Bitmeyen derdim

Haklısın geçen haftaya jadar çalışıyor dum ve daha mutluydum şimdi işim yok ve kendimi çok ezik güçsüz hissediyorum

Rabbim bu mübarek günlerde yardımcın olsun.

Haklısın geçen haftaya jadar çalışıyor dum ve daha mutluydum şimdi işim yok ve kendimi çok ezik güçsüz hissediyorum
Bu adamı bırakırsan emin ol bundan sonra daha mutlu olacaksın inşallah. Bu adam seni eksiltiyor değer vermek hak getire. Sen bunları hakediyor musun? Peki o adam senin bu sabrını haketti mi? Pis herif sinirlerimi bozdu ya. Terket ne hali varsa görsün. Kendin çok daha mutlu olacaksın.

toplumun en büyük yanılgısı..çocuk olunca düzelmez, düzgünse çocuk yapılır.
ha sonradan da kötüleşebilirdi ama elalemin ne dediğinden ziyade sizin ve çocuğunuzun nasıl bir hayat yaşadığı önemli bence. Bir gün daha kalmayın o dengesiz adamın yanında Allah korusun başınıza bir hal gelmesin.

Kesinlikle öyle canım .hiç bir zaman değer görmedim gün yüzü görmedim onunla olduğum günden beri hayat bana zehir

Evet maalesef bunu geç anladım örnek olsun sorunlu evliliklere bu asla çocuk yapmayın

Öyle yapacağım yarın gidiyorum ama nasıl yapacam oğlum la perişan olacağım
oğlunla mutlu olacaksın. Sana ne yaptığının farkında mısın ? Kendisini çok seven,yıllarını veren kadını diliyle,eliyle,aşağılamasıyla mahvettiğini ve bunun bir suç, ahlak sorunu, şeref sorunu olduğunu anlaman gerekli. Ben şöyle olsaydım yapmazdı, sorun aslında şu tarzı düşünceler hiçbir işe yaramıyor,yaramayacak kardeşim. Çünkü eşler birbirine vuramazlar, birbirlerine bunu yaşatamazlar. Eş olmak aile olmak böyle bir şey değil. Sen bir kadınsın. Fedakar,namuslu,aklı başında bir kadın ve annesin. Çalışabilen,eli ekmek tutabilen, iyi kötü kendisini geçindirebilecek... Sadece çaresizlik hissine gömülmüşsün. Sen boşanmak istemiyorsun, şiddetin bitmesini istiyorsun. Yanılıyor muyum ? Ama bir düşün bu adamla evlenirken şiddet göreceğini bilsen o zaman ki aklınla evlenir miydin ? Belki ilk yaşadığın şiddette güçlüydün boşanma kararı aldın, yahut karşı çıktın . Muhakak direndin. Ama yavaş yavaş bir virüs beynine girdi. Düzelecek , aslında beni seviyor, aslında iyi biri kendisini kontrol edemiyor ,ben hak ettim, benim davranışlarımda da sorun var, ben onu sinirlendirdim... virüsü. Şiddetin kısır döngüsü biriktirme,patlama,sakinleşme ve en son tekrar bahane arayıp biriktirmeye döner. Suçun yok ,hatalı değilsin karşıdaki insan hasta ve ona yapacağın hiçbir şey yok. Derhal o evi terk et. Kendini tut arama,sorma geri dönme. Bir süre sonra uykudan uyanmak gibi bambaşka düşüneceksin. İnan ki o süreçte sürekli kendine kızacaksın yıllardır kendimi nasıl ezdirdim, kendimi neden yok ettim ,o hasta mahluku neden çektim diye. Lütfen asla ümidini kaybetme, birazcık sıkıntıya razı ol ve kişiliğini geri kazan. O zavallı never lose your hope kardeşi göm. Onun bebeğinin güçlü annesi ol. Bir kadına kalkan eli kıran kadın ol. Dayatılan kader görülen terbiyesizliği ahlaksızlığı şerefsizliği yırtan kadın ol. Git o evden lütfen.

Kesinlikle öyle canım .hiç bir zaman değer görmedim gün yüzü görmedim onunla olduğum günden beri hayat bana zehir
Canım o yüzden yapacağın şey belli. Bir saniyeni daha heba etmiyosun anlastik mi? Kimse haketmez böyle bir hayatı. O yüzden birşeyler yap. Bak TV de neler neler görüyorsun. Çok daha mutlu olacaksın. Kimbilir belki ilerde seni çok mutlu edecek biriyle bile olabilirsin. Bu adam varken hiçbiri olmaz ama.

