Kızlar moralim çok bozuk. Resmen bunalıma girdim artık. Huyu suyu çok değişti. Ya gözüme bakmaya kıyamayan adam beni kırmaktan çekinmez oldu. Hep düzelir umuduyla alttan aldım, ört bas ettim kavgaları uzatmadım. Ama o en ufak bişeyi uzattıkça uzatıyo. Özel dönemimdeyim ve kendisini üstü kapalı uyardım. Aşkım bir iki gün idare et beni dedim. aMA ERTESİ GÜN NOLDU BİLİYO MUSUNUZ? Aramız çok iyken birden saçma sapan davranmaya başladı. Güyya çok neşeliymişte bana şakalar yapıyomuş. Geçen şakayıda size aynen aktarıyorum. Aşkım biz ayrılsak ölürüz dedi bana çok içten bi şekilde. Bende aynı içtenlikle cvp verdim. Hemen ardından ne dedi biliyo musunuz? Ayrılalım mı? Ya ben bunu illaki ciddiye aldım. Ama yok şaka yapmış ve benim espri anlayışım sıfırmış. Devamında bunun gibi patavatsızlıkları dvm etti. Aşkım dvm ettirme bu tavrını rahatsız oldum dememe rağmen dvm ettirdi. En sonunda bi güzel kavga ettik. Konu her yere sıçradı. Ve ben gece resmen sinir krizi geçirdim. Kendisine bi sinirle bu iş bitti artık dedim onu sevdiğimi söleye söleye. Beni bunalıma soktunuda söledim. Bırakma beni dedi. Zaten bırakmamıştım kii çok seviyorum ben onu. Sabah güzelce uyandırıldım halim hatrım soruldu ve ardından film gene koptu: Ben sana iyi gelmiyorum demekki. Psikolojini ben bozuyorum. Bu işi bitirmek senin için daha hayırlı olcak. Psikolojimin neden bozuk oldunu bile bile yaptı. Çok kırgınım ama ayrılmakta istemiyorum kızlar ne yapmalıyım sizce?