Bitmeyen dert.

Bu dediğiniz şeyi ben de düşünmüştüm bir ara. Videoya çekmeye yani, görsün nasıl bir şeye dönüştüğünü istedim. Cesaret edemedim çekmeye bir türlü. Ayrı eve çıkmayı daha çok düşünüyorum. İnanın hayat zehir bana, hiç kolay değil. Ayrı eve çıkacağım dediğim zaman tehdit ediyor beni.
Canım benim bu kadın senin kendini bildin bileli içiyor ve ağzıyla değil anladığım kadarıyla.
Bu yaştan sonra düzelmesini beklersen çok beklersin. Sen gizliden ev aramaya başla kendine, eşyanı falan ayarla, sonra da ayır evini.
Bu ne böyle? Sana analık yapmamış kendi keyfinin peşindeki kadına sen analık yapmaya başlamışsın. Hiç uğraşma, kendi hayatını kur anan da içiyor mu sızıyor mu ne halt ederse etsin. Adı ana işte sadece adı...

Keşke etrafında olmasam ama imkansız. Kendine bir şey yapmaya kalkar diye korkuyorum da bazen. Kendisinin çok hastalığı var ancak onları bile umursamıyor içkiye devam ediyor. Gözle görünen bir derdi yok. Bazen sırf keyiften ve bana işkence etmek için içtiğini düşünüyorum.. Kendi ailesi bu durumdan haberdar. Onlarda keşke düzelse diyor rahatsız oluyor onlarda. Ve bazen dışlıyorlar annemi. Bazen ağladığı oluyor içince.
Daha ne derdi olaun. Tüm swvdıkleri birer birer gıtmıs. Eşi babası annesi kardesi... Annen acılarını unutmak ıcın ıcıyor. Yanlıs yol ama bunu yapıyor

Canım okulunu bitir işine bak. .
Değişir mi bu saatten sonra,
evet tedaviye ikna et . .

Bu dediğiniz şeyi ben de düşünmüştüm bir ara. Videoya çekmeye yani, görsün nasıl bir şeye dönüştüğünü istedim. Cesaret edemedim çekmeye bir türlü. Ayrı eve çıkmayı daha çok düşünüyorum. İnanın hayat zehir bana, hiç kolay değil. Ayrı eve çıkacağım dediğim zaman tehdit ediyor beni.

Neyle tehdit ediyor? Siz de tehdit etmenin suç olduğunu, savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Nasıl sizin onun içkisine karışma hakkınız yok, onun da sizin nerede yaşadığınıza karışma hakkı yok. Davranışlarının sonuçlarına katlansın.

En iyi ben anlarım galiba seni. Bazı arkadaşların dediği gibi kadehi alıp karşısına geçmek, dertleşmek işe yarar bir şey değil, en azından benim babamda öyle. Kesinlikle sarhoşken bambaşka biri haline gelirler.
Ayrıca, alkolik insan her gün içen insan değildir, bilmeden yorum yapmayalım bence. Alkolizmin farklı çeşitleri vardır. Bazısı her gün içer, bazısı bir ay içmez başlayınca duramaz bir hafta içer. Anneniz bir alkolik ve ikna etmeniz tedavi olması lazım. Ben yaşadığım için biliyorum ve söylemem lazım ki sizin yerinizde olsam kendi hayatımı kurardım artık. Hayat geceleri annenizin sesine, hakaretlerine uyanıp ağlamaya değecek kadar uzun değil.

Canım benim bu kadın senin kendini bildin bileli içiyor ve ağzıyla değil anladığım kadarıyla.
Bu yaştan sonra düzelmesini beklersen çok beklersin. Sen gizliden ev aramaya başla kendine, eşyanı falan ayarla, sonra da ayır evini.
Bu ne böyle? Sana analık yapmamış kendi keyfinin peşindeki kadına sen analık yapmaya başlamışsın. Hiç uğraşma, kendi hayatını kur anan da içiyor mu sızıyor mu ne halt ederse etsin. Adı ana işte sadece adı...

Çok doğru diyorsunuz kesinlikle. En çok istediğimde kendi hayatımı ondan ayırmak zaten. Ben bunu çekmek istemiyorum çünkü. Düzelmeyecek de galiba dediğiniz gibi.. Ben doğmadan önce de içiyormuş zaten 21-22 yıllık bir içki geçmişi var yani. Sizin dediğinize çokça katılıyorum sadece adı ana. Teşekkür ediyorum yorumunuz için ve beni bu kadar çok anladığınız için. Tüm güzellikler sizin olsun, her şey gönlünüzce olsun..