Çok haklısın ilk yıllar hep kendimi suçladım.onu düşündüm zaten kötü bir aile kötü bir çocukluğu var dedim kendimce kurduğum yuva da sabırla direndim bir gün düzelecek ümidi ile bekledim hep çalıştım destek oldum paramı ona verdim ve bekledim bir gün düzelir diye (((

Arkadaş noktayı koymuş söylenecek baska söz yok...

"Kimin altndasın" bu nasıl bir ş*sizlik ki böyle bir cümle kullanıyor sende hâlâ o evdesin sığınma evine git izini bulamazlar ne ailen ne bu Manyak kocan olacak insan müsvettesi bulamasın seni...
Kendine gel başla artık biryerden.. git darp raporu al önceden de şiddet vardı zaten bu kez bırakmazlar o öküzü.

Son düzenleme:
Ben durmam artık erkeklerle de güvenmiyorım mutluluk bana masallar da imiş gibi geliyor gerçekten mutluluğa da inanmıyorum artık: (

Ben durmam artık erkeklerle de güvenmiyorım mutluluk bana masallar da imiş gibi geliyor gerçekten mutluluğa da inanmıyorum artık: (
Önce kendin mutlu olmalısın. Mutluluk insanın içindedir, kendi elleriyle şekillendirir. O yüzden mutluluk hayal değil. Bu adamdan kurtularak bir adım atmalisin

Siz zaten çok güzel işler yaptınız. Ne ki suçunuz ? O adama çocuk doğurmak mı ? Onun için yemek pişirmek mi ? En büyük sorunu dile getirdiğiniz sorunlar olsun ,diyelim ki dırdırcısınız küçücük bir teselli vermek çok mu zor ? hayatın maddi manevi yükünü karılarının sırtına yükleyip ,küçücük sorunlarına değer vermezler. Küçücük sorunları dev sorun haline getirir ve kendilerinde her türlü iğrenç işi yapma hakkını bulurlar. Sadece üremek için çalışan beyinlerinin algı seviyesi bundan ibarettir. Ama üzülmeyin, dervişler de çile çekerler ve çile çekmeden mertebeleri yükselmez, çile çekmeden olgunlaşılmaz. Ama insanın görevi öncelikle ona emanet edilmiş aklını,bedenini korumaktır. Sonra diğer önceliklerimiz gelir. Önce selamete çıkın , çocuğunuz için toparlanın. O adam sadece size vurmadı bunca zaman, o şerefli bir erkek olmak varken şerefsizliği seçti. İyilik varken kötülüğü, merhamet varken zalimliği. Ve Allah zalimleri hiç sevmez. Hiç bir zulüm de ceezasız kalmamıştır. Elbetteki bizler kadınız, doğururuz, büyütürüz, bakarız, besleriz, severiz,şefkat gösteririz. Bu bizim doğamızda var. Ve anlayışınızdan dolayı kendinizi suçlamayın. Kendi doğamız bize bahşedilen uyum yeteneğidir. Anneler merhametsiz olsa bebekleri büyüyemez ,tüm canlılar yok olurdu. Bu doğada bile böyle. Siz doğanızı ortaya koydunuz. Oysaki bakınız aynı vahşi doğa ortamında tüm erkekler dişileri korurlar, yavruların yaşam alanlarını beklerler. Hiçbir erkek dişisine saldırmaz. Aksine. Dişi yavruları için tehdit görürse erkeğe saldırır. Nitekim bu adamlar anormal anladınız mı. Yaratılış olarak bozuk, çöplük genetik ürünü hepsi

Ne kadar da güzel anlattınız benim hatam bu adamla evlenmek düzeleceğini bekleyerek ona dünyalar tatlısı bir evlat doğurmak her hatasına rağmen affedip ona yardımcı olmak benim hatam bunları yaptım ve o da yıllarca sömürdü şimdi çocuk var ve çalışmam sıkıntı oldu çalışamadığım için de ayrıca dayak yedim ama bunlar onun sonunu getiriyor rabbim onun burnundan fitil fitil getirsin bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…