Bitmeyen derdim

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
408
Selam kızlar artık benden bıktınız biliyorum
Kocam olacak hasta bir saat önce yine sudan sebeplerle tartışma çıkardı ve beni dövdü saçlarımı kopardı ayagıma ve sag tarafıma yumruk attı .sebep de ben bebeğimi hala emzirdiğim için oruç tutamıyorum .sabah kahvaltı hazırladım ama onun çenesi yüzünden kahvaltı bile edemedim zaten evde olduğu zaman bana yemek bile zehir oluyor. Oğlum oyun oynuyor mutfağın kapısını açıp kapattı son olarak kapatıp oturma odasına gitti bebeğim babası da orda bilgisayarla meşgul beyefendi rahatsız olacak ki bana gel çocuğu al dedi o sırada çocuk yere düştü diye bana vurdu ..üzerine de beni evden kovuyor anne babamı araryıp olmadık iftira ve yalanlar uyduruyor .sizce ben ne yapayım nereye gideyim kızlar annem aradı ilk sözü ben sana demiştim bu adamla evlenme diye ...kafayı yiyecem işe girdim orda bana iftira atıyor telefona iki dk geç cevap versem afedersiniz kimin altındasın da cevap vermedin diyor onun yüzünden şirket çıkışımı da verdi param da yok nereye gideyim ben ailem de başımda konuşup psikolojimi iyice bozarlar ne yapacağımı şaşırdım kaldım bu hayattan herşeyden nefret ediyorum sadece bebeğim için yaşamam gerektiğini biliyor ve onun için ayakta duruyorum (((

Konularinizi sanki hatirliyor gibiyim.ama.nrden hala bu adami cekiyorsunuz. Neden kendinizi ezdiriyorsunuz. Aileniz yaninizda yoksa bile mor cati var evler var alin cocugunuzuda gidin. Darp raporlarinidq her seferinde alin ama ispat edemezsiniz. Artik harekete gecin lutfen yazik sizede allah kurtarsin

Evet dediğiniz gibi konular artık kısır döngüye girdi. Bundan kurtulabilecek tek kişi de sizsiniz. Boşanmak için vahiy bekliyorsanız üzgünüm gelmeyecek. Bu duruma alışmaya çalıştığınızı anlıyorum Ama hiçbir insan evladı sizin gördüğünüz muameleyi hak etmez.

Son sorunuza cevapta öncelikle kendiniz için yaşamak zorundasınız. Çocuğunuzun küçük omuzlarına öyle büyük bir yük yüklemeyin lütfen. Kendiniz için yaşamadan çocuğunuza da faydalı olamazsınız

Canım ailem atmaz sokağa mecbur kalınca ama sürekli olarak konuşup beni iyice bıktırırlar herşeyden kasım da duruşma var hapse girebilir

Canım ailem atmaz sokağa mecbur kalınca ama sürekli olarak konuşup beni iyice bıktırırlar herşeyden kasım da duruşma var hapse girebilir
Dayak yemektense ailenin yaninda.laf ye daha iyi bence ailen en azindan.. ins girer ozman ozmana daha kotu seyler olmaz.ins dikkt et kendine

Ekonomik olarak toparlanmaya çalışıyordum ama ona da fırsat yok ki borçlardan dolayı gidemedim son zamanlarda gitsem de para kalmayacak çalıştığım da

Valla bu kadar çaresizsiniz madem evi de terkedemiyosunuz o zaman siz de Allah ne verdiyse girişin bu pis herife pısıp dayak yemeyin
Son olarak bende tekme attım bağırdım evi terkedip gitti bana da 20 tl yol parası bırakmış babamın evine gideyim diye

Terk et şu hasta herifi bırak Allah aşkına kendi haliyle. Vallahi iyi sabır var sende iyi çekiyorsun su herifi. Allah ıslah etsin onu bu mubarek günlerin yuzu suyu hürmetine nasıl eli kalktı sana ya? Çocuğun önünde oldu dimi bunlar bir de. O çocuğun hepsi bilinçaltında şuan. Ailen arkanda olmasın, Allah'a sigin yeter... Çalışıp kendin bakabilirsin cocuguna ama şu lanet herife ne olur katlanma ya. Bu kaçıncı konu . Tanımıyorum ama çok üzülüyorum sana, lütfen artık birşeyler yap

Kasıma kadar o evde nasıl kalırsınız aklım almıyor ? Gidin kasım'a kadar da aile dırdırı çekin lütfen ama o pisliğin sizi öldürmesini beklemeyin.

Canım rabbime sığındım hep öyle dayandım maalesef çocuğun yanında dövdü ben i insan olsa dövmez zaten Allah belasını verecek ama ne zaman bilmiyorum: ( ama benim sabrımda bir yere kadat evi terk etti gitti ben de yarın şirkete gidip alacağımı hedapladıktan sonra ailemin yanına gideceğim

1. ders ailelerinizi dinleyin
2. ders bunca zulmü yıllarca çekmek bir de çocuk yapmak neden?
sonuç boşanın gidin ailenizin yanına, çocuğunuzun da hayatı zehrolmasın yazık.
Büyük konuştum ben bekarken ailemin istemediği bir evliliği asla yapmam dedim hep ama onlara karşı geldim ve yaktım kendimi maalesef ..
Çocuk konusuna gelince defalarca aileme sığındım elalem ne der dediler cocuk olunca düzeleceğini ummuştum

Kasıma kadar o evde nasıl kalırsınız aklım almıyor ? Gidin kasım'a kadar da aile dırdırı çekin lütfen ama o pisliğin sizi öldürmesini beklemeyin.
Öyle yapacağım yarın gidiyorum ama nasıl yapacam oğlum la perişan olacağım

Bak canım benim babam çok sınırlıdır. Karadeniz erkeği. Çok kez annemle bagris çağrıs yaşadılar. Ama o sinire rağmen elini kaldırmadı kaldıramaz da annemin yapacağını biliyor o. Vallahi bugüne kadar kimseye böyle kolay demem bu lafı ama konularını biliyorum aldatma dahil ne ararsan var. Gücü sadece kendinden gucsuze yeter bu herifcigin. Terk et bunu kesinlikle dönme. Ailenin yanına git bir süre ise gir. Gerçekten daha mutlu olacaksın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…