Canım okulunu bitir işine bak. .
Değişir mi bu saatten sonra,
evet tedaviye ikna et . .

Bazı çevresi değişir diyor ama onu yeni tanıyan çevresi diyor bunu. Akrabalarımız ve eski aile dostlarımız da biliyor değişmez diyorlar. Tedavi şansımı bir kez de olsa deneyeceğim, konuşacağım. Teşekkür ediyorum.

Neyle tehdit ediyor? Siz de tehdit etmenin suç olduğunu, savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Nasıl sizin onun içkisine karışma hakkınız yok, onun da sizin nerede yaşadığınıza karışma hakkı yok. Davranışlarının sonuçlarına katlansın.

Ben katlanamadığımı ve ayrı eve çıkacağımı söylüyorum. O da ''O evi sana mezar'' ederim diyor açıkçası. Ne hakla, ne zihniyetle ben de anlamıyorum. Bana diyor içkime karışma, o bana karışıyor maalesef ve hakkı da yok. Teşekkür ederim yorumunuz için.

En iyi ben anlarım galiba seni. Bazı arkadaşların dediği gibi kadehi alıp karşısına geçmek, dertleşmek işe yarar bir şey değil, en azından benim babamda öyle. Kesinlikle sarhoşken bambaşka biri haline gelirler.
Ayrıca, alkolik insan her gün içen insan değildir, bilmeden yorum yapmayalım bence. Alkolizmin farklı çeşitleri vardır. Bazısı her gün içer, bazısı bir ay içmez başlayınca duramaz bir hafta içer. Anneniz bir alkolik ve ikna etmeniz tedavi olması lazım. Ben yaşadığım için biliyorum ve söylemem lazım ki sizin yerinizde olsam kendi hayatımı kurardım artık. Hayat geceleri annenizin sesine, hakaretlerine uyanıp ağlamaya değecek kadar uzun değil.

Merhaba, böyle benzer kişileri görünce ki kendi hayatımda hiç yok ve resmen göremiyorum. Ancak görünce sanki çok uzun zamandır tanıyormuşum hissiyatı veriyor ve yakın hissediyorum. Kesinlikle dediğiniz gibi Alkolizmin farklı çeşitleri var ve annem de bunlardan birisine sahip. Ama kabul ediyor mu, elbette hayır. Son çare kendi hayatımı kurmak gibi gözüküyor yavaş yavaş buna başlamak en azından. Allah sizin de yardımcınız olsun. Umarım her şey istediğiniz gibi ve gönlünüzce olur.

Ben katlanamadığımı ve ayrı eve çıkacağımı söylüyorum. O da ''O evi sana mezar'' ederim diyor açıkçası. Ne hakla, ne zihniyetle ben de anlamıyorum. Bana diyor içkime karışma, o bana karışıyor maalesef ve hakkı da yok. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Kimseye söylemezsiniz nerede yaşadığınızı o da bilemez. Ayrıca sizi takip edip bulursa vs de polisi ararsınız.

Merhabalar, burayı az çok takip ederim. Ancak hiç üye olmamıştım ve şu an düşündüm derdimi bir buraya yanabilir, bir sizden akıl alabilirim. Herkesin türlü türlü derdi var ve benim en büyük derdim öz annem, evet öz anne. Bir insanın annesi dert olur mu diye düşünüyorum, oluyor. Ben 21 yaşındayım. Alkolik bir annem var, tam tamına alkolik denemez ancak alkol sorunu var ve bu onu alkolik yapmasa da var. Çocukluğumdan beri bu derdi çekiyorum. Beni dedem büyüttü ve o da seneler önce vefat etti. Hiç kimsem yok. Babam da ben bebekken vefat etti. Annem ise her hafta alkol alıyor sürekli yapıyor bunu, hayatım boyunca neler çektiğimi, neler gördüğümü bir ben bilirim. Her zaman yaşımdan çok daha olgun oldum. Sanki onun annesi benmişim gibi. Gerçekten de öyle. Tedavi olmak istemiyor ve içkiyi kesinlikle bırakmıyor. Başından ne geçerse geçsin bırakmıyor. Beni bile umursamıyor öz kızını umursamıyor. Napacağımı bilmiyorum ve ben size şu satırları yazarken bile içki içiyor.

restini çek canım bırakmasını sağla

Back
X