- 2 Eylül 2018
- 46
- 94
- 3
eşim çok sıkıyor artık arkadaşımla konuşsam bile arka arkaya arıyor , dün telefonla konuşurken neden cevap vermiyorsun dedi düşünüyorum dedim Yok sen eline alıp bir şeyler yapıyorsun dedi ve kavga ettik kapattık sabah çok sorumsuzsun zaten senden ayrılıcağım dediğimde , sen ne biçim annesin memur ol akıllı ol büyü diyor sürekli bana demediğini bırakmadı mesleğimi bile yapamıyormuşum gittiğim yeri b.kluyormuşum eş olamıyormuşum çocuğuma bakamıyormuşum, burada tek başıma çocuk büyütüyorum neyse akşam bi daha seni üzmeyeceğim dedikten sonra iki dk açmadım telefonu sinirim geçmemişti , aloooo açsana demeye başladı Yok görüntülü sohbete telefon izin vermemiş meşgul gözükmüş sadece. Ama onun dediği kiminle konuşuyormuşum ben. Artık dayanacak gücüm kalmadı uzakta görev yapıyor her türlü zorluğa katlandım karşılığı buymuş meğer küçük bi çevredeyim avukata gidip vekalet vermeden dava açabilir miyim masrafları ne tutar ikimiz de iyi maaş alıyoruz ama hiç bitmedi onun yüzünden ekonomik sorunlar en son bana hamile iken ettiği küfürler aklımdan çıkmıyor artık. Dayanamıyorum hiç bir şekilde anlamıyor. Lütfen bilen yardımcı olabilecek yazabilir mi. Bir de çocuğum var bu kadar uzamasının sebebi bu evlililiğin. Neden ayrılmıyorsun diye sordum çocuk kalp hastası dayanamaz diyor. Ciddi bir rahatsızlığı Yok çok şükür ve daha küçük yol yakınken bitirmeli miyim hep sorunluydu evlilik ağıza alınmayacak hakaretler narin bir eş istiyormuş kendisi aldığım maaşı bile beğenmiyor. Ailesi hiç yardım etmez benim ailem hep yanımda destekçi maaşımı bile ondan harçlık alarak ona veriyordum bu insana değer mi bu saat olmuş ağlıyorum.