Niye çalışmanı ve sosyal aktivitelerine engel oluyor?Erkek arkadaşım askerde askere gittikten sonra sürekli kavga etmeye başladık beni saçma sapan şeylerden kısıtlamak istiyor çalışıyorum okula gitmeyeceksin diyor.Hiçbir sosyal aktivitem yok ve ona rağmen işe gitmemi bile kısıtlıyor ve dinlemediğim için çok büyük problem çıkartıyor şu an konuşmuyor benimle ne yapmalıym
Bende ondan korkuyorum gelecek düşündüğüm bi insanın bu davranışları beni korkutuyorbelkide askerligin getirdigi psikolojik sorundur alttan almaya calıs ama askerlikten sonrada boyle devam ederse senin için sıkıntı
Askerden önce böyle değildi 5senedir birlikteyiz ne olduysa askerde oldu maalesef"Askerlik psikolojisi" denen şeye zerre inanmıyorum. Sadece adamın içindeki tüm niyetler ortaya çıkıyor, maskesini düşürüyor hepsi bu. Şu an yaptıkları ömür boyu yapacaklarının teminatıdır. Evlenince de onsuz hiçbir yere gidemeyecek, ona itaat edeceksin. Benim de nişanlım askerde, 3 aydır her haftasonu arkadaşlarımla takılıp gece 1de 2de geliyorum eve, iyi yapıyorsun aşkım kapatma kendini eve diyor.. Tek sorun ettiği şey annemin memlekete gidecek olması oldu, yalnız kalırsan aklım kalır dedi.
Aileyi karıştırırsam daha çok sorunlar büyür diye korkuyorumSonuç olarak saçmalıyor... Buyuklerin le konuşun bakalım ne soyleyecekler
Bu adam evlendiğinizde kapıyı üzerinize kilitleyip öyle işe gider herhaldeErkek arkadaşım askerde askere gittikten sonra sürekli kavga etmeye başladık beni saçma sapan şeylerden kısıtlamak istiyor çalışıyorum okula gitmeyeceksin diyor.Hiçbir sosyal aktivitem yok ve ona rağmen işe gitmemi bile kısıtlıyor ve dinlemediğim için çok büyük problem çıkartıyor şu an konuşmuyor benimle ne yapmalıym
Kendisi orada kısıtlı olduğu için beni de kısıtlamak istiyor sanırım ama bu bize zarar veriyor. Ciddi de düşünüyoruz ailelerimiz biliyor onlara yansıtmadan bu problemi nasıl çözeceğiz bilmiyorum.
Aileyi karıştırırsam daha çok sorunlar büyür diye korkuyorum
Bu şekilde buyumeyecek mı sızceAileyi karıştırırsam daha çok sorunlar büyür diye korkuyorum
Askere gitmeden çok farklıydık o yüzden aslında böyle biri olmadığını biliyorumBenim ailemde girdi devreye. Haftada bir kabga ediyorduk. Her dakkamı rapor ediyordum. Kimlesin ne yapıyorsun ben askerde eziyer çwkiyorjm sen geziyorsun vsvs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?