Bitmeyen cinsiyet sorunu

fridabaci

Yağmur, kahve, müzik
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
799
1.715
63
Arkadaşlar merhaba, bugün 3. Kez cinsiyet için doktora gittim fakat yine bir sonuç alamadım. Elbette kız ya da erkek olmasının bir önemi yok ama çok merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi 3 farklı fotoğraf ekleyeceğim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_20211229_213920.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20211221_214549.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20211221_214543.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 123
Sitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)
Uzaylıya benzeyen ultrason görüntüsünden hemen ne olduğunu çıkartabilen doktorlarımızı alkışlıyorum. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.

Uzaylıya benzeyen ultrason görüntüsünden hemen ne olduğunu çıkartabilen doktorlarımızı alkışlıyorum. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Teşekkür ederim sağolun vallahi doktor bana çok tatlı çıktı dediğinde ben bile ne tatlısı aynı uzaylıya benziyor demiştim zor iş doğrusu

Sitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)
Hmm bilmiyodum tahminde bulunulduğunu evet haklısınız insan çok merak ediyor en heyecanlı zamanlar ama artık çok erken öğreniliyor aslında sizin doktor neden gorememiski

Ben yabancı sitelerden bakmıştım oradan tahmin ediyorum kafadan salllamadim ama tabiki hayırlı ve sağlıklı olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…