bitmeyen anlayış

Bence de pes adama resmen hakaret etmiş...

Belki adam seviyor karısını bu yüzden hep alttan alıyor. Kadının ağzına iki tane ağzına çaksa, o yorumu yapan arkadaşın hoşuna gidecekti galiba...

Guzelim, adamin bir ayaginin altina paspas olmadigi kalmis..valla cok sanslisin,bu adamda peygamber sabri falanmi var..bence seninki kiskanclik degil hastalik,,,hemen bir psikiyatriste git,tedavi ol..fazla naz asik usandirirmis...

Benim anlayamadığım eşinin seni sevmediğini nereden çıkarttın. Senin her dediğini yapan kıskançlık krizlerine katlanan. Aklın bende kalmasın diye gittiği her yere seni davet eden. İnsanlarla ilişkilerini senin isteğine göre düzenleyen ve daha anlattığın bir sürü iyi özellikleri taşıyan biriyle evlisin.

Sorunlu olan kişi kendini gösteriyorsun ki bu adam seni bu halinle bile kabul etmiş. Böyle biri ben sevmiyor mu dersen Allah taş eder insanı

Senin istediğin ben kızınca oda bana kızsın şikayet etsin karşılık versin istiyorsun belki ama bu olaylarda ilişkiyi hep yıpratıyor. Keşke biraz anlayışlı taraf sen olabilsen eşin gibi düşünebilsen.

Tabiki bana kizsin istemiyorum.oyle sacma bi dusunceydi.ama suan iyilesmek icin ne kadar cabaladigimi gorseniz bana gulerdiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…