir daha şans vermeyin olur mu.

Uzun bir ilişki evlilikten çıkmışsınız. Tek bir kişiyle ilkleri yaşamışsınız. Türlü türlü insanlar tanımamışsınız tanımadığınız için çok zor geliyor her şey. Tanıştığınız insanlara güvenip güvenmemekten ziyade vakit geçirmeye, eğlenmeye odaklanın derim. Tamamen eğlenin ve nasıl eğlendiğinize vakit geçirdiğinize dikkat edin. İnsanlar gelip geçici o yüzden kendinizin kıymetinizi bilin, kendinizle zaman geçirin. Yalnızlığı sevin. Vakit geçireceğiniz insanlarda olacak elbette. Biri gitti diye herşeyden umudu kesmek mantıksız.

Allah yolunuzu açık etsin onlar öyleydi diye hayatınıza girenlerin hepsi öyle olacak değil kendinize zaman vermeye karar vermeniz çok güzel.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hiç bir sey demeden dümdüz gitti mi yani? Çok enteresan ilk defa böyle birşey gördüm bir erkeğin sessiz sedasız gidişini😶

Üzülmeyin bence cok yolun başındayken bitmiş gitmiş bakın hem de kırıp dökmeden hakaret etmeden. Kendinizi dediğiniz gibi bir süre izole edin dinlenin. Bu adama da bir daha şans vermeyin olur mu.

Ay dedi tabi bir şeyler. Paranoya yapıyorsun dedi Sadece. Ama kaybetme korkusu yaşar bir hali yoktu.baya çevre falan da kurmuştuk ortak. Ben peşimden koşmasını açıklama yapmasını falan bekledim. Kovulmuş gibi davranıp gitmeyi seçti. Mart ayından beri birlikteydik işte. Bıçak gibi kesildi. Seven insan asla bırakmaz göze bile alamaz. O yüzden acımı çekip kabulleneceğim

Uzun bir ilişki evlilikten çıkmışsınız. Tek bir kişiyle ilkleri yaşamışsınız. Türlü türlü insanlar tanımamışsınız tanımadığınız için çok zor geliyor her şey. Tanıştığınız insanlara güvenip güvenmemekten ziyade vakit geçirmeye, eğlenmeye odaklanın derim. Tamamen eğlenin ve nasıl eğlendiğinize vakit geçirdiğinize dikkat edin. İnsanlar gelip geçici o yüzden kendinizin kıymetinizi bilin, kendinizle zaman geçirin. Yalnızlığı sevin. Vakit geçireceğiniz insanlarda olacak elbette. Biri gitti diye herşeyden umudu kesmek mantıksız.

Iliskilerden kestim umudumu. Insanlar ilk evliliklerinde belki de bir çok şeyi yıpratıyor harcıyor. Sonraki ilişkilerine de verecek enerji umut çaba kalmıyor.

Hiçbiryerden silmez, engellemez ama sessiz kalırsan acaba hala aynı yerde duruyor mu diye bir bahane ile mesaj atacak sana. Bu durumda yapman gereken sessızce durmak. Sadece dur. Duvar ol. O yazdıgı zaman da işte biley sorma bahanesi olabilir cevap verme. Bir sure gececek cevap alamayınca arayacak. Telefonu ac ve ona “ ha sen misin? Bişey mi vardı? Sonra konusalım mı ben ararım senı de çat diye kapat. Ama arama. Gene arayacak ya da yazacak kısa umursamaz cevaplar ver. İlişki konusu acarsa da kısmey değilmiş bosver de. Ona dert olsun, muhtemelen bana haksızlık ettın trıbıne gırıp uste cıkmaya calısacak. Asla ona istediğini verme, neler hıssettıgını ne dusundugunu soyleme hakaret etme ask dilenme. Yeni tanıdıgın cok da umursamadıgın biri gibi davran. Gorsun bakalım degersız hıssetmek nasıl oluyormus. Bu adamın gorustuklerı var ve senı onemsemıyor. Yalan soyleme acıklama yapma bahanesıne bile zahmet etmemıs. Yol ver gıtsın

Hiçbiryerden silmez, engellemez ama sessiz kalırsan acaba hala aynı yerde duruyor mu diye bir bahane ile mesaj atacak sana. Bu durumda yapman gereken sessızce durmak. Sadece dur. Duvar ol. O yazdıgı zaman da işte biley sorma bahanesi olabilir cevap verme. Bir sure gececek cevap alamayınca arayacak. Telefonu ac ve ona “ ha sen misin? Bişey mi vardı? Sonra konusalım mı ben ararım senı de çat diye kapat. Ama arama. Gene arayacak ya da yazacak kısa umursamaz cevaplar ver. İlişki konusu acarsa da kısmey değilmiş bosver de. Ona dert olsun, muhtemelen bana haksızlık ettın trıbıne gırıp uste cıkmaya calısacak. Asla ona istediğini verme, neler hıssettıgını ne dusundugunu soyleme hakaret etme ask dilenme. Yeni tanıdıgın cok da umursamadıgın biri gibi davran. Gorsun bakalım degersız hıssetmek nasıl oluyormus. Bu adamın gorustuklerı var ve senı onemsemıyor. Yalan soyleme acıklama yapma bahanesıne bile zahmet etmemıs. Yol ver gıtsın

Aynen bu sabah nasılsın yazmış. Lütfen mesaj atma, aklıma her geldiğinde ettiğin büyük sözleri nasıl yuttugunu hatırlıyorum dedim. Muhtemelen yine nasılsın mesajları atacak. Enkazıma şahit olabilmek için. Duvar olmayı düşünüyorum. Saygımı kaybettim çünkü ona karşı. Artık güvenmem güvenemem.

