bitmeyen anlayış

evet biraz fazla üzerime gidildi :) o istesin herşeyi yaparım ben ona.tedavi olunca düzelir diyosanız ben hemen araştırmaya başlıcam.düzelmez diye korkumdanda girişmek istemedim.ama ööyle aşırıyım ki sanki hiç iyileşmicem.çok teşekkür ederim yorumlarınız için. iyi ki varsınız.

Dalga mı geçiyorsun eşim beni sevmediği için mi bu kadar umursamaz diyerek?? Emin ol sevmese herşeyden huzursuzluğu çıkaran o olur. Yapma arkadaşım iş yerindekileri kıskanıpta işi bırakmak ne demek kolay mı bu zamanda iş bulmak. Hem kendine çok yazık edersin. Bak 3 yıl olmuş bebişte geliyor tadını çıkarsana hayatınızın. O seninle evli seni seçmiş bebeğinin babası.

Lütfen bu gibi saçma düşüncelerle bebeğini de eşini de kendinide üzme. Yok yapamıyorsan da hemen psikolojik tedavi gör bu şekilde ömür geçmez. Rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun seni gör bak Anne olunca ne kadar olumlu yumuşacık bi kadın olacaksın :)

Konu başlığına koptum yahu
Bitmeyen anlayış :)
Her türlü saçmalığı yapıp bana kızmıyor belli ki beni sevmiyor diyebilmenize hayran kaldım.
Ağzınızı burnunuzu kırıp yettin artık diyerek bebeğinizle sokağa atsa belli ki aşkınız depreşecek.
Bir laf varda bu duruma uygun ,işte her laf yazılmıyor buraya ..

ben gerçekten buraya saçma sapan şeyler yazın diye açmadım bu konuyu.bi akıl verin diye açtım.yok neymiş bebeğimi atarsa aşkım depreşicekmiş.kadın kadınada akıl vermiyosa dicek bişeyim yok.benim zor durumda olduğumu anlayan bi allahın kulu olmadı.lütfen yazmayın yorum filan.gerçekten.

Dalga mı geçiyorsun eşim beni sevmediği için mi bu kadar umursamaz diyerek?? Emin ol sevmese herşeyden huzursuzluğu çıkaran o olur. Yapma arkadaşım iş yerindekileri kıskanıpta işi bırakmak ne demek kolay mı bu zamanda iş bulmak. Hem kendine çok yazık edersin. Bak 3 yıl olmuş bebişte geliyor tadını çıkarsana hayatınızın. O seninle evli seni seçmiş bebeğinin babası.

Lütfen bu gibi saçma düşüncelerle bebeğini de eşini de kendinide üzme. Yok yapamıyorsan da hemen psikolojik tedavi gör bu şekilde ömür geçmez. Rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun seni gör bak Anne olunca ne kadar olumlu yumuşacık bi kadın olacaksın :)

evet onada kendimede yazık ediyorum haklısın.amin çok sağolasın. inşallah o günleride görücez.

ben gerçekten buraya saçma sapan şeyler yazın diye açmadım bu konuyu.bi akıl verin diye açtım.yok neymiş bebeğimi atarsa aşkım depreşicekmiş.kadın kadınada akıl vermiyosa dicek bişeyim yok.benim zor durumda olduğumu anlayan bi allahın kulu olmadı.lütfen yazmayın yorum filan.gerçekten.

Arkadaşım hayat kocanın sana davrandığı gibi değil.
Sıradan insanlar böyle konulara böyle yorumlar yaparlar.
Buraya da trip atıp küseceksin sanırım :) Bizde amannn kuzum affet bizi mi diyeceğiz :)

Kocama her türlü kaprisi yapıyorum bana dayanıyor acaba beni sevmiyor mu diyen birisine ne yorum yazılabilirse o yorumlar yazılmış.
Dört yıl olmuş tedavi olsam mı olmasam mı diyorsun.
Allah insana şans verir kullanmaz kıymetini bilmezsen beter duruma düşersin.
Sen bilirsin..

eşimde bir terslik yok mu diye sormuşsunuz ya;benim eşimle karşılaştırırsak var
ama hangisi düz hangisi ters Allah bilir

evet biraz fazla üzerime gidildi :) o istesin herşeyi yaparım ben ona.tedavi olunca düzelir diyosanız ben hemen araştırmaya başlıcam.düzelmez diye korkumdanda girişmek istemedim.ama ööyle aşırıyım ki sanki hiç iyileşmicem.çok teşekkür ederim yorumlarınız için. iyi ki varsınız.

