- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
O kese sekli bence hikaye ya.Benimkilerin keseleri biri ince uzun digeri top gibi yuvarlakti.Ona istinaden sanirim bir kiz bir erkek demisti ama iki tane pipilim varZerre bilgim olmamakla birlikte, sadece oğlumun kese şeklinden yola çıkarak kız diyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Bu arada, doktorum 18. hafta dolmadan cinsiyeti daha önce görmesine rağmen bize söylememişti. Zira, daha erken haftalarda yapılan tahminlerde ciddi sapmalar olabiliyormuş. Bir de etik değil derdi... Hey gidi günler.
Doktor göstermiyor dedi yolladı beniSeninle ayni haftadayiz benim cinsiyet 15+4de belli oldu degisir belki diye bekledim 17+4de yani dün garantilendi
Merak ettim dogrusu doktor neden olarak ne dedi yani neden göremiyormuş
Nasipse bir dahaki kontrole diyelimDoktor göstermiyor dedi yolladı beni
Allah bağışlasın, hep güzel günlerini görün.O kese sekli bence hikaye ya.Benimkilerin keseleri biri ince uzun digeri top gibi yuvarlakti.Ona istinaden sanirim bir kiz bir erkek demisti ama iki tane pipilim var
Çok teşekkür ederim çok sağolunBenim içimden kız geçti.Az önce hamile bir arkadaşım yanımdaydı, onun da kızı olacak. Sağlıkla gelsinler
Ben de 30 haftalık hamileyim canım anne ilk ne hissediyorsa büyük ihtimal o oluyoArkadaşlar merhaba, bugün 3. Kez cinsiyet için doktora gittim fakat yine bir sonuç alamadım. Elbette kız ya da erkek olmasının bir önemi yok ama çok merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi 3 farklı fotoğraf ekleyeceğim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2978547
YaaallaaanBen de 30 haftalık hamileyim canım anne ilk ne hissediyorsa büyük ihtimal o oluyoben işk öğrendiğimde hep erkek demiştim içime öyle doğuyordu ve erkek benim bebiş . Tabiki sağlıkla gelsin dünya ya hayırlı bir evlat olsun sizlere ama erkek gibi geldi bana keseden dolayı. İnşaAllah sağlıkla alırsın kucağına
Amin çok teşekkür ederimBenim içimden kız geçti.Az önce hamile bir arkadaşım yanımdaydı, onun da kızı olacak. Sağlıkla gelsinler
Allah herkese bi kız evladı nasip etsinYaaallaaan
Ben kızım olacak diye gezdim, kızım diye sevdim. Doktor erkek dedikçe kız o kız iyi bak kordondur derdim değişir diye bekledim o kadar da emindm. Oğlum oldu
İlk fotoya göre kız ama 2.de de erkek ya.emin olamadım şimdi.Arkadaşlar merhaba, bugün 3. Kez cinsiyet için doktora gittim fakat yine bir sonuç alamadım. Elbette kız ya da erkek olmasının bir önemi yok ama çok merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi 3 farklı fotoğraf ekleyeceğim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2978547
AynenDoktor görememişse bi nasıl görebiliriz Allah aşkına …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?