Bitmeyen Borçlarımız..:(

5,5 aylık evliyim 2 aylık hamileyim eşimde bende memuruz gelirimiz 4700 civarında ama hesaplarımız ekside maalesef. elimize geçen gidiyor borçlara ve 2 aydır eksideyiz. bu duruma üzülüyorum çocuk kasım ayında olacak ve o zamanda borçlarımız bitmiyor. nasıl oldu derseniz bende anlamıyorum eşimin arabası vardı bekarken evlenince arabasınınkredisini öğrenim 2015 martta bitecekmiş aylık 970 lira. ev kirası 715 lira. benim kredi kartımdan yapmıştık düğün harcamalarını birazda eşiminkinden ve hernasılsa eşimin ailesi bize eşya konusunda yardım etmişti. aylık kredi karı ödemeleri,miz 2500 ün altına düşmedi. ekside de 300-400 oluyoruz yani anlayacağınız ucu ucuna yetiyor herşey ve arabayı sattık dolar yaptık ondanda 1500 lira kaybımız oldu. hastalanıyorum gece acile gidiyorum arabayı yeniden almamız lazım 15000 lira paramız var ya da yok.eşimin bekarken bize yardım ederler dediği ailesi (çok severim bu arada) bize yardımı bırak kendilerine yardım bekliyorlar ve maalesef eşimde ediyor ama ne kadar ben bilmiyorum. bu günlerde geçecekte benim bu evlilikte gezme tozma ihtiyacım geri gelecekmi.yaş 30 küçükte değilim. arabamız olsa şuan yaşadığım ve hiç gezilecek yeri olmayan gutubet şehirden çıkıp başka yerleri gezerdik. olmuyor. eşim güya bana bunun çok kolay olduğunu söylemişti. ne gezerrr. evlilik farklı bir durum. altınlarımı sorarsanız 25 milyarlık bilezğim var ev dışında hiç bir şeye bozdurmayacağım. (büyük konuşmayayım) ayrıca ev eşyası olarak herşeyin azını aldım tv im bile yok. 2 odama bekarlık pedemi taktım defolu halılar aldım. aman benimde canım sıkılıyor bu borçlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…