O bana güvenmiş ben takip ediyormuşum diye. Başka bişey olsa unutmazmışım. Ama bunu bilerek yapmışımkrediyi takip etmek sizin göreviniz mi? siz unuttuysanız o hatırlasaydı, hayret bişet.
Kullandığı kredi kartı, evlenirken çektiğimiz kredi hepsi benim üzerime. Araba için istediği miktarıda ben çekeceğim için bu kadar üzerime geliyor bilerek yaptın diye.Kesinlikle siz haklısınız.
Erkekler bu konuda daha da titizlenebiliyor ama madem bu kadar önem veriyor kendisi bilsin ödeme tarihlerini. Üstelik sanırım onun üzerine alacağınız krediyi senin ismine almışsınız. Hatırlayıp 1-2 gün önceden hatırlatabilirdi size, siz de o zaman unutmazdınız.
Fakat yanlış bilmiyorsam kredi notu 2 gün de geciktirsen 20 gün de aynı puanla düşüyor, fakat yanlış olabilirim.
Bence birkaç gün içinde siniri bitecek sizden gelip özür dileyecek. O zaman ne kadar kırıldığınızı anlatın ve bir daha kendisinin de tarihleri takip etmesi gerektiğini söyleyin.
Ona anlatmaya çalışıyorum. Bilerek unutmadım kafam hep işimde mail gelince haberim oldu diye. Ama kesinlikle inanmıyor. Diyorum ki bak sen karına resmen yalancı diyorsun iftira atıyorsun, sözüne güvenmiyorsun. Ama anlamıyor. Tutturmuş bilerek bilerek...eşiniz büyük terbiyesizlik etmiş iki gün gecikme olmuş diye bukadar saygısızlık yapmanın alemi var mı sanki dünyasını elinden almışlar, insanlardaki mal mülk davasını oldum olası anlamiyorum zaten, bende olsam konusmazdim ağzı bozuk herifin seviyesine düşmemeye calisin..
Yok henüz o planlarını hayata geçirmedik. Ben kredi çekicem araba alıcaz ama araba annesinin üzerine olucak diye bi konuşmamız olmuştu onun üzerine de bu geldi işteYanlıs hatrlamıyrsam su kcasının sureklı kredı cektrtıp aldıklarını da annesının ustune yapan adamın esısın ? Kardes sen ıyı katlanyn bu adama ya
Her ay yaptığım bişey değildi geçen ay bu araba için kredi mevzusu konuşuldu bu ay da ödemesi gecikince kabak benim başıma patladıKocan ayip etmis. Benim tavsiyem bankanin telefon icin yaptigi uygulamayi indir. Ordan rahat takip edersin.
Kredi benim maaşımla ödeniyor. Ben mecburiyetten iş bulamadığım için 2 ay evde oturdum oda maddi olarak bizi sarsmaya yetti açıkçası. O kirayı faturaları vs ödüyorOdeme isleriyle ilgilenmeyin. Ona birakin bunlarin takibini. Herseye de siz bakmayin. Siz ise girmeden once nasil hallediyorsa halletsin. Onun vazifelerini siz ustunuze almayin.
Yok henüz o planlarını hayata geçirmedik. Ben kredi çekicem araba alıcaz ama araba annesinin üzerine olucak diye bi konuşmamız olmuştu onun üzerine de bu geldi işte
Aaa olur mu kendisine kredi sicili temiz bir eş aldı neden beklesin kendi çekene kadarBundan sonra devret kredileri ona. O çeksin o odesin. Cekemiyorsa da beklesin.
Zaten o araba konusu bir daha açılırsa yani ciddi ciddi adım atmaya kalkarsa bu konuda çok çok daha büyük kavgalar bizi bekliyorIyıkıde gecrmemıssın alıyrsanda kendı ustune al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?