Büyük bir psikolojik sorununuz yok ki. Pek çok insanın yaptığı bişey bu. Siz dozajı biraz abartmışsınız. İstedikten sonra bırakılmayacak bir şey değil bu da..
Tamamen geçmese bile azaltırsınız. Kıskançlık azıcık olmalı zaten bence eşler arasında..
Bi işe başlamak bitirmenin yarısıdır derler.. İstedikten sonra halledilmeyecek mesele değil..

ceren, bacım sen ne istiyosun?
adamda peygamber sabrı var onun teşhisi belli de seninki konusunda yorum yapmak istemiyorum ama tedavisi şart bunu bil, kimse vazgeçilmez değildir sabırda sonsuz değildir

3 yıldan önce 1 yılda nişanlılık ve sevgililik dönemi var etti 4 yıl.ve ben başından beri böyleyim.herşeyi bile bile evlendi.bana tedavi ol demedi.ben kendimin farkındayım.gülüyorum neşeliyim 1 dediğini 2 etmem gözünün içine bakar onu mutlu edicek herşeyi yaparım.ama olay kıskançlığa gelince benim gözüm dönüyo.

Demek ki sizi kıskançlığınızla kabul etmiş. Sevmezse bu duruma katlanmazdı.
Umursamadığın böyle yapsaydı yanında sizi istemez, barışmak için ilk adımı hep o atmazdı.

Bu durumu dert ettiğinizi eşinize söylediniz mi ? Dert ettiğinizi söylemediyseniz bence yine söylemeyin.
Terapi alsanız duygusal anlamda kendinizi kontrol edecek hale gelirsiniz.
Kendinizi de eşinizi de yıpratmamış olursunuz.
Herşeyin bir kopma noktası olabileceğini unutmayın olur mu ?

konuya sadece şöyle bir baktım allah yardımcınız olsun umarım düzelir ancak bu sadece sizin çabalarınızla olmaz yardım almalısınız.
buradan birkaç şey söylemek istiyorum gerçekten insan psikolojisinden anlamayan bir çok kişi var yangına körükle gidiliyor konu sahibi zaten bu dertten müzdarip sizden akıl istiyor eleştiri değil. oda farkında yaptıklarının saçma olduğunun size nasıl davranılması gerektiğini soruyor. farzedinki kadın bir labirentte ve çıkış için size ihtiyacı var niye saga saptın diye yahut niye girdin bu labirente diye çarmağa germek ne kadar yerinde bir düşünün. estek olmayın destek olun bu konuda benimde yaralarım olduğu için söylüyorum surada yazılanlar haksız yere yapılan eleştiriler gerçekten çok acımasız.

Büyük bir psikolojik sorununuz yok ki. Pek çok insanın yaptığı bişey bu. Siz dozajı biraz abartmışsınız. İstedikten sonra bırakılmayacak bir şey değil bu da..
Tamamen geçmese bile azaltırsınız. Kıskançlık azıcık olmalı zaten bence eşler arasında..
Bi işe başlamak bitirmenin yarısıdır derler.. İstedikten sonra halledilmeyecek mesele değil..

sakuura gerçekten büyük moral verdiniz.ve bu cesaretle herşeyi düzeltceğimden eminim.nasıl teşekkür etsem bilemedim.

Arkadaşım kusura bakma sürekli 'ARIZA' çıkartıyorsun.Nereye kadar böyle devam edilir bilemiyorum.
'Deveye diken yaranır' misali yoksa bu adam beni sevmiyor mu?diye yine problem cıkaracak yer arıyosun.
Sanada eşinede yazık.Daha esnek olup problem odaklı değil çözüm odaklı ilişkiler kurmalısın.

Son düzenleme:
konuya sadece şöyle bir baktım allah yardımcınız olsun umarım düzelir ancak bu sadece sizin çabalarınızla olmaz yardım almalısınız.
buradan birkaç şey söylemek istiyorum gerçekten insan psikolojisinden anlamayan bir çok kişi var yangına körükle gidiliyor konu sahibi zaten bu dertten müzdarip sizden akıl istiyor eleştiri değil. oda farkında yaptıklarının saçma olduğunun size nasıl davranılması gerektiğini soruyor. farzedinki kadın bir labirentte ve çıkış için size ihtiyacı var niye saga saptın diye yahut niye girdin bu labirente diye çarmağa germek ne kadar yerinde bir düşünün. estek olmayın destek olun bu konuda benimde yaralarım olduğu için söylüyorum surada yazılanlar haksız yere yapılan eleştiriler gerçekten çok acımasız.

ben iyi hissetsem zaten yazmazdm buraya.size ihtiyacım olduğu için yazdm.birini deli gibi severken onu incittiğinizi hissetmek insanı mahvediyo.incitiyosunuz ama kendinize durda diyemiyosunuz .allah çok çok razı olsun bu desteğiniz için.

