Bitmesini bekleyemedimm :)

Bence tavan bu şekilde çok güzeel değilmi acaba alt kat nasıl ? alt katta bu şekilde tahtaysa evet olabilir ama bu üst kat tavandan dolayıı çok sıcak gibi geldi bana sadece mobilyanın rengi pek göztermemiş rengi mesela bi kırmızı koltuk bile canlılık katabilir :16: değilmi aykacım sen daha iyi bilirsin gerçi :16:

Canim )evet tavan boyle sicak goruntu verebilir belki ama metrekaresi az oldugu icin basik yapiyo mekani halı cok yalnis mekan ferah degil yani

Buraya dogtasin kose koltugunu almayi planliyorum.koyu kahve istersen onuda redimleyebilirim.tv onundeki duvara kanvas tablo istiyorum.hali ve perde yada tul nasil olsun bilemedim.cati oldugu icin dahada zorlaniyorum

Canim kruvaze perde yaptirabilirsin kisa perde yaptirma derim ben uzun yaptir kruvaze olabilir mesela cok da guzel olur duvar rengin degisecegi icin duvar kagidi da kullansan cok iyi olur mekan baya degisir koltugu almaga acele etme kahve renk guzel degil canim daha canli birenk bi ton olabilir

Canim kruvaze perde yaptirabilirsin kisa perde yaptirma derim ben uzun yaptir kruvaze olabilir mesela cok da guzel olur duvar rengin degisecegi icin duvar kagidi da kullansan cok iyi olur mekan baya degisir koltugu almaga acele etme kahve renk guzel degil canim daha canli birenk bi ton olabilir

Resimler icin bi fikrim yok bende gorunuyo.telefondan yukledim ondan olabilirmi acaba bilmiyorum ki
Tesekkur ederim bu arada
Yaa..ben canli bir renk hic kullanmadim biliyomusun.kahve yada krem ve beyaz kullandim hep.alt kattaki pdrdelerim kruvaze hep.bu kat daha basik diye dusunuyodum hep.iste isi bileceksin,yanlislar dokuluyo ortaya:rolleyes:

Bence tavan bu şekilde çok güzeel değilmi acaba alt kat nasıl ? alt katta bu şekilde tahtaysa evet olabilir ama bu üst kat tavandan dolayıı çok sıcak gibi geldi bana sadece mobilyanın rengi pek göztermemiş rengi mesela bi kırmızı koltuk bile canlılık katabilir :16: değilmi aykacım sen daha iyi bilirsin gerçi :16:

Alt kat bu sekilde.

Eklentiler

• $1400915533615.webp
    $1400915533615.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 113
  • $1400915543321.webp
    $1400915543321.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 132
  • $1400915551738.webp
    $1400915551738.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 119
Mesela merdiven acik pwrkeler daha koyu tavan daha sarimsi kapi ise aci kahve kucucuk bi mekanda tahtanin her tonu var nerdeyse yalniss canim

Canimbu yazdigim catikati hakkindaidi diger fotolar acilmiyo ben yeni uyeyim fotograf nasil ekleniyo ozelden mesaj bunlari bilmiyorum daha

Mesela merdiven acik pwrkeler daha koyu tavan daha sarimsi kapi ise aci kahve kucucuk bi mekanda tahtanin her tonu var nerdeyse yalniss canim

Canim su an tadilat devam ediyo asagida.kapi degisicek parkelerde..boyada cakil tasi olsun diyorum.parkeler beyaza yakin olacak.dis kapida icerden beyaz..dikkate alicam uyarilarini.simdi senden son bir ricam var.alt kat komple bos su an.ne tur mobilyalar onerirsin bana.salonun,koridorun ve yatak odamin bir duvarida kirli beyaz tas doseniyo.ozellikle nasil renkler tercih etmeliyim.

