- Konu Sahibi Pembekalem
-
eşinizin yaşı kaç? gerçekten bazı hareketleri çocuk gibi ama bence hemen boşanmayı düşünmeyin yinede . sizi nelerin mutsuz ettiğini, bazı tavır ve hareketlerinden hoşlanmadığınızı sakin bir dille anlatmaya çalışın. Belki zamanla sizin hissetiklerinizi anlar.
erkekler bazen tam bir çocuk olabiliyorlar canım
hele tartışma esnasında seni kaale almayıp şarkı türkü söyleyülarsa daha bi sinir bozucu oluyo
Eşine kendini ifade etmeye çalış . ikimizde yabancı bi ülkedeyiz birbirimizden başka kimimiz var ki de
günlük hayatınızda paylaşımlarınızı çoğalt yeri geldiğinde nazlı bir kız ol gönlüne gir
onun olumlu özelliklerini öv olumsuz yönlerinin seni ne kadar üzdüğünden bahset
Hepimiz birer bireyiz ve her birey bu hayatı kendi için yaşar.Evlilik çocuk oyuncağı değil evet ama eğer doğru gitmeyen birşeyler varsa seni rahatsız eden en başta ailene saygısızlığı varsa önce büyükleri araya sokup eşine biraz akıl vermelerini sağla derim.Susarak,tepki vermeyerek hiçbirşeyi çözemezsin.Şayet yine hiçbir değişim yoksa hamile kalmadan ayrıl derim.Bu konular çok hassas konular ayrıl yada devam et demekte aslında çok kolay yani tamamen senin kararın olmalı kimseden etkilenmeden.Çünkü her iki seçeneğinde zorlukları var.Eğer devam ederse eşin bu şekilde ömrün boyunca kendini mutsuz hissedeceksin yada birsüre sonra umursamayıp hayatına o şekilde yaptıklarını görmezden gelerek devam edeceksin.Eğer ayrılırsan yaşın çok genç bu yaşta ayrılmanın sorumluluğu inan ki daha büyük.Çevre direk böyle durumlarda kadını suçlar bu kız ne yaptıda eşini tutamadı vs.. gibi saçma sapan yorumlar gelecek kulağına acaba onları kaldırabilir misin?Dediğim gibi çok iyi düşünüp kendinin karar vermesi gerekiyor.
23 yıllık evlilikten sonra boşandım aslında evliliğimin ilk 6 yılında belliydi bu süreç ama hep çabalayarak devam ettirmeye uğraştım .yanlışmış meğer keşkelerimle o yıllarda yapmış olsaydım ama korkularım vardı şimdide keşkelerim bu saatten sonra hayattan hiç bir bneklentim kalmadı .
Sizin yaşınız çok genç iyice düşünün ve öyle karar verin derim .
Herkes bir dönem mutlaka neden evlendim bunca çabaya değer mi ardından nasıl boşanırım ve boşanmalımımım sorusunu sorar.
bir de evliliğinin güzel günlerini düşün belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?