Bitmeyen cinsiyet sorunu

Benim ikinci oglum cok uzun bir süre kendini saklamisti Insan merak ediyor tabi. Bolca sabir diliyorum Allah saglikla kucaga almayi nasip etsin❤
Çok teşekkür ederim ben erkek hissediyorum ama etrafımdaki herkes şimdiye kadar göstermediyse kızdır diyor bu edenle çok muallaktayım doktor da göremeyince buralara düştüm

Sitede meşhur bi arkadaş vardı cinsiyet tahmini yapan bizimkine erkek demişti kızım oldu Yani siz doktorun görmesini bekleseniz daha iyi olur bence
Öyle mi canı sağolsun sonuçta nokta atışı beklemiyoruz ama heyecanımı sizinle paylaşmak rahatlatıyor beni

Ablam hamile olduğunda sürekli şu değişik fotoları atıp yeğenine bak diyip duruyordu yani orda bi damladan başka birşey göremiyordum o yüzden aşırı anlamsız bakıyodum. Bu da o anlardan birisi Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Sitede tahmin de bulunan arkadaşlar var. Tutar tutmaz insan bir şey duymak istiyor maruz görün heyecanımı lütfen :)
O arkadaşlar gebelik bölümünde ama değil mi? Bdv’nin göbeğinde cinsiyet tahmini yapmasak daha iyi olur sanki.

Hepsini okudum yüzde 50 yüzde 50
Teşekkür ederim ama aşk olsun herkes uzaylı gibi gördü çocuğumu siz nasıl göremediniz

Seninle ayni haftadayiz benim cinsiyet 15+4de belli oldu degisir belki diye bekledim 17+4de yani dün garantilendi
Merak ettim dogrusu doktor neden olarak ne dedi yani neden göremiyormuş

Oğlanlar daha çabuk anlaşılıyor, 18 haftada çıkmadıysa belki de kızdır diyorum Kız yada oğlan hiç fark etmiyor sağlıkla kucağınıza alın

Oğlum 12. Haftada yüzde doksan netice vermişti

Daha mercimek kadar ama masallah göbeği yaymış da oturuyor paşa erkek geliyor hadi hayırlı olsun

Yalniz simdi hatirladim.Ben de sormustum bi baslik vardi hatta cinsiyet tahmini diye.Bir kiz bir erkek demisti arkadas.Tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…