Bitmeyen derdim

Bunlara pişman olmayın bunlarla övünün. İşte bir kadın böyle engindir. Toprak gibi doyurucudur, türlü türlü ürün verir. Toprak gibi üzerine basıldığı halde gül verir, buğday verir. Aşık Veysel'in türküsü geldi aklıma. Ama işte aklımızı da kullanmak lazım. Neden gerçekten normal insanları sevemiyoruz ? Kendimize uygun bir eş seçimi yaparken acıdığımız, merhamet hissi uyandıran erkekleri mi seçtik yoksa anlaşabileceğimiz, çok değer veren iyi kalpli adamları mı ? Bence ilki. O merhamet hissiyle eş seçimi yaptık ve sonucumuz malum. Sakın ha... neden fiziksel şiddet sizi susturacakmış ? Ne için sinecekmişsiniz ? Onun işkencesi vız gelsin tırıs gitsin. O kendini cezalandırıyor asıl. Kendisi aciz, zayıf, his yoksunu zavallının teki bunu sizinle bastıramaz bundan sonra. Boşayın şunu rica ederim. Çok lazımsa bir adam hayatınıza en kötü ihtimalle onun gibi bir tane daha bulunur.

Ailenizin yanında kalmak ; saçınızın yolunmasi ,ayağına ve sağ tarafına vurulmasindan iyidir .bu adama katlanmak ,ailenizin söylediklerine katlanmaktan kolay olmasa gerek

Canım ailem atmaz sokağa mecbur kalınca ama sürekli olarak konuşup beni iyice bıktırırlar herşeyden kasım da duruşma var hapse girebilir
Dayak yrmekten, küçük düşürülmekten, telefona geç cvp verdiniz diye sizi o.rsp yerine koyan adamla olmaktan iyidir ailenizin sürekli dırdır etmesi. 3 gün 5 gün sonra artık onlar da bırakırlar konuşmayı.

5 yıldır aynı şeyleri söylemekten bıkmadılar walla hiç sanmıyorum onların bıkacağını da

Son olarak bende tekme attım bağırdım evi terkedip gitti bana da 20 tl yol parası bırakmış babamın evine gideyim diye
Bağır çağır çıldır apartmana çık , milleti topla başına polis gelsin , o hapse girsin sen de evinde rahat et , çok mu Çirkin bir kadınsın ? Çok mu iğrenç kokuyorsun ? Çok mu çok mu diye devam eder ... sana bunları yapmaya kim ki o kim yani ? Korkma çocuğun her gün sorun göreceğine bi da hallet apartmana at kendini bağır

Onu da yaptım kapıya polis de geldi yok adam da akıl yok

Onu da yaptım kapıya polis de geldi yok adam da akıl yok
Şikayetçiyim beni öldürecekti dedin mi polise ? Beni koruyun dedin mi ? Adamda akıl bekleme artık? Ben uzun süredir bunalır yaşıyorum diye anlat bakalım birilerine , sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz , gücü gücü yetene bu hayatta ,ben bile merak ediyorum nasıl birisin ?

Şikayet ettim darp raporu da aldım kasım da duruşma var .en son evden kovdu yine polis çağırdım... Böyle dışarda mesleğimde başarılı güler yüzlü bir kadınım neyi merak ettin canım ?dışarıya pek yansıtmak hoşuma gitmiyor bu durumu insanlar farklı yaklaşıyor bu defa

C
çekme adamın kahrını bosan saçma sapan sebepten seni dovecekse hele ki geç tek açtığında sana söylediği çok terbiyesizce bırak gitsin bulsun belasını

Şunu Merak ettim kendi içinde kendin hakkında ne düşünüyorsun ? Herkes evliliğinde sorun yaşıyor ama senin ki çok çok ağır , millete nasıl yansıttığın önemli değil , kimsenin bilmemesi daha iyi iş yerinde ama kendine bınu layık görecek kadar kendini nasıl hissediyorsun diye merak ediyorum , dünyanda ne var ? Bilemedim ... allah yardımcın olsun tez zamanda feraha çıkartsın seni ve yavrunu ..

Bunu buraya taşıyan ben sizce kendime layık görmüş müyüm bunca hakareti ?
Siz çaresiz olsanız ne yapardınız?
En son baba evine gittiğimde babam kalp krizi geçirdi bu konu yüzünden .kendi içimde kendimi yorgun bitkin hayattan beklentisi olmayan biri oldum .mutluluk diye birşey yok çünkü herşey sahte geliyor bana .sadece çözüm yolu bulamıyorum.bir yaşında oğlum var sığınma ya gidince ailem kriz geçiriyor.onlara gidince 3 gün sonra eve geri sepetliyorlar.annem de şeker tansiyon var babam da kalp var iki yıl önce kardeşimi toprağa verdik yani gerçekten çıkış yolum yok şuan .ayrılmaya kalksam üzerimde borç var .ayrılıp çalışsam çocuğu bakıcı ya versem maaş haczim var bilemiyorum ki nereden kurtuluş yolu bulacağımı çözümsüz kördüğüm gibiyim

Tabiki ailenin evine döneceksin
Aile bu en fazla diyeceği o adamla evlenmeyecektin olur

Bu adamin yanında kalip her gün dayak ve iftira atılmasından iyidir

Bir dakika bile durma bebeğini al git annenin yanına

Tabiki ailenin evine döneceksin
Aile bu en fazla diyeceği o adamla evlenmeyecektin olur

Bu adamin yanında kalip her gün dayak ve iftira atılmasından iyidir

Bir dakika bile durma bebeğini al git annenin yanına
Annem aradı bi kaç günlüğüne misafirliğe gel diyor gerek yok gitmeye 3 gün sonra geri yollarlar nasıl sa

Borç ailenin sana çektirdiği kredi değil mi? Hiç değilse o kredi için biraz destek olsunlar.

Konunuzu okuyunca çok üzüldüm
Bu erkeklerin kadını ezmelerinden, hor görmelerinden, aşağılamalarından nefret ediyorum.
Siz ona muhtaçmışsınız kafasında.
Bilmiyorum benim annem de benzer şeyler yaşamış zamanında.
Bi desteği, tutunacak bi dalı olmadığı için katlanmış.
Sonra çalışmaya başladı kendi ayakları üzerinde durabilmeyi başardı ve bu evlilik bitti.
Belki kolay geliyor bize burdan boşan kurtul demek.
Şuan için zor olabilir evet ama bunu kolaylaştırmak sizin elinizde.
Yerinizde olsam bi işe girip birikim yapardım bilmiyorum ben mücadeleciyimdir gerekirse sabah akşam çalışır didinir ama böyle bi adama daha fazla katlanmazdım.
Böyle bi evliliğin sonu yok, olamaz.
O karaktersiz heriften de ne adam olur, ne koca ne de iyi bir baba.
İnsan evlatlarının annesine bu muameleyi nasıl reva görebilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…