Ek olarak, kadınlar karşısındakinin sabrı kadar kendini ayarlıyor aslında farketmeselerde.
Kaprisi kaldırabildiği kadar yükleniriz. :)
Bu yüzden belkide eşinizin sabrı oldukça siz azaltmak istememişsiniz bu içinizdeki kıskançlığı.
Tedavi şeklinde değilde rahatlatıcı terapiler var, deneyebilirsiniz.

Kendini görebilmek kolay değil, görüyorsanız demek ki hastalık derecesinde değil bu durumunuz diye düşünüyorum, sadece abarmışsınız. :)

Ek olarak, kadınlar karşısındakinin sabrı kadar kendini ayarlıyor aslında farketmeselerde.
Kaprisi kaldırabildiği kadar yükleniriz. :)
Bu yüzden belkide eşinizin sabrı oldukça siz azaltmak istememişsiniz bu içinizdeki kıskançlığı.
Tedavi şeklinde değilde rahatlatıcı terapiler var, deneyebilirsiniz.

Kendini görebilmek kolay değil, görüyorsanız demek ki hastalık derecesinde değil bu durumunuz diye düşünüyorum, sadece abarmışsınız. :)

kendimi bi konuda rahatlatıyorum sonra kuruyorumda kuruyourm yine mahvoluyorum.terapi olsun tedavi olsun belki daha önce başlardım ama dediğiniz gibi eşim hiç tepki vermediği için gerek duymadım belkide.ama artık onu incitiyorum hissine kapıldğm için sizlere sormak istedim

ben iyi hissetsem zaten yazmazdm buraya.size ihtiyacım olduğu için yazdm.birini deli gibi severken onu incittiğinizi hissetmek insanı mahvediyo.incitiyosunuz ama kendinize durda diyemiyosunuz .allah çok çok razı olsun bu desteğiniz için.

eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar tabiri caizse. size sunu çok rahat söyleyebilirim ceren ben 2.5 yıldır evliyim bende kıskanç biriyim ama bu bile aramızda şaka yollu bir hal alıyor eğer hoşlanmadığı birşey varsa yapmamaya özen gösteriyorum kendimi frenliyorum ve şu bir gerçek bazen bizler bu kıskançlıklarla eşlerimizi bunaltıyoruz bir değilse bile ikincide artık yeter diyor adam en iyisi herşeyi dozunda ayarlamak şu aşamada kendinize bi çeki düzen verip artık düşünmeyerek işe başlayın zaten başarmış olacaksınız insan beyninin yapamayacağı hiçbir şey yoktur hele bu bir kadın beyniyse. bende bir çok sıkıntımın üstesinden düşünmeyerek kendime dert yaratmayarak geldim ve etkilide oldu. kendinize inanın ve bunu başarın bu kadar yardıma ihtiyacınız varsada alın çekinmeyin insanın midesi ağrıyınca doktora gitmiyormu şimdide ruhunuz ağrı çekiyor bu gözle bakın olaya ve fazla büyütmeyin insan saglığı herşeyin üstünde..

Başta hamilelik psikolojisi sandım ama sen basta da boyleymişsin..
Yapma arkadaşım..Sonra kocam benı aldattı dıye konu acarsın buralara..
e adam karısından ilgi goremeyınce(onların bahanesi..kesınlıkle destekledıgım dusunulmesın) gozu dısarı kayıverıyor..
Bu kadar üstüne gidilmez bir erkeğin..!!
Devam edersen o anlayış birgün bitecektir..emin ol buna..

Son düzenleme:
kendimi bi konuda rahatlatıyorum sonra kuruyorumda kuruyourm yine mahvoluyorum.terapi olsun tedavi olsun belki daha önce başlardım ama dediğiniz gibi eşim hiç tepki vermediği için gerek duymadım belkide.ama artık onu incitiyorum hissine kapıldğm için sizlere sormak istedim

Çiftler arasında en önemli konulardan biri, kendilerinde olan eksiklikleri, yanlışlıkları görüp değişmek için çabalamaktır.
Böyle evlilikler hep yapılandırılarak devam eder, uzun ömürlü olur inşaallah.

Sizde inşaallah aynı şekilde bu duygunuzu biraz azaltıp beraberce daha huzurlu bir şekilde devam edersiniz evliliğinize. :nazar:

Çevrede az sayıda bu kadar sabırlı erkek olunca doğal olarak bazı kişiler tepki veriyor bu duruma. :)

olsun bu yaptıgın bence büyük ılerleme..kendı yanlışlarının farkındasın..tedavısı tabıkı var..sınırlerın gergın belkı cocukluktan belkı baska problemlerınden.senın sınırlenmen dıger ınsanlara göre daha kolay..bır doktora danıs.emın ol sana cok yararı olacaktır..

Back
X