Eklentiler

• $1400928818754.webp
    $1400928818754.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 176
Canimbu yazdigim catikati hakkindaidi diger fotolar acilmiyo ben yeni uyeyim fotograf nasil ekleniyo ozelden mesaj bunlari bilmiyorum daha

Aa pardon ben bunu alt kat icin sanmistim bu yorumu.yukardaki mesajimda bunun icindi.tesekkur ediyorum cok sagol
Konu sahibi arkadasim cok tesekkur ederim konunu benimle paylastigin icin.

Ben henüz ev olayına giremedim. Hatta gelinlik bile bakmadım. Çok güzel, özel ve heyecanlı bir süreç. Evini eşyarını çok beğedim. Be de renkli şeyleri sevmiyorum kahve altın vizon tonlarını seviyorum. Sen de bu renkleri gördüm gayet güzel. Güle güle otur.

Ben henüz ev olayına giremedim. Hatta gelinlik bile bakmadım. Çok güzel, özel ve heyecanlı bir süreç. Evini eşyarını çok beğedim. Be de renkli şeyleri sevmiyorum kahve altın vizon tonlarını seviyorum. Sen de bu renkleri gördüm gayet güzel. Güle güle otur.

Aminn canım çokk teşekkür ederimmm :16:

Aa pardon ben bunu alt kat icin sanmistim bu yorumu.yukardaki mesajimda bunun icindi.tesekkur ediyorum cok sagol
Konu sahibi arkadasim cok tesekkur ederim konunu benimle paylastigin icin.

Rica ederim canım benimmm ne demek herzamannn bu arada evinin son halini muhakkak koy çokk merak ediyorum çünkü :16:

Tavanlara bayıldımmm canımm çok güzell

Ben iki yil olmustur heralde bunlari yaptirali ama simdi bu forumda daha sadelerini gordukce cok karisik gelmeye basladi bana:rolleyes:
Begendigine sevindim ama.insallah rabbim sanada icinden gecenin en guzelini versin.huzurlu mutlu bir yuva herseyin ustunde.

Canlarımmm sonunda herşey bittiii haydiii 7 sayfaya :)

Kızlarrrrrrr, Perdelerim takıldıı 6. Sayfada yorumlarınızı çok merak ediyorum öpüldünüzzz

:nazar: Önce mutfağımdan başlayım Eki Görüntüle 1056957 Eki Görüntüle 1056958 Eki Görüntüle 1056959 Eki Görüntüle 1056960 Eki Görüntüle 1056961 Eki Görüntüle 1056962 Perdem gri simdi zebra perde :)

:nazar:Oturma odam Eki Görüntüle 1056964 Eki Görüntüle 1056965 Eki Görüntüle 1056966 Eki Görüntüle 1056967 Beyaz hafif simli duvarlarımda bu arada beyaz gri simli perdem uzun yere kadar düz hafif simli Fon olarakta turkuazı terzih ettik

Yatak odamEki Görüntüle 1056969 Eki Görüntüle 1056970 Eki Görüntüle 1056971 Yatak odasında boydan boya halıları pek sevmediğim için beyaz sadece kapı girişiyle ebeveyn banyosu önüne gelecek kadar 1 metrelik halı aldık oda beyaz perdelerim krem uzun yere kadar fonlarım pudra pembe :)

Misafir odam Eki Görüntüle 1056973 Eki Görüntüle 1056974 Eki Görüntüle 1056975 Eki Görüntüle 1056976 Bu odamında perdeleri hafif Krem yere kadar yerden 1 karış yukarı kadar dantel fonları ise sütlü kahve

Gelelim hole gerçi pek resim yok artık olanı ekleyeceğim Eki Görüntüle 1056978 Eki Görüntüle 1056979 dresuarın üzerinde gri aynamız var

Evim tamamı ile bitsin herşeyiyle paylaşacağımm :) :KK16: Güzel yorumlarınızı bekliyorummmmm
canım evin çok şık maşallah güle güle otur girişindeki dresuarını ve köşe takımını çookkk beğendim fiyatları ne kadar acaba öğrenebilir miyim

Back
X