Bitmeyen Kavgalar

1ecelina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
6
0
1
32
Erkek arkadaşım askerde askere gittikten sonra sürekli kavga etmeye başladık beni saçma sapan şeylerden kısıtlamak istiyor çalışıyorum okula gitmeyeceksin diyor.Hiçbir sosyal aktivitem yok ve ona rağmen işe gitmemi bile kısıtlıyor ve dinlemediğim için çok büyük problem çıkartıyor şu an konuşmuyor benimle ne yapmalıym

Niye çalışmanı ve sosyal aktivitelerine engel oluyor?
Kendisi dışarıdaki her kadını potansiyel aşık olarak mı görüyor?

Kendisi orada kısıtlı olduğu için beni de kısıtlamak istiyor sanırım ama bu bize zarar veriyor. Ciddi de düşünüyoruz ailelerimiz biliyor onlara yansıtmadan bu problemi nasıl çözeceğiz bilmiyorum.

belkide askerligin getirdigi psikolojik sorundur alttan almaya calıs ama askerlikten sonrada boyle devam ederse senin için sıkıntı

"Askerlik psikolojisi" denen şeye zerre inanmıyorum. Sadece adamın içindeki tüm niyetler ortaya çıkıyor, maskesini düşürüyor hepsi bu. Şu an yaptıkları ömür boyu yapacaklarının teminatıdır. Evlenince de onsuz hiçbir yere gidemeyecek, ona itaat edeceksin. Benim de nişanlım askerde, 3 aydır her haftasonu arkadaşlarımla takılıp gece 1de 2de geliyorum eve, iyi yapıyorsun aşkım kapatma kendini eve diyor.. Tek sorun ettiği şey annemin memlekete gidecek olması oldu, yalnız kalırsan aklım kalır dedi.

ilişkilerde karşı tarafın hayatına aşırı müdahale edilmesi çok saçma. sevgiliniz de olsa işe okula gitmenize karışma hakkı yok bence . şu an bu duruma el atmazsanız ilerde sıkıntı yaşarsınız bu kadar karışmaması gerektiğini bi şekilde anlattın gösterin ona. Ha bide askerlik psikolojisi evet olabilir ama sürekli bunu dillendirmeyin bu durumu kullanabilir askere gidipde hiç değişmeyen psikolojisi gayet normal bi şklde bitirip dönen insanlar var onlarınki askerlik değil mi .. bazıları bunu kullanıyor . Sınırlarınızı belirlemelisiniz bi an önce.

Sonuç olarak saçmalıyor... Buyuklerin le konuşun bakalım ne soyleyecekler

Askerden önce böyle değildi 5senedir birlikteyiz ne olduysa askerde oldu maalesef

Bu adam evlendiğinizde kapıyı üzerinize kilitleyip öyle işe gider herhalde Yol yakınken ayrılın

Kendisi orada kısıtlı olduğu için beni de kısıtlamak istiyor sanırım ama bu bize zarar veriyor. Ciddi de düşünüyoruz ailelerimiz biliyor onlara yansıtmadan bu problemi nasıl çözeceğiz bilmiyorum.

Aynısını ben yaşadım ve dayanamadım ayrıldım. O askerde şimdi asler dönüşü iş bulacak sonrasında da söz nişan olacaktı. Çok fazla kısıtladı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…