Bitmeyen Hastalık

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.957
83
31
Merhaba hanımlar, bilenler vardır içinizde benim 2,5 yaşında oğlum var pazartesi günü genizeti ve kulağa tüp takılma ameliyatı oldu, salı gününden sonra yüksek ateş ve kusma başladı, doktoru aradım verdiğim ilaçlara devam edin dedi düşmezse gelin. Perşembe günü ateş düşmeyince ve halsizliği hat safada olunca aşıp hastaneye götürdüm. Bir sürü testler ve muayene ettiler hiç bir şey bulamadılar. Artı olarak çocuk doktoruna da gösterdik hiç bir şey bulamadılar, antibiyotiği değiştirdiler sadece, ama gece ateşi yine 40 lara dayandı, ilaçla bir saatte anca düşüyor ateşi ve ben acaip yoruldum bu durumdan. Enfeksiyon yok hiç bir şeyi yok ama çocuğumun ateşi ilaç içmese yükseliyor 39-40 oluyor ve hiç gücü yok, süt gibi yatıyor sadece. Bağışıklığı düşmüştür diye bir vitamin başladılar ek olarak gelişimde gerilik var diye mama başladılar. İsyan etmiyorum ama artık oğlumun şu hasta halinden çıkmasını istiyorum neden sürekli hasta neden

çok geçmiş olsun Allah ım şifalar versin
isyan etmeyin lütfen anlıyorum sizi çok iyi anlıyorum
İsyan etmiyorum ama çok yoruldu sebepsiz ateş ve bu aylardır yordu beni, oğlum hastane görünce doktor görünce ağlıyor hani bu sondu anne diyor elimden bir şey gelmiyor ki

merhaba kızımda da aynı problemleri yaşamış biri olarak soruyorum ultrason çekildi mi? böbreklere bakıldı mı acaba? sebepsiz 40 derece ateşle acillere kaç defa gittim en sonunda ultrason çekilip sağ böbreğin idrar kaçağından dolayı küçüldüğünü acil ameliyatla öğrendik.

Benım dedıgım mantıksız da olabılır ama psikolojik olabilir mi cocuk hastane doktordan korkuyor kendıne stres yukluyor atese cevrılıyor yıne mı hastane dıye dusundukce korkuyor olabılır

burda düzelttim eksik mesajımı

Benım dedıgım mantıksız da olabılır ama psikolojik olabilir mi cocuk hastane doktordan korkuyor kendıne stres yukluyor atese cevrılıyor yıne mı hastane dıye dusundukce korkuyor olabılır
Bunu da sordum doktor bu çok düşük bi ihtimal dedi.

Çok geçmiş olsun bence başka bir hastaneye götürün. ALLAH korusun ameliyattan ötürü bir sıkıntı varsa kabul etmezler ama başka hastane başka bir dr durumu anlayabilir. Tez sifalar

Size de çok geçmiş olsun göstericem

Kavasaki hasatalığına bi bakın.
Benim kızım 3-4 yaşlarında geçirmişti sebebi belli olmayan ateş. acilede vurulan ates düşürücü iğne meger hastaligi oteliyormus 1 ay kadar sonra tekrar hastalandi
Ateşi 41-42 lerdeydi. Ates düşürücü ,fitil fayda etmiyordu.
2. Gittigim dr kanda bi degerin çok yuksek oldugunu soyledi.
Tedavi için Menenjitte kullanılan ignelerden ve aspirin verdi doktorumuz
Normalde ateşli çocuklara aspirin verilmezmis sadece aspirin düşürdü .
Siz doktorunuza danışmadan kullanmayin.
Doktorumuz da demisti bizim ateşli halimiz hafifleyerek yaklaşık iki buçuk üç ayi buldu.
Kış günü üşütmesin diye bi hirka giydirsem hemen ateşi 38 39 a yükseliyordu. Zamanla atlattı . Allah kimseye gostermesin sizede geçmiş olsun rabbim sifa versin.

Akika kurbanı kesmiş miydiniz? Kesmediyseniz bir an önce halletmenizi öneririm, yakın bir arkadaşım da böyle bir durum yaşamıştı, neredeyse anlattığınızın aynısıydı. Düzeldi neyse ki...

Akika kurbanı kesmiş miydiniz? Kesmediyseniz bir an önce halletmenizi öneririm, yakın bir arkadaşım da böyle bir durum yaşamıştı, neredeyse anlattığınızın aynısıydı. Düzeldi neyse ki...
Akika kurbanı nedir bilmiyorum. Ama şu durumda kurban kesecek gücüm yok. Hastanelere ziyadesiyle para döküyorum, borçla kesilen birşeyin de faydalı olacağını düşünmüyorum. Fakir olan durumu olmayanlar ne yapacak peki kurbanla iyileşiyorsa hastalık durumu olmayanlar hasta mı kalacak? Yine de teşekkür ederim

Bu gün özele gidip ultrason çektirdim böbrekler temiz çıktı yine halsiz ateş yüksek değil 37,5 ama sürekli kusucam anne diyip duruyor, gözleri kayık

taktiklari tupteki parcalara alerjisi olabilir mi acaba, aklima bu geldi.
yada yanlis takildida enfeksiyon falanmi yapiyo acaba baktilarmi hic tekrar

Bunu da araştırıcam ama bizim ateş o kadar yüksek değil, kanda da herşeyi normal hiç yüksek değer yok. Sesi çok kısık ve hapşurmaya başladı ama boğazlarda hiç bir şey yok dedi doktor kansızlıktan mı oluyor acaba kanı çok azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…