Kız kız benceBelki içimize doğar:))
Çok teşekkür ederim ben erkek hissediyorum ama etrafımdaki herkes şimdiye kadar göstermediyse kızdır diyor bu edenle çok muallaktayım doktor da göremeyince buralara düştümBenim ikinci oglum cok uzun bir süre kendini saklamistiInsan merak ediyor tabi. Bolca sabir diliyorum Allah saglikla kucaga almayi nasip etsin❤
Ben de kiz diyorumKız kız bence
Öyle mi canı sağolsun sonuçta nokta atışı beklemiyoruz ama heyecanımı sizinle paylaşmak rahatlatıyor beniSitede meşhur bi arkadaş vardı cinsiyet tahmini yapan bizimkine erkek demiştikızım oldu Yani siz doktorun görmesini bekleseniz daha iyi olur bence
Teşekkür ederim
O arkadaşlar gebelik bölümünde ama değil mi? Bdv’nin göbeğinde cinsiyet tahmini yapmasak daha iyi olur sanki.Sitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)
Hepsini okudum yüzde 50 yüzde 50Bebeğin Cinsiyetini Tahmin Etmek İçin Başvurulan Geleneksel Yöntemler
Bebek bekleyen birçok çift, bebeğin cinsiyetini tahmin etmek için geleneksel yollara başvuruyor. Bu yöntemlerin çoğu kulağa ilginç gelse delistelist.com
Teşekkür ederim ama aşk olsun herkes uzaylı gibi gördü çocuğumu siz nasıl göremedinizAblam hamile olduğunda sürekli şu değişik fotoları atıp yeğenine bak diyip duruyordu yani orda bi damladan başka birşey göremiyordum o yüzden aşırı anlamsız bakıyodum. Bu da o anlardan birisiAllah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Kafadan sallayayim duymai istiyorsaniz.Erkek.Sitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)
Uzaylıya da benziyo azcık ıhıhııhıHepsini okudum yüzde 50 yüzde 50
Teşekkür ederim ama aşk olsun herkes uzaylı gibi gördü çocuğumu siz nasıl göremediniz
Yaa cok tatlısınÖyle mi canı sağolsun sonuçta nokta atışı beklemiyoruz ama heyecanımı sizinle paylaşmak rahatlatıyor beni
Çok teşekkür ederimYaa cok tatlısınrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Seninle ayni haftadayiz benim cinsiyet 15+4de belli oldu degisir belki diye bekledim 17+4de yani dün garantilendiArkadaşlar merhaba, bugün 3. Kez cinsiyet için doktora gittim fakat yine bir sonuç alamadım. Elbette kız ya da erkek olmasının bir önemi yok ama çok merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi 3 farklı fotoğraf ekleyeceğim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2978547
USGleri mi karıştırdı acaba. Bana da kız demişti, oğlum oldu. ^_^Sitede meşhur bi arkadaş vardı cinsiyet tahmini yapan bizimkine erkek demiştikızım oldu Yani siz doktorun görmesini bekleseniz daha iyi olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?