Sitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)Doktor görememişse bi nasıl görebiliriz Allah aşkına …
Sitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)Ben öğretmenim :) doktor değilim anlayayim, biz nerden bilelim ki
Evet ilk çocuk çok teşekkür ederimİlk çocuk sanırım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .
Tahminim yok
Uzaylıya benzeyen ultrason görüntüsünden hemen ne olduğunu çıkartabilen doktorlarımızı alkışlıyorum. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.Sitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim sağolun vallahi doktor bana çok tatlı çıktı dediğinde ben bile ne tatlısı aynı uzaylıya benziyor demiştim zor iş doğrusuUzaylıya benzeyen ultrason görüntüsünden hemen ne olduğunu çıkartabilen doktorlarımızı alkışlıyorum. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Hmm bilmiyodum tahminde bulunulduğunuSitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)
Teşekkür ederim sağolunBen erkek diyorumHayırlı olsun!
Hiç bilmiyorum 18.haftadayım üstelikHmm bilmiyodum tahminde bulunulduğunuevet haklısınız insan çok merak ediyor en heyecanlı zamanlar ama artık çok erken öğreniliyor aslında sizin doktor neden gorememiski
Belki içimize doğar:))Doktor görememişse bi nasıl görebiliriz Allah aşkına …
Müthiş tahmin bence tutturdunuzDur dur ben görüyorum sanki
%50 kız gibi duruyor, %50 erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?