eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar tabiri caizse. size sunu çok rahat söyleyebilirim ceren ben 2.5 yıldır evliyim bende kıskanç biriyim ama bu bile aramızda şaka yollu bir hal alıyor eğer hoşlanmadığı birşey varsa yapmamaya özen gösteriyorum kendimi frenliyorum ve şu bir gerçek bazen bizler bu kıskançlıklarla eşlerimizi bunaltıyoruz bir değilse bile ikincide artık yeter diyor adam en iyisi herşeyi dozunda ayarlamak şu aşamada kendinize bi çeki düzen verip artık düşünmeyerek işe başlayın zaten başarmış olacaksınız insan beyninin yapamayacağı hiçbir şey yoktur hele bu bir kadın beyniyse. bende bir çok sıkıntımın üstesinden düşünmeyerek kendime dert yaratmayarak geldim ve etkilide oldu. kendinize inanın ve bunu başarın bu kadar yardıma ihtiyacınız varsada alın çekinmeyin insanın midesi ağrıyınca doktora gitmiyormu şimdide ruhunuz ağrı çekiyor bu gözle bakın olaya ve fazla büyütmeyin insan saglığı herşeyin üstünde..
canımsın.gerçekten.ve çok haklısın.herşeyin beynimde bittiğini kabullenmeliyim önce.ben öyle hızlı krıp döktüm ki herşeyi.ve karşmda nazik bi adam yok aslında.kavgalara karışmış noluyo birader havalarında bildiğin türk erkeği var maço yani bildiğiniz.yumşak huylu entel bi adam değil bana katlanan.ve bu adam dün gece benim çkardığım hır gürden sonra beni göğsüne yatırdı şöyle bi baktım hafiften.gözleri dolmuştu ve bana ben seninle hep mutluluk istiyorum dedi.işde o an içim cız etti ve şimdi sizle paylaşıyorum.nlur beni anlayın.ben kötü biri değilim hiç olmadım