- Konu Sahibi gelinciK8787
-
hımm anladım canım o zaman sende haklısın tabiikii.. bu kadar emek wermişsiniz doğal olarak da istemeniz normal.. ew konusunu gerçekten de brz geç alabilirdiniz ama eşin acele etmiş yapck bşy yok..
ama neden 5 yıl sonra kii aldığınız ewde hemen oturamıyor musunuz??
Eleştirmek için değil, eşinizin böyle düşünüyorolabileceğini söyledim
Böyle borçların altına , ev almalara falan eşler beraber karar verir, çünkü buyük
İki kişi tarafından taşınır.
Eşiniz onayınızı almadı mı sizin?
Kadınların daha fazla yükü oluyor malesef, erkekler genelde pek sever kadın çalışsada hayatın tüm yükü
üstündeymiş bir kenara çekikivermeyi.
Bebeğiniz çok küçük henüz, bunaldığınızı, nefes almak istediğinizi anlatın bence.
Hafta sonları bebişi aşıp kahvaltıya, bazen bir kahve içmeye gidin.
Borç ödüyorsunuz diye kendinizden vazgeçmeyin.
Bu hayat düzeni alışkanlık haline gelirse bu sarmaldan çıkamazsınız
700 lra çocuğun masrafı 1400 ev aidatı 400 oturduğum evin kirası 100 apartman aidatı 1000 küsür kredi kartı borçalrı 4000 gelirimiz var
bilmiyorum ne yapabileceğimi adam benimle vakit geçirmeyide sevmiyor varsa yoksa arkadaşları bir yere götürse çay içsek bunu bile çok görüyor bana nişanlıyken hep gezdirirdi rüya gibiydi evlenir evlenmezde bu kadar dönülmez ki çok konuştum çok kavgalar ettik ama arpa boyu kadar yol alamadık arkadaşlarını söylesem aileme gittiğimi kafama kakıyor aileyle arkadaş bir mi bana herşeyi çok görüyor nefes alam şansı vermiyor benim çektiğim parayla rezillik
daha ne olsun ya 4000 lira geliriz var ve siz geçinemiyorum diyorsunuz hemen çocuk yapmasydın o vakit. bu kadar lüksü bir arda yaşamayazsın ki. çekip gitsen baba evinde çok mu farklı olacak
Demek evlenene kadar içindeki öküzü kamufle etmiş.
Bunla cimrilikten daha büyük sorun.
İnsan borç öderken bazı şeylerden feragat edebilir , ama sizin eşiniz değer vermiyor size bence
Malesef... Onun nezdinde doğuran para getiren hizmet eden insanım ayrılsam ben seni boşamam diyor resmen boşasan dinen yine boşamam diyor ne yapmak isteidğini bir anlasam
anlatamadım galiba herşeyi bir arada siteyen eşimdi bebeğime birşey demek istemiyorum ama ilk günden bebek diyende eşimdi
obunu anlayamadı biraz benim gönlümü yapaydı hayat daha kolay olurdu, herşey onun istediği şekilde olsun istiyorSiz karar verdikten sonra bir halt edemez,
Dinen kadınında boşama hakkı var ayrıca, bağladım çözene kadar bende diye düşünmesin.
Biraz daha sabret, mücadele et, bebeğin büyüsün , atanmak için uğraş canım.
Bu arada bazı şeyleriyoluna koymaya çalış.
Sen mutlu olmadıkça , evliliğinde mutlu olamayacağını anlamalı.
Olmuyorsa da olmuyor , yazık daha yeni evli sayılırsınız, bebeğinde çok küçük.
Hemen bebhk diye tutturmasında bile , gidemeyecek şekilde bağlan diye mi istedi diye şüphelendim açıkçası
hiç mi konuşma hakkınız olmadı hiç mi biraz duralım diyemediniz. çalışıyorsanız daha ne istiyorsunuz bu ülkede 850 lira maaş alıp kaç çocuk okutup evini geçindiren insanlar var. ama insanımız hiç doymak bilmez. gezip tozmak istiyorsanız gezin tozun benimde borcum harcım vardı bende kiradayım ama birileri istedi diyte çocuk yapmadım birileri istedi diye lüks ev eşyaları almadım. ki benim gelirim sizinkinin yarısı kadar. ama hergün gezerim tozarım her yıl tatilime giderim. haftada kaç gece yemeğe giderim. ayda kaç defa tiyatro sineme yaparım . aklımda neden kalsın hayatımı yaşarım. ikinci çocuguda yapında beraber büyüsünler
obunu anlayamadı biraz benim gönlümü yapaydı hayat daha kolay olurdu, herşey onun istediği şekilde olsun istiyor
sizde haklısınız ne diyim, bebeğim belki olmaz diye korunmak istemedim çünkü dktr bebeğin zor olur demişti, eşyaları alırkende ses çıkartmadım evt ama evde hiç gönlüm olmadı emri vaki yapıldı
4000 tl gelirle mi boğuluyorsunuz
Malesef... Onun nezdinde doğuran para getiren hizmet eden insanım ayrılsam ben seni boşamam diyor resmen boşasan dinen yine boşamam diyor ne yapmak isteidğini bir anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?