Kendinizi yerlere sererseniz üstünüze basarlar. Ne alaka bir erkek içim şehir değiştirmek ev kurmak falan. Siz güvenmek için kendinizden ödün veriyorsunuz sözle olmuyor bu işler kimsenin sözüne güvenilmez çünkü insanız insanlar değişir öyle beylik sözlere gerek yok. Siz de güven duymadan kendinizi paralamayın hiçbir ilişki için. Küçük değilsiniz yalnız kalmanıza gerek yok kalabileceğinizi de sanmıyorum zaten ama daha akıllı davranın ilişkilerinizde. Dram yaratmayın.

Kendinizi yerlere sererseniz üstünüze basarlar. Ne alaka bir erkek içim şehir değiştirmek ev kurmak falan. Siz güvenmek için kendinizden ödün veriyorsunuz sözle olmuyor bu işler kimsenin sözüne güvenilmez çünkü insanız insanlar değişir öyle beylik sözlere gerek yok. Siz de güven duymadan kendinizi paralamayın hiçbir ilişki için. Küçük değilsiniz yalnız kalmanıza gerek yok kalabileceğinizi de sanmıyorum zaten ama daha akıllı davranın ilişkilerinizde. Dram yaratmayın.

Ay şehir değiştirme ve ev kurma kararını onun için vermedim. Bu kararları kendim için verdim. O zamanlar yaşadığım şehirde büyük acılar bıraktım ve cesaretimi toplayıp sıfırdan bir başlangıç yaptım. Birine güvenip yol almadım yani.

Reis yazdım yazdim sildim Ne desem bilemiyorum

Kendinden başka kimseye oyle buyuk degerler verme olur mu..

Yazdıklarımdan saçımı süpürge ettiğim mi çıkıyor yaa anlamadim valla. Hiç öyle de yapmadım sadece birine güvenmek istedim büyük sözlere yeminlere kandım içimi açtım zamanımı paylaştım. Inanmasam asla saniyemi bile boşa harcamazdım. Bana ne yeminler etti bi bilsen. Ömür boyu ailen yuvan baban abin neyin eksikse oyun olacağım dedi bana. Asla senden vazgeçmem dedi. Ölmeyi tercih ederim dedi. Hepsini bir kalemde nasıl unuttu şok oldum.

Ben ondan böyle büyük sözler istemedim beklemedim açıkçası kendi serdi bütün haysiyetini ortaya. Sonra bir kalemde bitirdi.

Yolunuz açık olsun. İçinizde huzursuzlukla, çelişkilerle yaşamaktansa kendi başınıza dimdik, sağlam yaşamak en güzeli.
Her son yeni bir başlangıç. Her gün uyandığımda kendime kendim için ne kadar değerli olduğumu söylüyorum, kendisine yaslanan düşmez diyorum. Siz de düşmeyeceksiniz. Aynı zaman da kimsenin sizi üzmesine izin vermeyecek kadar da değerlisiniz.
Hayatınıza elbet birisi girecek veya siz girmek isteyeceksiniz. Edindiğiniz tecrübeler boşuna değil, hayatınızın bundan sonraki kısmı için tecrübeleriniz kullanılması için var. Onları kullanın.
Bol şans dilerim.

Hiçbir şey demeyip gitmesi gerçekten tuhaf olmuş.
Belki de birisiyle tanıştı siz de güvenmiyorum deyince fırsattan istifade kaçtı
Bundan sonraki hayatınız daha güzel olur umarım

Yolunuz açık olsun. İçinizde huzursuzlukla, çelişkilerle yaşamaktansa kendi başınıza dimdik, sağlam yaşamak en güzeli.
Her son yeni bir başlangıç. Her gün uyandığımda kendime kendim için ne kadar değerli olduğumu söylüyorum, kendisine yaslanan düşmez diyorum. Siz de düşmeyeceksiniz. Aynı zaman da kimsenin sizi üzmesine izin vermeyecek kadar da değerlisiniz.
Hayatınıza elbet birisi girecek veya siz girmek isteyeceksiniz. Edindiğiniz tecrübeler boşuna değil, hayatınızın bundan sonraki kısmı için tecrübeleriniz kullanılması için var. Onları kullanın.
Bol şans dilerim.

Çok teşekkür ederim. Bir tecrübe edindim. Kendinden emin beylik laflar eden insanlardan uzak durmam gerektiğini ogrendim. Ben bile kendime güvenip kimseye bu kadar umut veremezdim. Yaşadığım acı hayal kırıklığından...

Ben sizin bir konunuzu hatırlıyorum sanki. Yorum da yapmıştım. Boşanmayı, yaşadığınız travmayı henüz atlatamadığınızı ve ilişki için acele etmemeniz gerektiğini söylemiştim. Bir yaranız iyileşmeden bir yaranız daha oldu şimdi. Bir süre kendinize yönelin, yalnız kalın. Hayatınızda illa biri olmak zorunda değil. Hatta uzun süreli ilişkiden sonra yalnız kalınca insan uçuyormuş gibi hissediyor. Yalnızlık özgürleştiriyor insanı.

Ben kendimden örnek vereyim. Eski eşim kızımın babası kızkardeşim kanser tedavisi görürken ve vefat ettiğinde yoktu bile. Ukraynaya gitti gününü gun etti. Oysa ıyi kötü günde sensiz yaşayamam ölürüm diyen biriydi. Yani hayatta sadece kendimize güvenmeliyiz herkes hikaye. Eşim bunları yaptıysa 6 aylık ilişkinde adam neler yapmaz. Herşey gönlünce olsun. Dönüp dolaşıp geri gelirse bir gün asla kabul etme.

Back
X